به گزارش ایسنا و به نقل از گیزمگ، به همین دلیل گروهی از محققان "دانشگاه هوفنهایم" آلمان در حال توسعه یک ربات برای انجام این کار هستند. این ربات چرخدار که "فونیکس"(Phoenix) نام دارد توسط دکتر "دیوید رایزر"(David Reiser) تکنسین کشاورزی، "جوناس استراب"(Jonas Straub) دانشجوی مقطع دکترا و "جوناس بویسن"(Jonas Boysen) دستیار تحقیق در حال تولید است.
کار این ربات به گونهای است که ربات ابتدا برای شروع هرس درخت با انجام یک چرخش دایره وار و با استفاده از ماژول "لیدار" و دوربین نوری یک اسکن سه بعدی از درخت انجام میدهد. سپس یک کامپیوتر یکپارچه با استفاده از دادههای اسکن یک مدل ابر نقطهای از درخت ایجاد میکند که ساختار سه بعدی تاج آن را نشان میدهد. در مرحله بعدی، یک نرم افزار مبتنی بر هوش مصنوعی ساختار را تجزیه و تحلیل خواهد کرد و تعیین میکند که کدام شاخهها برای حفظ تاج در شکل مطلوب باید اصلاح شوند.
سرانجام ربات "فونیکس" با استفاده از اره برقی کوچکی که در انتهای بازوی آن برای از بین بردن شاخههای اضافی تعبیه شده، به طور خودکار عملیات هرس را انجام خواهد داد.
نمونه اولیه این ربات در حال حاضر برای هرس درختان باید به صورت دستی و از سوی یک واحد کنترل از راه دور هدایت شود اما گفتنی است با اتمام این کار و توسعه کامل، این ربات خواهد توانست با کمک مجموعهای از حسگرهای تعبیه شده در آن و ماژول GNSS(سیستم ماهوارهای ناوبری جهانی) به طور خودکار عملیات هرس را انجام دهد.
انتهای پیام
نظرات