• شنبه / ۶ دی ۱۳۹۹ / ۱۱:۴۱
  • دسته‌بندی: ادبیات و کتاب
  • کد خبر: 99100603933
  • خبرنگار : 71573

«تقارن هم‌سو و دورِ هم‌گرا» منتشر شد

«تقارن هم‌سو و دورِ هم‌گرا» منتشر شد

«تقارن هم‌سو و دورِ هم‌گرا» نوشته شهرام گیل‌آبادی در حوزه فلسفه رسانه و انگاره‌ای برای طراحی مدلی هم‌گرا در مدیریت رادیو و تلویزیون منتشر شد.

به گزارش ایسنا، این کتاب در پنج فصل و  ۱۵۰ صفحه با قیمت ۴۲۵۰۰ تومان در انتشارات سیمای شرق راهی بازار شده است. 

در معرفی ناشر از این کتاب آمده است: نویسنده در این کتاب به ترتیب در فصل اول به ضرورت طراحی مدلی برای مدیریت سازمان‌های رسانه‌ای، در فصل دوم به تقارن هم‌سو و دورِ هم‌گرا، در فصل سوم به عناصر و ویژگی‌های مدل تقارن هم‌سو و دورِ هم‌گرا، در فصل چهارم به تکوین مدل‌های ارتباطی و گذار تاریخی آن‌ها و در فصل پایانی به اهمیت مدل‌های هم‌گرا در رویکردهای ارتباطی اشاره کرده است.

مدیریت رسانه‌ها کاری بسیار حساس و پیچیده است و رسانه‌ها برای نقش کنشگری فعال خود به طراحی مدل‌های ارتباطی می‌پردازند؛ مدل‌هایی که از هویت بصری تا ماهیت اندیشگی رسانه را بتوانند بر اساس آن سامان دهند. این مدل‌ها به نظام مدیریت رسانه جهت داده و آن را به هوشمندی  در برنامه‌ریزی هدایت می‌کند.

مهمترین سرمایه هر رسانه‌ای که آن را با هیچ‌چیز معاوضه نمی‌کند مخاطب و البته اعتماد آن است. دست‌اندرکاران رسانه‌ها با کمک مدل‌های ارتباطی تمرکز خود را روی جذب و اعتماد مخاطبان با طراحی پیام‌های نیازمحور معطوف می‌کنند. مدل تقارن هم‌سو و دورِ هم‌گرا، در زمره دیدگاه‌های معناکاوانه و تفسـیری قرار می‌گیرد.

طراح اعتقاد دارد پیام جزء فرآوردهای فرهنگی است  که از متن زیست اجتماعی برمی‌آید، با ویژگی‌های زندگی مخاطبان گره خورده و بـا قواعـد زنـدگی روزمـره تولید می‌شود و در بستر آن زندگی هم  فهم می‌شود. این دیدگاه برخلاف دیدگاه‌های رایـج در مدل‌های انتقالی اسـت. این کتاب که به نقد و تحلیل مدل‌های اقتدارگرا، مصلحت‌گرا و مناسکی می‌پردازد راه برون‌رفت رسانه‌ها از انسداد را رفتن به سمت مدل‌های مشارکتی و تعاملی می‌داند.  مدل‌هایی که تولید محتوای خود را بر اساس نیاز مخاطب شکل داده و به گونه‌ای هوشمندانه اصلی‌ترین سرمایه رسانه را مخاطب فعال، کنشگر و متعامل بدانند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha