• سه‌شنبه / ۲ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۴:۰۷
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1403110201370
  • منبع : نمایندگی مرکزی

رئیس پلیس فتا استان مرکزی:

شتاب‌زدگی منجر به ضرر ۵۳ میلیون‌ ریالی شد

شتاب‌زدگی منجر به ضرر ۵۳ میلیون‌ ریالی شد

ایسنا/مرکزی رئیس پلیس فتا استان مرکزی با بیان اینکه یکی از علت‌های اصلی گرفتار شدن شهروندان در دام مجرمین سایبری، شتاب‌زدگی و عجله‌کردن آنها در مواجهه با تله‌های مجرمین است، از شناسایی مجرم اینترنتی و بازگرداندن ۵۳ میلیون ریال وجه از دست‌ رفته یکی از شاکیان خبر داد.

سرهنگ فرهاد شاطری با اعلام این خبر افزود: در پی مراجعه یکی از شهروندان به مجموعه پلیس فتا و ارائه شکایت قضایی مبنی بر برداشت اینترنتی از حسابش، موضوع در دستور کار کارشناسان پلیس فتا قرار گرفت.

این مقام مسئول افزود: شاکی پرونده در اظهارات خود بیان کرد که با دریافت پیامکی با عنوان ابلاغ حکم جلب در دادسرا، باعجله و شتاب‌زده لینک موجود در پیامک را کلیک کرده و برنامه مربوطه را بر روی گوشی خود نصب کردم که بعد از آن با پیامک برداشت مبلغ ۵۳ میلیون ریال از حساب بانکی‌ام مواجه شدم.

سرهنگ شاطری با بیان اینکه متاسفانه شاکی پرونده بعد از دریافت پیامک به ‌صورت کاملا شتاب‌زده اقدام به کلیک بر روی لینک موجود در پیامک کرده و از این طریق موجب آلوده‌ شدن گوشی تلفن همراه خود به بدافزار شده است، افزود: مجرمین سایبری همواره در اقدامات مجرمانه خود حساب ویژه‌ای بر روی هیجان‌زدگی و عجله کاربران باز می‌کنند و بیشتر افرادی که در دام این مجرمین گرفتار می‌شوند، بدون تفکر و بررسی و صرفا بر اساس هیجانات خود، رفتار مد نظر مجرمین را در پیش می‌گیرند.

 این مقام انتظامی بیان کرد: پس از تشکیل پرونده در این پلیس، بلافاصله اقدامات لازم در خصوص شناسایی فردی که اقدام به برداشت غیرمجاز از حساب شاکی کرده بود در دستور کار کارشناسان این پلیس قرار گرفت و با پیگیری‌های فنی صورت‌گرفته توسط کارشناسان پلیس فتا، در نهایت متهم شناسایی و با کسب مجوز قانونی از مرجع قضایی مبالغ برداشت شده از حساب شاکی به وی بازگردانده شد و متهم نیز جهت تصمیم‌گیری مقتضی به مرجع قضایی معرفی شد.

به گزارش ایسنا، به نقل از پلیس، رئیس پلیس فتا استان مرکزی در پایان بیان کرد: در کنار دانش ناکافی، عامل بسیاری از آسیب‌های فضای مجازی، رفتار شتاب‌زده و عجله کاربران در واکنش به پیام‌های دریافتی است. در صورتی‌ که کاربران در هنگام دریافت این‌گونه پیام‌ها، قبل از هر اقدامی دررابطه ‌با ماهیت و منشاء و مبداء آن پیام بررسی و اندیشه داشته باشند، می‌توانند به جعلی بودن آن پی ببرند و از افتادن در دام مجرمین سایبری پیشگیری کنند. توصیه پلیس فتا به شهروندان، رفتار به ‌دور از عجله و شتاب‌زدگی در فضای مجازی است و در صورت نیاز به مشاوره و راهنمایی نیز می‌توانند با شماره‌گیری تلفن شبانه‌روزی پلیس فتا ۰۹۳۵۸۰ از خدمات کارشناسان پلیس فتا بهره‌مند شوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha