به گزارش ایسنا، کمیته عالی نظارت بر اجرای پروتکلهای بهداشتی مدیریت کرونا در جلسهای که با مسؤولیت معاونت بهداشت وزارت بهداشت تشکیل شد و نماینده وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نیز در آن حضور داشت، مصوب کرد: "وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با همکاری سایر ارگانها و سازمانهای ذیربط مدیریت اطلاعرسانی و نظارت مناسب سفرها را به خصوص در ایام فاطمیه، عید نوروز و سایر مناسبتها و تعطیلات پیش رو به عهده گیرد و از تبلیغات و مشوقهای افزایش سفر نظیر بلیت و تورهای تخفیفدار و امثال آن جلوگیری شود.
همچنین وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اقدامات لازم برای اتصال به سامانه «ماسک» وزارت بهداشت برای ممانعت از ورود افراد مبتلا به بیماری کووید- ۱۹ به مناطق اقامتی و گردشگری را انجام دهد.
وزارت راه و شهرسازی نیز باید نظارت لازم بر ظرفیت مسافرگیری اتوبوسهای بین شهری مطابق پروتکلهای وزارت بهداشت را داشته باشد و تدابیر لازم برای ایجاد تهویه مناسب در اتوبوسها را اتخاذ کند. همچنین مقرر شد وزارت راه و شهرسازی علاوه بر کنترل سلامت مسافران از نظر ابتلا به بیماری کووید- ۱۹ هنگام صدور بلیت، هنگام سوار شدن مسافران نیز سلامت آنان را به صورت الکترونیکی کنترل کند."
این مصوبه درحالی صادر شده که تا قبل از این، پیشبینی وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بر بهبود وضعیت سفرهای داخلی و کسبوکارهای گردشگری در تعطیلات نوروز بود.
ولی تیموری ـ معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ـ درباره شرایط سفر با وجود این مصوبه، به ایسنا گفت: سفر تعطیل نیست و با رعایت پروتکلهای بهداشتی در حال انجام است.
از ابتدای آذرماه با تشدید ویروس کرونا، سفرهای بینشهری با خودرو شخصی ممنوع و مشمول جریمه مالی شده است. ستاد مدیریت کرونا نیز سفر افراد مبتلا به کرونا را با وسایل نقلیه عمومی ممنوع کرده است. این محدودیتها همچنان تمدید شده و برقرار است. درحال حاضر محدودیتی برای سفر با وسایل نقلیه عمومی از جمله اتوبوس، قطار، هواپیما و کشتی وجود ندارد، هرچند این وسایل نقلیه باید با ۶٠ درصد ظرفیت خود، مسافر بپذیرند و به افراد مبتلا به ویروس کرونا نیز خدمات سفر ندهند.
انتهای پیام
نظرات