به گزارش ایسنا، کتاب «ذهنآگاهی برای درمان بیخوابی: یک برنامه هدفمند چهارهفتهای برای آسایش جسم، آرامش ذهن و ...» نوشته کاترین پولان اُرزِک و ویلیام موکرافت با ترجمه حبیباله خزائی، محمدمهدی نوروزی و پیمان ولدبیگی در ۲۴۴ صفحه با قیمت ۴۸ هزار تومان در انتشارات ارجمند راهی بازار کتاب شده است.
در نوشته پشت جلد کتاب آمده است: حدود یکسوم بزرگسالان در به خواب رفتن یا در خواب ماندن مشکلاتی دارند. همچنین، حدود ۱۰ الی ۱۵ درصد بزرگسالان از بیخوابی مزمن رنج میبرند. اگر شما هم جزء میلیونها انسانی هستید که با بیخوابی دست و پنجه نرم میکنند، احتمالاً این تجربه را داشتهاید که خوابیدن کاری پرزحمت و غیرقابل پیشبینی است. خوشبختانه، رویکردی درمانی وجود دارد که میتواند کیفیت خواب و بیداری شما را بدون مصرف دارو یا پیروی از فهرست طولانی توصیههای بهداشت خواب، بهبود بخشد. این رویکرد مراقبه ذهنآگاهی نام دارد. کتاب ذهنآگاهی برای مقابله با بیخوابی منبع و راهنمایی جامع برای بازیابی و بازگشت به خوابی منظم و پُر از آرامش است. این کتاب شامل یک برنامه چهارهفتهای است، این برنامه با روشی آسان و نظاممند میتواند به افرادی که از بیخوابی رنج میبرند کمک کند و راهی برای کنترل و غلبه بر افکاری که منجر به اختلال در خواب میشوند، ارائه دهد.
همچنین کتاب «روانشناسی انتقادی؛ نگاهی به روانرشتهها و روانحرفهها» نوشته یان پارکر با ترجمه حمیدرضا غریبی و محمدعلی امینی تهرانی در ۴۱۶ صفحه با قیمت ۹۱ هزار تومان در انتشارات یادشده منتشر شده است.
در معرفی این کتاب عنوان شده است: روانشناسی دقیقاً چیست؟ وقتی میگوییم سلامت روان، دقیقاً به چه چیز نظر داریم؟ ما اقوام ایرانی، که دیرزمانی است در این جغرافیا در کنار هم زیستهایم، چه شده که فکر کردهایم به کارگاه آموزشِ ارتباط مؤثر نیاز داریم؟ ما را چه شده که فکر کردهایم برای تربیت فرزندانمان نیازمند کارگاه مهارتهای فرزندپروری هستیم؟ وقتی میگوییم عزتنفسمان کم است، چه تصوری از خودمان را پیش چشم میگیریم؟ در اتاق رواندرمانی چه میگذرد؟ روانپزشکی و روانشناسی با ما چه کرده که قانع شدهایم رنجهای زندگیمان را با روانپزشک، و مشاور و روانشناس بازبگوییم؟ چنان نباشد که روانشناسی، ما را بهعنوان بیمار روانی تعریف کند و بعد خودش را درمانگرِ ما جا بزند، و از این رهگذر در مقامی داناتر، و بدینمناسبت فرادستتر، از ما بنشیند. روانشناسی انتقادی کارش را با چنین سؤالات سهمگینی آغاز میکند، چنان سهمگین که گویی بنا دارد کل روانشناسی را از ریشه برکَنَد. ما با خواندن این کتاب نگاه دیگری به حوزههای متنوع روانرشتهها و روانحرفهها پیدا کردهایم. نحوه نگاهمان به نظریهها و کاربستهای روانشناسی عوض شده است. دیگر نظریههای روانشناسی را چونان اموری بدیهی و واقعی نمیپنداریم، چنانکه در کلاسهای درس و پایاننامهها، چنین بازتولید میشوند. دیگر بر این باور نیستیم که رواندرمانی میتواند تمامی آلام بشر را به انتها برساند، آنطور که در کارگاههای آموزشی چنین جلوه میکند. لذا فکر کردیم چه بهتر که تجربه شخصی خود را با شما سهیم شویم. تنها هدف ترجمه این کتاب این است؛ بلند بلند فکر کردن و دعوت کردن از شما تا در این بازاندیشی با ما همراه شوید.
انتهای پیام
نظرات