• سه‌شنبه / ۵ اسفند ۱۳۹۹ / ۰۹:۴۵
  • دسته‌بندی: ادبیات و کتاب
  • کد خبر: 99120503223
  • خبرنگار : 71573

«به مادرم بگویید، دیگر پسر ندارد» 

«به مادرم بگویید، دیگر پسر ندارد» 

مجموعه داستان «به مادرم بگویید، دیگر پسر ندارد» نوشته مجتبا نریمان منتشر شد.

به گزارش ایسنا، این مجموعه داستان در ۱۵۶ صفحه و با قیمت ۳۰ هزار تومان در انتشارات نریمان منتشر شده است.

در معرفی این کتاب آمده است: این مجموعه شامل ۲۳ داستانِ کوتاهِ غیرپیوسته است که برخی داستان‌ها پیش‌تر در مجلاتی چون فصلنامه نوشتا، ماهنامه همشهری داستان، ماهنامه برگِ هنر، ماهنامه سیاه‌مشق و هفته‌نامه کرگدن به‌چاپ رسیده است. داستان‌ها تم اجتماعی-سیاسی و طنز دارند و هر داستان با توجه به موضوعِ آن، به یکی از شخصیت‌های سیاسی و ادبیِ ایران تقدیم شده است. برگردان به انگلیسیِ نخستین داستانِ مجموعه توسط سهراب دریابندری ضمیمه پایانیِ کتاب است.

داستان‌های این مجموعه زیر نظر صفدر تقی‌زاده ویرایش شده و در مقدمه به نقش تقی‌زاده و دیگر شخصیت‌ها در شکل‌گیری این کتاب اشاره شده است. 

نوشته پشت جلد کتاب در متن داستان‌های کتاب وجود ندارد اما بی‌ارتباط به داستان‌ها نیست:

«‏بابای من نان سنگک می‌خرید و بابای سارا نان بربری. اختلاف ایدئولوژی داشتند. همین شد که نشد آن‌چه باید می‌شد و سارا را به من نداد.»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha