به گزارش ایسنا، در این پیام آمده است:
بسم الله الرحمن الرحیم
... وَیُؤْثِرُونَ عَلَی أَنْفُسِهِمْ وَلَوْ کَانَ بِهِمْ خَصَاصَةٌ (حشر: 9)
قبل از هر چیز تشکیل این همایش با شکوه را به همه شرکتکنندگان و دستاندرکاران تبریک میگویم.
«ایثار» یکی از صفات برجسته انسانی است که انسان کاری را بدون «چشم داشت» و انتظار پاداش از فرد یا جامعه انجام دهد. این صفتی است که تنها اولیاء اللَّه و مؤمنان خالص و مخلص به آن آراسته میشوند.
انسان خداباور با فداکاری و ایثار و از خود گذشتگی نسبت به مردم در پی کسب رضای خدای سبحان است و خود را نمیبیند و نمیشناسد تا چه رسد به این که کامجوییها او را به خود مشغول سازد؛ و این همان چیزی است که گاهی از آن به «مرحله فنا» تعبیر میشود، همانگونه که نمونه آن را در سیرۀ پیشوایان بزرگ مشاهده میکنیم.
بیجهت نیست که مفاهیمی همچون ایثار و گذشت و یاری کردن تهیدستان، در قرآن و روایات بسیار مورد توجه قرار گرفته است بهگونهای که بسیاری از آموزهها و چشماندازهای اجتماعی و اقتصادی اسلام، بر تعالیمی هم چون ایثار، انصاف، دگردوستی و مواسات... در جهت تحقق عدالت اقتصادی و اجتماعی و کاهش فاصله طبقاتی، طراحی شده است.
اینجانب صمیمانه از همه دستاندرکاران این همایش که با زحمت و دلسوزی فراوان سبب تبلور و شکلگیری محفل ارزشمند و باشکوه «آیین اعطای تندیس ملی فداکاری به دانشجویان ایران» شدند، تشکر و قدردانی مینمایم و از خداوند متعال برای همه آنان توفیق روز افزون را مسالت میکنم.
والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته
قم ـ ناصر مکارم شیرازی
20 / 12 / 1399.
انتهای پیام
نظرات