• پنجشنبه / ۹ بهمن ۱۳۹۹ / ۲۲:۳۶
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 99110906802
  • منبع : نمایندگی مرکزی

ضرورت هم افزایی همگانی برای تدوین دانشنامه دفاع مقدس در استان مرکزی

ضرورت هم افزایی همگانی برای تدوین دانشنامه دفاع مقدس در استان مرکزی

ایسنا/مرکزی فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی گفت: نیاز است یک هم افزایی و انسجام برای تهیه دانشنامه دفاع مقدس در استان داشته باشیم و اقدامی ماندگار را برای استان به ثبت برسانیم.

بر اساس اعلام روابط عمومی سپاه روح الله، سردار سرتیپ دوم پاسدار محسن کریمی در نشست شورای عالی دانشنامه دفاع مقدس استان با مدیران و نمایندگان دستگاه های اداری و دولتی اظهار کرد: امروز چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را علیرغم همه دشمنی دشمنان با اقتدار و سربلندی روزافزون سپری می کنیم.

وی افزود: امروز یک رسالت مهم بر دوش همه قرار گرفته و آن هم پرداختن به تاریخ دفاع مقدس و نقش استان مرکزی در دفاع مقدس است که مورد تاکید مقام معظم رهبری هم هست، لذا یک حکم حکومتی و یک وظیفه شرعی برای ما محسوب می شود و هم از نظر قانونی و هم از نظر شرعی باید بر روی آن وقت بگذاریم.

کریمی با بیان اینکه به جهت اهمیت کار نیاز است یک هم افزایی و انسجام برای تهیه دانشنامه دفاع مقدس در استان داشته باشیم و اقدامی ماندگار برای استان به ثبت برسانیم، گفت: یک تجربه ارزشمند تحت عنوان کنگره شهدای استان در اختیار ماست که می توانیم در این راستا از آن بهره مندی کنیم و نیاز است ساختار و سازمان کنگره در ادارات برای تهیه دانشنامه فعال سازی شود و کار بر زمین مانده دانشنامه را به خوبی به سرانجام برسانیم.

وی اظهار کرد: دانشنامه دفاع مقدس معرف کتبی، علمی، مستند و جامع نقش استان مرکزی در دفاع مقدس و تاریخ استان در این مقطع است، لذا اهمیت بسیار فراوانی دارد. در طول ۵ سال گذشته اقدامات و کارهای بسیار خوبی در ذیل کنگره در راستای جمع آوری سوژه ها و مدخل ها انجام شده و امروز حاصل زحمات هزاران نفر و دلسوزان دفاع مقدس استان در اختیار ماست و اینها باید در دانشنامه دفاع مقدس عملیاتی شود.

کریمی گفت: انتظار داریم کلیه ادارات، سازمان ها و دستگاه ها با انگیزه و روحیه انقلابی در این مسئله ورود پیدا کنند. نباید تنها نگاهمان به این مسئله اداری باشد چراکه یک وظیفه شرعی است و اگر از این منظر به آن نگاه شود قطعا کار نهایی، آثار و نتایج بسیار اثربخشی به همراه خواهد داشت.

وی افزود: امروز در تدوین دانشنامه دفاع مقدس باید تمام سعی خود را بر این بگذاریم که هیچ مسئله ای مورد غفلت واقع نشود که این مسئله اهمیت حصور دستگاه ها را می رساند و این همت خود دستگاه را می رساند که باید  نقش خود را به خوبی ایفا کند.

کریمی تعامل دوطرفه کلیه ادارات با دبیرخانه دانشنامه را یک ضرورت دانست و افزود: این مهم باید به خوبی اتفاق بیفتد و در همین جا اعلام می کنیم که آماده شنیدن و عملیاتی کردن کلیه پیشنهادات و نظرات کارساز در راستای تهیه دانشنامه دفاع مقدس استان هستیم.

وی اظهار کرد: دغدغه استاندار درخصوص تهیه دانشنامه دفاع مقدس قابل تقدیر است که در جلسات مختلف تاکید کرده است که کلیه دستگاه ها و ظرفیت ها در این حوزه بکارگیری شوند و تحقق این مهم نیازمند همت جهادی دستگاه هاست.

کریمی گفت: نمایندگان تام الاختیار ادارات و دستگاه ها که به دبیرخانه دانشنامه دفاع مقدس معرفی شدند باید نسبت به تهیه دانشنامه دغدغه و حساسیت لازم را داشته باشند و باید خود را پاسخگوی کلیه مسائل مربوط به دفاع مقدس در آن دستگاه بدانند.

وی اظهار کرد: اهتمام به ثبت و ضبط دقیق تاریخ دفاع مقدس استان یک اصل و ضرورت مهم است. همه باید تلاش کنند تاریخ به درستی منتقل شود چراکه امروز ما امانت دار هستیم و باید به خوبی این امانت را هم پاسداری کنیم و هم این گنج گرانبها را به آیندگان به خوبی منتقل کنیم.

دکتر مصطفی مشایخی عضو شورای عالی دانشنامه دفاع مقدس استان مرکزی نیز در این نشست گفت: آن چیزی که امروز باید مورد توجه ما باشد این است که کلیه انتخاب ها، ارتباطات، افکار و رفتارهای خودمان را در چارچوب مسیر الهی و رضایت الهی قرار بدهیم که اگر اینگونه باشیم قطعا در مسیر شهدا هستیم.

