• سه‌شنبه / ۲ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۳:۴۰
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1403110201328
  • خبرنگار : 50212

دلایل کاهش آمار تصادفات درون شهری در ساوه اعلام شد

دلایل کاهش آمار تصادفات درون شهری در ساوه اعلام شد

ایسنا/مرکزی رئیس دادگستری شهرستان ساوه، دلایل کاهش آمار تصادفات درون شهری در ساوه را اعلام کرد.

ابوالحسن شریفی در حاشیه ششمین جلسه پیشگیری از وقوع جرم و آسیب‌های اجتماعی شهرستان ساوه که با موضوع اقدامات صورت گرفته در راستای کاهش جرم و تصادفات در این شهرستان برگزار شد، در گفت‌وگو با ایسنا، بر اهمیت پیشگیری از وقوع جرم، نقش همکاری دستگاه‌های مختلف و همچنین دستاوردهای حاصل شده در حوزه کاهش تصادفات درون شهری تاکید کرد.

وی با بیان اینکه کاهش جرم و تصادفات یکی از دغدغه‌های اصلی جوامع است، افزود: در شهرستان ساوه، با همکاری دستگاه‌های قضایی، انتظامی، اجرایی و شهرداری ساوه  و همچنین مشارکت مردم، اقدامات موثری در این زمینه صورت گرفته است.

وی تقویت همکاری بین دستگاه‌های مختلف را مهمترین رویکرد در کاهش جرم و تصادفات بیان کرد و افزود: برگزاری جلسات مشترک، تبادل اطلاعات و هماهنگی در اجرای برنامه‌ها به ما کمک کرده است تا با رویکردی جامع به موضوع پیشگیری از وقوع جرم بپردازیم.

رئیس دادگستری ساوه در ادامه با بیان اینکه کاهش تصادفات درون شهری یکی از موفقیت‌های قابل توجه در شهرستان ساوه است، اظهار کرد: این دستاورد حاصل تلاش‌های مشترک دادگستری، شهرداری، پلیس راهنمایی و رانندگی و شورای ترافیک شهرستان بوده است. با اجرای طرح‌های مختلف از جمله نصب دوربین‌های نظارتی، اصلاح هندسی معابر، افزایش فرهنگ‌سازی و برخورد قاطع با تخلفات رانندگی، شاهد کاهش چشمگیر تصادفات خواهیم بود.

وی همکاری دستگاه‌های مختلف در کنار فرهنگ‌سازی و برگزاری کلاس‌های آموزشی را از مهمترین عوامل کاهش تصادفات بیان کرد و گفت: استفاده از رسانه‌ها و تبلیغات محیطی برای ارتقای فرهنگ رانندگی نتایج مثبتی به همراه داشته است.

شریفی تصریح کرد: برخورد قاطع با متخلفان و رانندگانی که قوانین راهنمایی و رانندگی را رعایت نمی‌کنند، باعث شده است تا سایر رانندگان نسبت به رعایت قوانین حساس‌تر شوند.

وی بهبود زیرساخت‌های شهری را از دیگر دلایل کاهش آمار تصادفات بیان کرد و گفت: اصلاح هندسی معابر، نصب علائم راهنمایی و رانندگی و بهبود روشنایی معابر نیز در کاهش تصادفات نقش بسزایی داشته و اقدام مدیریت شهری ساوه در این خصوص قابل تقدیر است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۹ نقطه حادثه‌خیز درون شهری در ساوه وجود دارد، گفت: نقاط حادثه‌خیز کمین‌گاه مرگ مردم است که ضرورت دارد دستگاه‌های متولی نسبت به ایمن‌سازی و رفع این نقاط اهتمام جدی داشته باشند. همچنین پل‌های عابر پیاده به شکل مکانیزه با بهره‌گیری از تجهیزات و امکانات مدرن احداث شود تا عابران پیاده به جای عبور از کمربندی‌ها از پل عابر پیاده تردد کرده و آمار سوانح رانندگی که متوجه عابرین پیاده می‌شود نیز کاهش یابد.

رئیس دادگستری ساوه ضمن قدردانی از شهروندان قانونمدار از آنان خواست که با همکاری و مشارکت خود در کاهش جرم و تصادفات نقش موثری در این زمینه ایفا کنند و افزود: رعایت قوانین، احترام به حقوق دیگران و همکاری با دستگاه‌های مسئول، می‌تواند به ایجاد یک شهر امن و آرام کمک کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha