• شنبه / ۱۶ اسفند ۱۳۹۹ / ۱۱:۴۸
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 99121611673
  • خبرنگار : 71442

تله‌تئاتر به تلویزیون برمی گردد؟

تله‌تئاتر به تلویزیون برمی گردد؟

یکی از ساختارهای برنامه‌سازی که از دیرباز و زمانی که تلویزیون دو شبکه بیشتر نداشت، از جایگاه قابل قبولی در بین مخاطبان برخوردار بوده، «تله‌تئاتر» یا نمایش تلویزیونی بود که مدت‌ها از قاب تلویزیون حذف شده است اما به تازگی خبر توسعه تله تئاتر در مراکز صداوسیما، نوید بازگشت این ساختار تلویزیونی را به مخاطب می دهد.

به گزارش ایسنا، با معرفی اعضای شورای تله تئاتر مرکز سیمای استان‌ها، نخستین نشست این شورا به منظور بررسی راهکارهای توسعه تله تئاتر و با تصویب سیاست‌های اصلی تولید در این حوزه برگزار شد.

جلسه شورای تله تئاتر گروه فیلم و سریال مرکز سیمای استان‌ها با حضور اعضای این شورا  و با موضوع بررسی اهداف تشکیل شورا، ارزیابی و آسیب‌شناسی از وضعیت موجود تله تئاترها در مراکز استان‌ها و ارائه راهکارها برای شکوفایی تولیدات تله تئاتر برگزار شد.

اعضای شورا  شامل فاطمی، رحیمیان، صالح‌پور، گیل‌آبادی، گودرزی، سیفی‌آزاد، معتمدی، شکیبا، علمداری و معصوم‌زادگان در ابتدا توضیحات کلی درباره اهمیت تولیدات تله تئاتر و همچنین اهمیت آن در جذب مخاطب ارائه دادند که از مهمترین آنها می‌توان به لزوم تمرکززدایی تولیدات از پایتخت و کشاندن آن به اقصی نقاط کشور با هدف اشتغالزایی و تشویق جوانان تحصیلکرده و متخصص، جلوگیری از نابودی و از هم پاشیدگی تئاتر به عنوان حوزه مادر و اهتمام به رونق تولید در زمینه تئاتر و استفاده از ظرفیت رسانه ملی به عنوان زبان معیار هنری و رسانه‌ای با هدف جذب جوانان و متخصصان در استان‌ها به عنوان بازوهای اجرایی و بهره‌گیری از این ظرفیت برای نزدیک شدن تولیدات با تصورات مردم اشاره کرد.

نظر اعضای شورا بر این بود که معاونت امور استان‌ها به دلیل پوشش و گستردگی اقلیمی، می‌تواند پرداخت بهتری نسبت به مقوله تله تئاتر داشته باشد و این مهم با برنامه‌ریزی دقیق موجب شکوفایی تله تئاتر خواهد شد.

اعضای شورا با تاکید بر اینکه بازگشت تئاتر به تلویزیون با توجه به تغییر ذائقه‌ها کار سختی است و این کار با حضور اساتید حاضر شدنی است بر مسئله آموزش نیروهای موجود و جدید تصریح کرده و خواستار گزینش سخت‌گیرانه بهترین متن‌ها برای اجرا به شیوه تله تئاتر شدند همچنین مواریث ملی، ارزش‌های ملی و دینی، مفاخر ملی، حمایت از کارهایی که ارزش‌های هستی‌شناسی ایران فرهنگی را در خود دارند، زبان معیار و پاکیزگی محتوایی، اولویت‌های کاری در تولید تله تئاتر در مراکز خواهند بود.

بعد از بحث و گفت‌وگو میان اعضای شورا، موارد مختلفی به تصویب رسیدند که از جمله آنها می‌توان به استفاده از بودجه طبقه «ب» مراکز در راستای تولید تله تئاتر، اختصاص ۲۰ درصد تولیدات تله فیلم مراکز به این حوزه، جذب افراد متخصص و نیروهای کارآمد استان‌ها برای تولید تله تئاتر، مشارکت بیرونی، تشکیل کمیسیون متون و کمیسیون آموزش و استفاده از متون نمایشی آرشیو رادیویی و نیز ارائه نقطه نظرات کارشناسی در خصوص متون نمایشی، تقسیم‌بندی و قطب‌بندی مراکزی که در این حوزه متبحرتر و سرآمدتر هستند، ارائه و تدوین شیوه‌نامه از لحاظ مهم بودن موضوعات و برگزاری جلسات مشابه این شورا با مشارکت اداره ارشاد هر استان در مراکز اشاره کرد.

علاوه بر اینها مقرر شد قطب‌های تئاتر در مراکز مشخص شوند و استان‌های دارای ظرفیت در این حوزه شناسایی و به عنوان قطب تله تاتر معرفی شوند. شناسایی عوامل موفق و تشکیل و تکمیل بانک اطلاعات این حوزه برای حمایت از فعالیت ها و تولیدات تله تاتر مورد تاکید قرار گرفت.
در پایان احکام اعضاء اعطاء شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha