• پنجشنبه / ۱۶ بهمن ۱۳۹۹ / ۰۹:۲۷
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 99111611945
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

یک فعال حوزه مشاغل خانگی در اصفهان:

در توسعه مشاغل خانگی نیازمند اطلاعات و آموزش هستیم

در توسعه مشاغل خانگی نیازمند اطلاعات و آموزش هستیم

ایسنا/اصفهان یک فعال حوزه مشاغل خانگی در اصفهان با تاکید بر اینکه در حوزه توسعه مشاغل خانگی در وهله نخست، نیازمند سرمایه و سرمایه گذاری و همچنین دریافت تسهیلات با درصد پایین هستیم، گفت: باید توجه داشت به خصوص در ابتدای راه فعالیت مشاغل خانگی دستمزد بالایی ندارد و سودآوری آن در درازمدت است.

اعظم ریحان پور در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اینکه در حوزه مشاغل خانگی و با یک تیم تقریبا ثابت ۶۰ نفری در زمینه چرم مشغول فعالیت است، اظهار کرد: سال ۸۲ در حوزه صنایع دستی مجوز فعالیت دریافت کردم، اما از سال ۹۱ به بعد به صورت گروهی و عمده در حوزه تولید و آموزش مشاغل خانگی در بخش چرم و دوخت کیف و کفش فعالیت دارم.

وی با اعتقاد بر اینکه در حوزه مشاغل خانگی اگر تنها محدود به یک شهر و استان باشیم شاید جای فعالیت نباشد، تصریح کرد: فعالیت در حوزه مشاغل خانگی باید به صورت کشوری و سفارش ها برای استان های مختلف باشد، از سوی دیگر می توان در نمایشگاه های مختلف و حتی بین المللی حضور داشت.

این فعال در حوزه مشاغل خانگی در خصوص شرایط فعالیت و حمایت از مشاغل خانگی در اصفهان و کشور، توضیح داد: اگرچه در این زمینه بسیاری از نهادها و دستگاه ها تمایل به همکاری دارند، اما در عمل حمایتی زیادی صورت نمی گیرد.

وی با بیان اینکه البته با شیوع کرونا، جهاد دانشگاهی اقدام به برپایی بازارچه های اینترنتی و صنایع دستی کرد، گفت: البته دستگاه های دیگر می توانند در حوزه فروش محصولات تولیدی مشاغل خانگی به این بخش کمک کنند تا دلالان بازار را در دست نگیرند.

ریحان پور با تاکید بر اینکه در حوزه توسعه مشاغل خانگی در وهله نخست، نیازمند سرمایه و سرمایه گذاری و همچنین دریافت تسهیلات با درصد پایین هستیم، گفت: اگر دولت به نوعی در زمینه ارائه تسهیلات به گونه ای عمل می کرد تا بتوانیم مواد اولیه مورد نیاز خود را تهیه کنیم، بیشتر می توانستیم فعالیت کنم.

وی با بیان اینکه خوشبختانه اصفهان ظرفیت بالایی در حوزه توسعه مشاغل خانگی دارد، تصریح کرد: امروز ظرفیت های بسیاری برای ورود به حوزه مشاغل خانگی وجود دارد، اما این دسته از فعالیت ها نیازمند حمایت است، البته طی یک سال گذشته افراد در حوزه های مختلف به سمت توسعه مشاغل خانگی رفته اند.

این فعال در حوزه مشاغل خانگی با اشاره به نقطه ضعف های پیش روی توسعه مشاغل خانگی است، گفت: برخی افراد از ابتدا راه خود را به درستی انتخاب نمی کنند و بدون هیچ شناختی از این حوزه و بدون آشنایی از بازاریایی، تولید، توزیع و پخش تولیداتشان، در میانه راه ناموفق از دور خارج می شوند، در حالیکه این حوزه در وهله نخست نیازمند اطلاعات، آموزش و تجربه است.

وی با تاکید بر اینکه نداشتن اطلاعات، ناآشنایی از بازار مشاغل خانگی موجب می شود که افراد در ادامه راه ناامید شوند، تصریح کرد: باید توجه داشت به خصوص در ابتدای راه فعالیت مشاغل خانگی دستمزد بالایی ندارد و سودآوری آن در درازمدت است، البته برخی فعالیت از حوزه های مشاغل خانگی در کوتاه مدت به سود آوری می رسند.

ریحان پور در خصوص طرح ملی توسعه مشاغل خانگی که طی یک سال گذشته توسط جهاد دانشگاهی و وزارت تعاون در حال اجرا است، اظهار کرد: خوشبختانه جهاد دانشگاهی به پیشبرد این طرح کمک کرده و شاید اصفهان جزو پیشروترین استان ها در اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در کشور است.

وی همچنین یادآور شد: جهاد دانشگاهی اصفهان به دنبال این طرح اقدام به راه اندازی سه بازارچه مجازی برای فروش کرده است، همچنین هر چند هفته یک بار جلساتی پیرامون برندسازی، بازاریابی و ... برگزار و آموزش های لازم را در حوزه مشاغل خانگی ارائه می دهد.

این فعال در حوزه مشاغل خانگی با بیان اینکه در حوزه مشاغلی خانگی در اصفهان، جهاد دانشگاهی حرفه هایی را پیشنهاد داده است، گفت: این حرفه ها با حمایت استانداری است و با توجه به اینکه افراد در این بخش ها ثبت نام می کنند، می توانند با آگاهی و اطلاعات بهتر وارد حوزه مشاغل خانگی شوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha