• دوشنبه / ۴ اسفند ۱۳۹۹ / ۱۴:۳۹
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 99120402741
  • خبرنگار : 30057

در رویدادی ۲ روزه صورت می‌گیرد

بررسی نیازمندی‌های صنایع نان، غلات و ماکارونی در کشور

بررسی نیازمندی‌های صنایع نان، غلات و ماکارونی در کشور

رویدادی برای بررسی نیازمندی‌های صنایع نان، غلات و ماکارونی و توانمندی شرکت‌های دانش بنیان در این زمینه از سوی معاونت علمی‌وفناوری ریاست‌جمهوری برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، رویداد «ارائه نیازهای فناورانه ماکارونی، نان و غلات» یکی از سلسله رویدادهای ارتقای تاب آوری و رقابت‌پذیری است که با محوریت کانون هماهنگی دانش صنعت و بازار زنجیره گندم، آرد و نان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، تشکل‌ها و انجمن‌های مرتبط با این صنایع در روزهای ۱۲ و ۱۳ اسفند ماه سال جاری در مرکز نوآوری نان و غلات ایران برگزار می‌شود.

هدف اصلی این رویداد ملی، بررسی گلوگاه‌های این صنایع، یافتن چالش‌های موجود و پرداختن به راهکارهای ارتقاء کیفی و کمی و رفع موانع تولید موثر و پربازده است و طی آن از یک سو نیازهای فناورانه صنعت ماکارونی، نان و غلات و از سوی دیگر دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق نیز در آن عرضه خواهد شد.

بر اساس اعلام مرکز اطلاع رسانی معاونت علمی، از محورهای اصلی این رویداد پرداختن به مواردی چون بهبود کیفیت در فرآیند پالایش غلات، افزودنی‌های مناسب با شاخص‌های کم‌ترین هزینه و بالاترین کیفیت، ارتقای دقت و کیفیت در فرآیندهای کنترل کیفی، افزایش اثربخشی آنزیم­‌ها و افزودنی‌­ها و ارتقای ارزش غذایی محصولات است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha