• پنجشنبه / ۲۳ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۰:۱۵
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 99112317194
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

یک فعال حوزه مشاغل خانگی:

با آموزش از اشباع فعالیت در حوزه مشاغل خانگی جلوگیری کنیم

با آموزش از اشباع فعالیت در حوزه مشاغل خانگی جلوگیری کنیم

ایسنا/اصفهان یک فعال حوزه مشاغل خانگی، معتقد است که با کاربردی کردن تولیدات به واسطه خلاقیت و نوآوری و دیگر ظرفیت های موجود، می توان از اشباع فعالیت در برخی از مشاغل خانگی جلوگیری کرد.

نسرین کاردانی اصفهانی در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه در حوزه صنایع دستی و در رسته رو دوزی های سنتی مشغول به فعالیت است، اظهار کرد: در دوره های مختلف زمانی و بنا بر نوع فعالیت و سفارش، در گروه های ۲۰ تا ۶۰ نفره در حوزه مشاغل خانگی فعالیت می کنم.

وی با اشاره به وضعیت فعالیت حوزه مشاغل خانگی در استان، گفت: معتقدم امروز در برخی حوزه های مشاغل خانگی در کشور به اشباع رسیده ایم و افراد بدون اطلاعات و ارزیابی قبلی، با ورود به این حوزه و در ادامه راه، متضرر می شوند.

این فعال حوزه مشاغل خانگی تاکید کرد: به طور قطع فعالان این حوزه در تولید یک کالا یا محصول باید به نیازهای بازار و جدید بودن آن توجه کنند و از سوی دیگر موضوع آموزش در حوزه مشاغل خانگی بسیار حائز اهمیت است.

وی با ارزیابی وضعیت توسعه مشاغل خانگی در استان، توضیح داد: خوشبختانه طی چند سال اخیر حوزه مشاغل خانگی در استان توسعه داشته است، البته برای توسعه نیازمند سرمایه گذاری و حمایت بخش های دولتی و خصوصی همچون سازمان صمت، صنایع دستی، اتاق بازرگانی، جهاد دانشگاهی و ... هستیم و به طور قطع آموزش در حوزه مشاغل خانگی توسط دستگاه های حامی موجب جهت دار شدن فعالیت این حوزه و انگیزه فعالان آن خواهد شد.

کاردانی همچنین با انتقاد بر اینکه فعالان حوزه مشاغل خانگی بعضا از قوانین موجود و موانع فعالیت در این مسیر بی اطلاع هستند، گفت: البته برگزاری برخی وبینارها و کارگاه ها و همچنین ارائه تجربیات فعالان این حوزه می تواند در جهت بهبود و توسعه مشاغل خانگی تاثیرگذار باشد.

وی با تاکید بر اینکه برای حمایت از توسعه مشاغل خانگی، به طور قطع آموزش و اطلاع رسانی بسیار مهمتر از تخصیص اعتبارات است، گفت: در سایه آموزش مناسب و کاربردی می توان به درستی از تسهیلات موجود بهره برد و در حوزه بازاریابی و فروش نیز به موفقیت دست یافت.

این فعال حوزه مشاغل خانگی با اشاره به فرصت ها و ظرفیت های مشاغل خانگی در استان، گفت: ظرفیت های بسیاری در حوزه های مختلف و همچنین کاربردی کردن تولیدات در سایه نوآوری و خلاقیت وجود دارد و از این مسیر می توان از اشباع فعالیت حوزه های مختلف مشاغل خانگی جلوگیری کرد.

به گفته کاردانی، در حوزه مشاغل خانگی می توان در سطح کشوری و بین المللی فعالیت کرد، البته نباید بدون آموزش و اطلاعات مناسب، با ورود به این حوزه، موجب اشباع فعالیت در برخی زمینه ها شویم.

وی با اشاره به نقطه ضعف متقاضیان فعالیت در حوزه مشاغل خانگی، توضیح داد: برخی فعالان به طور معمول و بدون اطلاعات کافی و زمینه ای وارد این حوزه می شوند، در حالی که آموزش موضوعی مهم برای فعالیت در حوزه مشاغل خانگی است.

این فعال حوزه مشاغل خانگی همچنین به اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان اشاره کرد و گفت: خوشبختانه با اجرایی شدن این طرح شاهد برپایی وبینارها و دوره های مختلف آموزشی توسط جهاد دانشگاهی هستیم، البته متقاضیانی که وارد این طرح شده اند گویا افراد باتجربه هستند، در حالی که برای توسعه مشاغل خانگی باید افراد تازه کار را با دوره های آموزش مختلف و اصولی وارد این حیطه کنیم.

وی پیشنهاد داد: جهاد دانشگاهی برای اجرای مفید این طرح، بعد از آموزش، آزمون هایی را در حوزه های مختلف مشاغل خانگی برگزار کند و براساس نمره آزمون، متقاضیان این طرح را رتبه بندی، سطح بندی و حمایت کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha