به گزارش ایسنا، نشست ششمین دوره از شبهای شعر انقلاب امشب (یکشنبه، ۲۸ بهمن) با حضور محمدامین توکلیزاده، معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، مصطفی زیبایینژاد، مدیرکل فرهنگی شهرداری تهران، علیرضا نادعلی، سخنگوی شورای شهر تهران، و جمعی از شاعران با تجلیل از یوسفعلی میرشکاک و با اجرای نجمالدین شریعتی در تالار ایوان شمس برگزار شد.
جواد حیدری، رئیس مجمع شاعران انقلاب در این مراسم گفت: سعیمان بر این بود که ایام دهه فجر شبهای شعر انقلاب را داشته باشیم و امسال معاونت فرهنگی اجتماعی شهرداری به یاری ما آمد.
او درباره فرق جشنواره امسال با سالهای گذشته، گفت: فراخوان این رویداد با عنوان «تا انقلاب مهدی» منتشر شد و طی مدتی کوتاه از ۲۰۶ شاعر در مدت کم ۵۰۰ اثر به دست ما رسید که امشب برگزیدگان آن تقدیر خواهند شد.
حیدری خاطرنشان کرد: سعی داریم شاعران نسلهای مختلف انقلاب را دور هم جمع کنیم، از این رو امشب از «یوسفعلی میرشکاک» تقدیر خواهد شد.
در ادامه ولیالله کلامی زنجانی برای شعرخوانی دعوت شد.
حجتالاسلام جواد محمدزمانی در این مراسم شعر خواند و گفت شعرش را به شهید سیدحسن نصرالله تقدیم میکند.
مرتضی حیدری آلکثیر نیز ابتدا شعری را به زبان عربی و در ادامه ابیاتی را به فارسی برای حاضران خواند.
همچنین محمود یوسفی، فریبا یوسفی، میلاد عرفانپور و مرتضی جامآبادی در این مراسم به شعرخوانی پرداختند.
در ادامه از سالها تلاش یوسفعلی میرشکاک در عرصه شعر و ادبیات تجلیل شد.
محمدامین توکلیزاده، معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران در سخنانی گفت: تلاقی چندین مناسبت و رویداد مهم ختم شد به این جلسه مبارک، از سویی اعیاد شعبانیه، ایام پیروزی انقلاب و پیروزی جبهه مقاومت همه دست به دست هم داد تا پویش «تا انقلاب مهدی» در جای خود بنشیند.
او سپس اظهار کرد: مانده بودیم چطور موضوع را پس از سید پیش ببریم اما خداوند به آغاز نصرالله راهنماییمان کرد و این پویش «تا انقلاب مهدی» ادامه یافت. این به برکت هویتی است که امام (ره) به ما هدیه داد. ما معاصران امام روحالله هنوز قدر این نیکی را به درستی درنیافتهایم و چقدر جای امام خالی است که ببیند ندای ایشان امروز از گلوی کودکان غزه برمیآید و آنها از آرمانهای انقلاب دم میزنند.
او در ادامه با اشاره به حضور یوسفعلی میرشکاک در مراسم گفت: بعد از مقاله شهید آوینی مناظرهای میان اهالی هنر در دانشگاه سوره شکل گرفت که مناظره بهیاد ماندنیای بود، من آنجا برای نخستین بار دفاعیه ایشان را در جمع دانشگاهیان هنر دیدم و اندک معرفتی به مقام استاد پیدا کردم. اگر ما دلتنگ شعرای بزرگمان میشویم با حضور استادی چون میرشکاک این دلتنگی کاهش مییابد و حس میکنیم داشتههای امروز کم از دیروز ندارد. اینها سرمایههایی هستند تا هویت نیکویی را که با تلاش و زحمت نسلهای مختلف به دست ما میرسد، پاسداری کنیم.
وی گفت: انشاءالله شیعیان و رهروان خوبی برای حضرت حجت (عج ) باشیم. انشاءالله که در حق ایشان عارف باشیم نه جاهل.
او در پایان اعلام کرد: جشنواره امام رضا (ع) را از آقای جواد حیدری درخواست کردیم کلید بزنند و در ادامه از استاد میرشکاک درخواست کردیم «جشنواره شاهنامهخوانی تهران» را با حضور ایشان برگزار کنیم و ایشان اجابت کردند
در ادامه یوسفعلی میرشکاک در سخنانی گفت: فردوسی حکیم بود؛ کتابش قصه کودکان است، برای جوان قصه عصمت است و برای یگانهپرستان قصه جهاد و تا انتقام نگیرند از پای نمینشینند؛ شهادتنامه است، شیعه بازگشت به گذشته ندارد.
او افزود: پیر ما اهل دنیا نبود، من عاشق عرفان امام قبل از انقلاب شدم، اما امروزه میبینیم خمینیزدایی خیلی وقت است شروع شده است. وقتی انقلاب کردیم فیلمهای آنچنانی از فرانسه و ایتالیا میآمد اما از دل ظلمت افتادیم به دامن خمینی، ما از دل ظلمتیم، پشت آن پیرمرد راه افتادیم و در شهرهای کوچک خودمان حتی از پاریس هم جلوتر افتادیم.
میرشکاک در ادامه به شعرخوانی پرداخت.
سپس گروه سرود نسیم رحمت به اجرای برنامه پرداخت.
احمد بابایی دیگر شاعری بود که در این مراسم شعر خواند.
انتهای پیام
نظرات