• جمعه / ۱۰ بهمن ۱۳۹۹ / ۰۴:۲۹
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 99110805972
  • خبرنگار : 71531

وزارت بهداشت اعلام کرد

۳ منبع بیشترین عامل آلودگی هوای کلانشهرها / لزوم اجرای قانون هوای پاک بدون هیچ ملاحظه

۳ منبع بیشترین عامل آلودگی هوای کلانشهرها / لزوم اجرای قانون هوای پاک بدون هیچ ملاحظه

رییس گروه سلامت هوا و تغییر اقلیم وزارت بهداشت با بیان اینکه طبق برآورد سازمان جهانی بهداشت، ۲۰ درصد از سرطان‌های ریه ناشی از آلودگی هوا هستند، گفت: متاسفانه از زمان تصویب و ابلاغ اجرای قانون هوای پاک از سال ۱۳۹۶ تاکنون اقدام جدی در زمینه کاهش آلاینده‌های هوا انجام نشده است.

دکتر عباس شاهسونی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به سرطان‌زا بودن ذرات معلق کمتر از ۲.۵ میکرون، گفت: از سال ۲۰۱۶ ذرات معلق کمتر از ۲.۵ میکرون به عنوان آلاینده‌های سرطان‌زا شناخته شد و در عین حال موسسه‌ای هم تحت نظر سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد که به طور کلی آلودگی هوا به طور قطعی سرطان‌زا است. در عین حال طبق برآورد سازمان جهانی بهداشت، ۲۰ درصد از سرطان‌های ریه ناشی از آلودگی هوا هستند.

شاهسونی همچنین اظهار کرد: مهمترین مشکل ما در زمینه آلودگی هوا ذرات معلق کمتر از ۲.۵ میکرون در شهر تهران و سایر کلان‌شهرها است.

وی درباره اقدامات اساسی در زمینه کاهش آلودگی هوا، تصویح کرد: اقدام اصلی که باید انجام شود، اجرای قانون هوای پاک بدون هیچگونه ملاحظه‌ای است. زیرا منابع آلودگی هوا فقط از یک منبع نیست و منابع ثابت، متحرک، سوخت‌های خودروهای دیزلی، موتورسیکلت‌های فرسوده و خودروهای فرسوده از جمله منابع آلوده کننده هوا در تهران و کلان‌شهرها محسوب می شوند. البته بیشترین درصد آلایندگی به خودروها و موتورسیکلت‌های فرسوده و خودروهای دیزلی مربوط است.

وی تاکید کرد: تاکنون متاسفانه اقدام جدی در زمینه کاهش آلاینده‌های هوا انجام نشده است. طبق بررسی‌هایی که انجام داده‌ایم، از زمان تصویب و ابلاغ اجرای قانون هوای پاک از سال ۱۳۹۶ تاکنون که در پایان سال ۱۳۹۹ به سر می‌بریم، عملا میزان ذرات معلق در هوا کاهشی نداشته است و به همان مقدار  است. بنابراین تاکنون این قانون هیچگونه تاثیری بر کاهش آلودگی هوا نداشته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha