• یکشنبه / ۱۴ دی ۱۳۹۹ / ۱۱:۳۸
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 99101410165
  • خبرنگار : 71505

رییس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران:

دولت متوجه آثار تصمیم گیری دیرهنگام درباره تعطیلی ناشی از آلودگی هوا باشد

دولت متوجه آثار تصمیم گیری دیرهنگام درباره تعطیلی ناشی از آلودگی هوا باشد

رییس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران با اشاره به آلودگی هوا گفت: دولت متوجه آثار تصمیم گیری دیرهنگام خود باشد.

به گزارش ایسنا، زهرا صدراعظم نوری در جریان دویست و شصت و یکمین جلسه شورای شهر تهران در تذکری با اشاره به آلودگی هوای تهران گفت: گله‌ای از استاندار و دولت دارم، چرا که به رغم گزارش‌های هواشناسی و داده‌های علمی که حاکی از پایداری هوا و تشدید اینورژن بیش از گذشته بوده و  این مساله ضرورت توقف فعالیت‌ها را می‌طلبد، اما دو روز از اعلام درخواست تعطیلی می‌گذرد و هنوز اتفاقی رخ نداده است. پیشنهاد کمیته اضطرار به دولت ارائه شده و تا بخواهد تشکیل جلسه بدهند و تصمیمی بگیرند، چیزی مشخص نیست. 

وی افزود: باید متوجه آثار تصمیم گیری دیرهنگام باشیم و نسبت به آن پاسخگو باشیم چرا که به سلامت مردم آسیب وارد می‌کند. 

وی در ادامه تذکر خود درباره توسعه نیروگاه‌های خورشیدی و جایگزینی سوخت پاک گفت: امروز شهر تهران از استفاده بی‌رویه از منابع انرژی نظیر بنزین، گازوئیل، نفت، گاز و مازوت رنج می‌برد؛ این موارد سوخت‌های فسیلی هستند و سلامت همه مردم را تهدید می‌کنند. 

نوری با بیان اینکه بیماری و مرگ ناشی از آلودگی هوا در کنار مرگ و میر ناشی از ویروس کرونا، شرایط را برای مردم کشور به ویژه کلانشهرها و تهران سخت و غیر قابل تحمل کرده، ادامه داد: باید رویه‌ها در این زمینه تغییر کند و انرژی‌های تجدیدپذیر در تولید برق استفاده و جایگزین سوخت‌های فسیلی شوند. 

نوری افزود: این اتفاق با توجه به کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای به ویژه دی اکسید کربن و کوچک شدن ردپای اکولوژیک شهر تهران در ارتقاء سلامت شهروندان اثر خواهد داشت و مطابق با اصول توسعه پایدار شهری است. 

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران ادامه داد: اینکه یک شهر با کمترین میزان آلودگی و تخریب محیط زیست، انرژی مورد نیاز فعالیت‌ها را تامین کند، هنر مدیران و مشارکت شهروندان آن را می‌طلبد. تهران از نظر موقعیت جغرافیایی، شرایط آب و هوایی و مشارکت شهروندان قابلیت‌های بی‌شماری در توسعه و بهره برداری از این قبیل تاسیسات دارد و کافی است با بررسی میدانی، نسبت به شناسایی این فضاها در سطح شهر تهران و جانمایی آن‌ها اقدام کرد.

وی ادامه داد: به عنوان نمونه می‌توان به ایجاد سازو کار لازم برای الزام به نصب پنل‌های خورشیدی در ساختمان‌های بلند شهر تهران در هنگام صدور پروانه، استفاده از پنل‌های خورشیدی در ساختمان‌های شهرداری تهران و تعیین محل‌هایی در پارک‌های وسیع شهری برای استقرار نیروگاه‌های با ظرفیت بیش از ۱۰۰ کیلووات اقدام کرد. 

نوری تاکید کرد: شهردار تهران دستور بررسی و اقدام لازم جهت استفاده از انرژی خورشیدی در ساختمان‌های شهرداری، ساختمان‌های بلند شهری که در اختیار دارند و طراحی و اجرای اکوپارک با این رویکرد و همچنین الزام در صدور پروانه را اجرا و نتیجه آن را به شورای شهر تهران ارائه کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha