به گزارش ایسنا در رویداد دوشنبههای استارتاپی صندوق نوآوری و شکوفایی که از صبح امروز به صورت آنلاین برگزار شد، ۵ شرکت دانش بنیان حوزه دارویی طرحهای خود را برای جذب سرمایه گذار ارائه کردند.
این طرحها به این شرح است:
عرضه پدهایی برای درمان عفونتهای لگنی
مریم خزایی- مدیر عامل این شرکت با بیان اینکه موفق به تولید و عرضه پد دارویی واژینال شدیم، گفت: این پد برای درمان عفونتهای قارچی و باکتریایی واژینال و لگنی کاربرد دارد.
وی عفونتهای واژینال را یکی از مشکلات زنان نام برد که سالیانه ۱۰ میلیون ویزیت مربوط به درمان عفونتهای لگنی است، ادامه داد: برای درمان این بیماری معمولا آنتی بیوتیکها، شیاف و پمادهای موضعی تجویز میشود که مصرف متناوب آنتی بیوتیکها با مقاومت دارویی در مبتلایان به این نوع عفونتها همراه است.
خزایی، یادآور شد: به منظور رفع این چالش اقدام به تولید پدهای دارویی واژینال بر پایه مواد گیاهی کردیم. این پد آهسته رهش است و حداقل عوارض را برای مبتلایان به دنبال دارد.
مدیر عامل این شرکت میزان سرمایه گذاری مورد نیاز را ۳ میلیارد تومان برای خرید تجهیزات و راه اندازی اتاق تمیز ذکر کرد.
تولید ماده وارداتی سخت کننده قرص در کشور
امیرحسین ابراهیمی- مدیرعامل شرکت تولیدکننده ماده وارداتی سخت کننده قرص در کشور با بیان اینکه در حال حاضر ۹۵ درصد از داروهای مورد نیاز در کشور تولید میشود، گفت: در مقابل در حوزه مواد مؤثر دارویی ۴۰ درصد واردات داریم، به گونهای که ۶۰ درصد ارز دارویی به خرید این مواد اختصاص دارد.
ابراهیمی، تولید "میکروکریستالین سلولز" را از محصولات این شرکت نام برد و یادآور شد: این ماده پودر سفید رنگ برای سختی دهنده، پر کننده و روکش قرصها به کار میرود و در حال حاضر این ماده وارداتی است.
به گفته وی این شرکت برای تولید داخلی این ماده مؤثره دارویی نیاز به ۳.۵ میلیارد تومان سرمایه گذاری دارد.
هیدروژلهایی برای درمان سوختگی
نوشین کیانوش راد-مدیر عامل شرکت تولیدکننده هیدروژلهای درمان سوختگی با بیان اینکه ایران بیش از ۲ برابر متوسط جهانی مرگ و میر ناشی از سوختگی دارد، گفت: از جمله چالشهای کشور در این زمینه آن است که داروهای درمان سوختگی لازم است روزانه ۳ بار مورد استفاده قرار گیرد و در هر بار استفاده نیاز است تا محل زخم تمیز شود که این امر برای آسیب دیدگان سوختگی بسیار آزاردهنده است.
کیانوش راد ادامه داد: ما برای درمان سوختگیهای نوع اول و دوم هیدروژلهای نانویی را عرضه کردیم که در آن فناوری کپسوله کردن استفاده شده است.
مجری طرح با تاکید بر اینکه در این هیدروژل تولید شده از نانو ذرات کورکورمین دریافت شده از زردچوبه بهره بردیم، اظهار کرد: در استفاده از این دارو علاوه بر آنکه زمان درمان کاهش مییابد، میزان دوز دارویی نیز کاهش یافته است، ضمن آنکه ترمیم زخم در زمان کوتاهتری انجام میشود.
این محقق آنتی میکروبیال، عدم نیاز به برداشتن دلمه زخم و ضد التهاب و تسکین دهنده را از دیگر مزایای این محصول نام برد.
تامین نیاز ۲۰ ماده مؤثره داروهای ضدسرطان و دیابت
فاطمه مرادخانی-مجری طرح تولید و ساخت ۲۰ نوع مواد مؤثره دارویی ضد سرطان، دیابت و داروهای سرکوب کننده سیستم ایمنی را از محصولات این شرکت دانست و گفت: در حال حاضر از این ۲۰ نوع ماده مؤثره دارویی ۸ مورد آن در کشور تولید می شوند که جوابگوی نیازهای کشور نیست.
وی یادآور شد: ما در این پروژه قادر به تولید این مواد مؤثره با خلوص ۹۹.۵ درصد هستیم.
محلولهای گیاهی برای رفع شپش
رباب خساده- مجری طرح با بیان اینکه در حال حاضر برای درمان شپش از شامپوهای ضد شپش استفاده میشود که این شامپوها حشره کش و سمی هستند، گفت: بر اساس آمارهای رسمی سالانه ۵۰۰ هزار ایرانی به شپش آلوده میشوند که ما برای رفع این معضل محلولی بر پایه مواد گیاهی عرضه کردیم.
وی اظهار کرد: این محلول علاوه بر رفع شپش به صورت همزمان قادر به رفع "رشک" و شوره سر است، ضمن آنکه قادر به التیام زخمهای ایجاد شده بر اثر شپش خواهد بود.
خساده با تاکید بر اینکه این دارو برای زنان باردار و کودکان کمتر از ۳ سال نیز قابل استفاده است، اظهار کرد: برای توسعه این طرح نیاز به سرمایه گذاری ۵۰۰ میلیون تومانی هستیم.
انتهای پیام
نظرات