وی اظهار کرد: امروز چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را در حالی سپری می کنیم که در اوج عزت، سربلندی و اقتدار به سر می بریم و برای رسیدن به اهداف اصلی انقلاب یعنی همان تشکیل تمدن اسلامی و حکومت حضرت مهدی(عج) باید بیش از گذشته به ارزش ها و آرمان های انقلاب توجه داشته باشیم.

مشایخی افزود: خوشبختانه نظام اسلامی امروز در حوزه بازتولید ارزش های دفاع مقدس بسیار عملکرد قابل قبولی دارد چراکه در بیش از ۳۰ عنوان برنامه از جمله انتشار کتاب، راه اندازی راهیان نور، فیلم، برگزاری یادواره ها و اقدامات فرهنگی در راستای دفاع مقدس تولیدات و دستاوردهای بسیار چشمگیری داشته است.

وی گفت: امروز پیشرفت ها و دستاوردهای عظیمی که در حوزه های مختلف به دست آوردیم نتیجه باز تولید ارزش های دفاع مقدس است و تبیین بخشی از فرهنگ ارزشمند دفاع مقدس توانسته ما را به این درجه از اقتدار و پیشرفت برساند. یکی از عناوینی که امروز در حوزه تبیین و انتقال فرهنگ و ارزش های دفاع مقدس در نظر گرفته شده دانشنامه دفاع مقدس است که در حوزه ملی و استانی پیگیری می شود. در سطح کشور بیش از ۲۰۰ نوع دانشنامه داریم که دانشنامه دفاع مقدس یکی از آنها است.

مشایخی با بیان اینکه امروز به برکت دغدغه های مسئولین ارشد استان زیرساخت های مناسبی برای تهیه دانشنامه دفاع مقدس در سطح استانی فراهم است، لذا باید قدر بدانیم و به خوبی استفاده کنیم، افزود: دستگاه های اداری و فعالین مرتبط با دفاع مقدس تهیه دانشنامه دفاع مقدس را به عنوان یک وظیفه و رسالت مهم برای خود بدانند و از کلیه ظرفیت ها و توان لازم برای اینکار استفاده کنیم.

وی گفت: موزه دفاع مقدس استان مرکزی به برکت کنگره شهدای استان و همت مسئولین امروز به پیشرفت قابل توجهی دست پیدا کرده، لذا باید این تلاش ها تا تکمیل نهایی ادامه دار باشد چراکه موزه دفاع مقدس آبروی استان است و باید با همت و جدیت پیگیری شود.

سرهنگ پاسدار غلامرضا کریمی مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان مرکزی نیز در این نشست دفاع مقدس را یک گنج گرانبها و سرمایه تمام نشدنی برای ملت ایران دانست و گفت: دفاع مقدس ملت ایران را در بین ملت ها سربلند، عزتمند، مقتدر و افتخار آمیز کرد، لذا انتقال صحیح این فرهنگ ارزشمند برای نسل جوان و آیندگان امیدبخش و انگیزه آفرین است، لذا باید به آن اهمیت بدهیم.

وی اظهار کرد: دفاع مقدس به ملت ایران درس بزرگ مقاومت، ایستادگی و قوی شدن در همه ابعاد داد و امروز تنها مسئله ای که می تواند برای ما راهگشا باشد بکارگیری فرهنگ دفاع مقدس است. دفاع مقدس باورها، ظرفیت ها، توانمندی ها و استعداد های نهفته ملت ایران را عملیاتی کرد و به میدان آورد، لذا امروز نیازمند بکارگیری ظرفیت ها و توانمندی های عظیم هستیم که فرهنگ دفاع مقدس الگوی پیش روی ماست.

کریمی با بیان اینکه امروز آن چیزی که می تواند تحریم ها و توطئه های دشمنان را بی اثر کند بکارگیری فرهنگ دفاع مقدس در همه ابعاد است که باید مورد توجه باشد، گفت: یکی از ظرفیت هایی که می تواند در انتقال فرهنگ دفاع مقدس بسیار کارآمد و اثربخش باشد تهیه دانشنامه جامع دفاع مقدس است که در دستور کار قرار گرفته و خوشبختانه طی شش سال گذشته بسترها و زمینه های خوبی در این راستا جمع آوری شده است.

وی یکی از کمک هایی که دستگاه ها و ادارات استان می توانند برای تهیه دانشنامه دفاع مقدس انجام دهند را کمک و همدلی برای جمع آوری مداخل، سوژه ها و کلیه اقدامات در تاریخ دفاع مقدس عنوان کرد و گفت: کمیته تخصصی جمع آوری در حوزه تدوین دانشنامه دفاع مقدس استان تشکیل شده که کلیه ادارات و دستگاه های اداری باید در این خصوص همکاری کنند چراکه دانشنامه دفاع مقدس استان متعلق به کلیه احاد، اقشار و افراد است و همه باید در آن مشارکت داشته باشند.

کریمی افزود: دانشنامه دفاع مقدس استان با رویکرد علمی و به دور از احساسات با بکارگیری ظرفیت های دانشگاهی و فرماندهان دفاع مقدس در دستور کار است و به دنبال این هستیم که کلیه مسائل و ابعاد مربوط به دفاع مقدس با به تصویر کشانده و واقعیت نقش استان در این عرصه را تبیین کنیم.

وی محوریت کار دانشنامه دفاع مقدس استان عملیاتی کردن بیانات و دغدغه های مقام معظم رهبری است که در این راستا کمیته های تخصصی تشکیل شده اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha