به گزارش ایسنا سرهنگ داود معظمی گودرزی اظهارکرد: شخصی به پلیس فتا مراجعه کرد و مدعی شد قصد حواله ارز به یکی از کشورهای خارجی را داشته که به علت سهل انگاری و اعتماد بیجا مورد کلاهبرداری قرار گرفته است.
وی افزود: شاکی گفت که مدتی به دنبال یک شرکت معتبر در زمینه حواله ارز بودم و تحقیقات زیادی نیز در این خصوص انجام دادم که با شخصی ناشناس در فضای مجازی آشنا شدم. این فرد با تمام اصطلاحات مربوط به این کار آشنایی داشت و با فن بیان بسیار قوی و ترفندهای زیرکانه من را فریب داد و پس از عقد قرارداد به صورت مجازی مبلغ ۵ میلیارد ریال برای انتقال به کشور مورد نظرم به حساب وی واریز کردم اما پس از واریز وجه، دیگر پاسخی از این فرد دریافت نکردم.
رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات تهران بزرگ در ادامه اظهارکرد: پس از اخذ اظهارات شاکی روند تحقیقات پرونده آغاز شد و طی بررسیهای تخصصی و گسترده کارشناسان پلیس فتا، این مجرم سایبری که در شبکه های اجتماعی با جعل عناوین مختلف و استفاده از هویت های غیرواقعی تحت عنوان یک شرکت خدمات ارز اقدام به کلاهبرداری از کاربران فضای مجازی می کرد شناسایی و هویت وی برای پلیس روشن شد.
گودرزی افزود: در نهایت این مجرم که به علت ترس از گرفتار شدن در چنگال قانون در مکانی مشخص زندگی نمی کرد پس از طی تشریفات قضائی توسط تیم عملیاتی پلیس فتا پایتخت در یکی از هتل های تهران دستگیر و به همراه تجهیزات الکترونیک به پلیس فتا منتقل شد.
وی با اشاره به بازگرداندن وجه به حساب شاکی اظهارکرد: متهم پس از حضور در پلیس فتا و مواجهه با شاکی به جرم خود اقرار کرد و گفت با همکاری یکی از دوستانم که در زندان با وی آشنا شدم، تصمیم به این کار گرفتیم و تحت عنوان یک شرکت خدمات ارز دست به این عمل مجرمانه زدیم و در مجموع بیش از ۱۰ میلیارد ریال از شهروندان کلاهبرداری کردیم. در ادامه اقدامات این پرونده، همدست وی نیز دستگیر و روانه زندان شد.
به گزارش پایگاه خبری پلیس، رئیس پلیس فتا تهران بزرگ به شهروندان توصیه کرد: قبل از انجام مبادلات مالی حتماً از مجوزهای لازم طرف مورد نظر اطمینان حاصل کنید و به نام و نشانی آنها در فضای مجازی اکتفا و اعتماد نکنید و نقل و انتقال های خود را از طریق مراجع قانونی و دارای مجوز از بانک مرکزی انجام دهید و هر گونه مورد مشکوک را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir با ما درمیان بگذارید.
انتهای پیام
نظرات