به گزارش ایسنا، این کتاب با عنوان فرعی «تامل در معنای زندگی» در ۱۱۲ صفحه و با قیمت ۲۳هزار تومان توسط دفتر نشر فرهنگ اسلامی منتشر شده است.
در مقدمه کتاب «بهار که آمد و برفها آب شدند ...» آمده است: همه ما گاهی با خودمان نجوا میکنیم و یا با دیگران درد دل میکنیم و در بین سخنان خود، ترجیعبند «ای کاش این کار را نکرده بودم» را تکرار میکنیم. معنای این سخن این است، اگر دوباره با چنین شرایطی مواجه شویم، آن کار را انجام نمیدهیم. بماند اینکه، معمولا در مواجهه با آن کار یا شبیه آن، دوباره همان اقدام را انجام داده و باز دوباره، ای کاش... را میگوییم.
برای اینکه این اتفاقات تکرار نشود و ما همیشه درست تصمیمگیری کنیم، دو راه بیشتر وجود ندارد، یا اینکه عمر دوباره داشته و از ابتدا شروع کنیم و از این تجربهها درس بگیریم و در هر مرحله، از تجربه عمر قبلی استفاده کنیم، که «شدنی» نیست. به قول سعدی: «مرد خردمند هنرپیشه را، عمر دو بایست در این روزگار/ تا به یکی تجربه اندوختن با دگری تجربه بردن به کار»
یا اینکه با مطالعه زندگی دیگران، از تجربه آنها درس گرفته و خطای ایشان را تکرار نکنیم. با این هدف، خواندن زندگی افراد موفق و رمانهای مفید، این نتیجه را در بر دارد. این کتاب تجربه نویسنده از یک دوره پریشانخاطری در دوره نوجوانی است که داستان راهیابی خود را نقل میکند که ما در خلال این خاطرات، با شخصیت منحصر به فرد استاد محمدتقی جعفری آشنا میشویم.
این کتاب دارای سه فصل مستقل است که فصل اول آن تحت عنوان «مرده بدم، زنده شدم» داستان آشنایی نویسنده با استاد محمدتقی جعفری است. فصل دوم «رواق تنهایی» نام دارد که حاصل مطالعات نویسنده در حوزه «هدف و فلسفه زندگی» است که مکمل فصل اول است، فصل سوم هم به نام «اسوه» با بیان خاطراتی از استاد، به تبیین ویژگیهای یکی از افراد موفق میپردازد تا الگوی موثری برای استفاده نسل سوم و چهارم پس از انقلاب اسلامی ایران قرار گیرد.
دربندی در سالهای اخیر دو کتاب منتشر کرده است؛ او در «زیر نگاه آسمان» روایتی احساسی از واقعه کربلا را از زبان حضرت زینب(س) به عنوان راوی اصلی، از غروب عاشورا تا طلوع صبح روز بعد از این پیشامد بیان میکند و کتاب دیگرش «زیر نگاه ماه» عاشقانهای از زندگی حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه(س) است که در روایتی داستانگونه و احساسی، به بیان حال و هوای این زوج آسمانی میپردازد.
انتهای پیام
نظرات