به گزارش ایسنا، سردار حسین اشتری فرمانده نیروی انتظامی که در همایش بینالمللی مطالبات حقوقی بینالمللی دفاع مقدس در موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس سخن میگفت، افزود:دوران دفاع مقدس یکی از مقاطع تاریخی بینظیر است و برای همین، اهمیت پرداختن به هشت سال دفاع مقدس بر کسی پوشیده نیست. این دوران برای نسل ما و نسلهای آینده پرافتخار و پر شکوه است. البته هرچند در دفاع مقدس خسارتهایی را متحمل شدیم ولی خیلی چیزها هم به دست آوردیم. داشتن روحیه ایثار و شهادت باعث سربلندی و اقتدار امروز ما در دنیاست به عبارت دیگر امروز هر پیشرفتی داریم به تأسی از دوران دفاع مقدس به دست امده است. هر چند خسارتهایی که به ما زده شده باید به لحاظ حقوقی پیگیری شود.
سردار اشتری گفت: بیش از 30 کشور مطرح دنیا با پشتیبانی از صدام، جنگ را به ما تحمیل کردند اما، در نهایت در همه عرصهها پیروز شدیم به همین علت باید هشت سال دفاع مقدس را بیشتر به مردم بشناسانیم.
فرمانده نیروی انتظامی در بخش دیگر سخنان خود یادآور شد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی، حرکت ضدانقلاب را برای ایجاد ناامنی در کشور دیدیم. این گروهها با پشتوانه آمریکا و اسرائیل دست به اقدامات خرابکارانه میزدند و این حرکت را در دفاع مقدس هم ادامه دادند؛ البته در رسیدن به اهداف خود ناکام ماندند. هدف این گروهکها سرنگونی نظام بود که مردم را تشویق به شورش و مهرههای اصلی و اساسی نظام را ترور میکردند. آنها نقش ستون پنجم را در دفاع مقدس ایفا میکردند. جمع آوری اطلاعات، شنود مکالمات تلفنی و بیسیمی رزمندگان و ناامن کردن شهرها از اقدامات آنها بود.
سردار اشتری گفت: اقدامات خرابکارانه گروهکهای ضدانقلاب هنوز ادامه دارد چرا که باید ترور شهید سلیمانی و شهید فخریزاده را نمونهای از ادامه روند منافقین دانست که در راستای همان هدف به زانو در آوردن نظام جمهوری اسلامی ایران صورت گرفت. بنابراین اسناد و مدارکی از منافقین در این اقدامات به دست آمده است که باید دنبال کرد تا احقاق حق صورت گیرد.
وی اظهار کرد: آمریکاییها حاج قاسم سلیمانی را به شهادت رساندند. نفوذ جریانی، افزایش اقدامات تروریستی و اطلاعاتی و بویژه در حوزه جنگ نرم جزو روند دولتهای آمریکا بوده و فقط ممکن است ظاهر و شیوهها تغییر کرده باشد. بنابراین اهداف همانها بوده و تغییری در آنها بوجود نیامده است.
فرمانده نیروی انتظامی با تأکید بر اینکه رویکرد دولت مستقر آمریکا در قبال ایران نسبت به دولتهای گذشته این کشور، تغییری نکرده است توضیح داد: چون جنگ نرم، جنگهای نیابتی، تسلط بر منابع انرژی و جلوگیری از پیشرفتهای هستهای کشورمان سیاستی است که دولت ایران قبلی آمریکا هم در مواجهه با ایران داشتند و البته در این رابطه فقط شیوهها فرق میکند والا هدف تمام آنها یکی است.
وی گفت: ما آمادگی داریم در خدمت پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس باشیم و میتوانیم ظرفیت پلیس بینالملل را در عرصه امنیتی و سایر حوزهها در اختیار این پژوهشگاه قرار دهیم.
انتهای پیام
نظرات