• سه‌شنبه / ۲۵ آذر ۱۳۹۹ / ۱۲:۱۸
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 99092519360
  • خبرنگار : 30054

آبیاری قطره ای،چگونگی آبیاری درشرایط کم آبی

آبیاری قطره ای،چگونگی آبیاری درشرایط کم آبی

مجموعه آهن بین از سال ۱۳۷۰ فعالیت خود را در زمینهٔ مشاوره، خرید و فروش انواع آهن‌آلات داخلی و خارجی، آنالیز قیمت بازار آهن‌آلات، تضمین کالای خریداری‌ شده به همراه فاکتور رسمی معتبر را از خیابان خیام آغاز نمود این مجموعه از سال ۱۳۷۳ در بازار آهن مستقر گردید.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام آهن بین، بهترین نوع آبیاری در شرایط کم آبی، تبدیل کردن تمامی سیستم های آبیاری مزارع، باغات و محیط سبز به آبیاری قطره ای می باشد.

بخش دوم ) اتصالات سیستم آبیاری قطره ای

نوع شیرآلات قطع و وصل کننده سیستم آبیاری قطره ای                                                  

شیرآلاتی که برای این نوع سیستم استفاده می شود از شیر فلکه های کشویی و گازی هستند که از جنس برنج می باشند.

شیرهای یکطرفه سیستم آبیاری قطره‌ای

استفاده از این نوع در سیستم آبیاری قطره ای از یک منبع تغذیه استفاده می‌کنند و بعضی مواقع به خاطر افت فشار ممکن است، جریان آب به سمت خلاف جهت و سمت مخزن ذخیره حرکت کند به خاطر همین از این شیرالات استفاده می شود، مسیر جریان برعکس نگردد.

این نوع شیرآلات باعث می‌شوند که مانع از این شود که جریان آب خلاف جهت اصلی خود حرکت کند البته این شیرآلات چون خود یک طرفه است به صورت اتومات عمل می کند نیاز به انجام عملیات انسانی جهت قطع و وصل کردن آن می باشد.                                                    

تنظیم کننده فشار یا فشار شکن در سیستم آبیاری قطره ای                                                

بالا بودن فشار آب باعث می شود که سیستم آبیاری شما به صورت قطره می باشد آسیب وارد کنند، به خاطر همین باید از فشار شکن استفاده کنیم تا بتواند فشار را کاهش دهد. به خاطر همین باید از قطع کننده ای به نام فشارشکن استفاده کنیم.

تا میزان فشار بالای آب را به داخل سیستم می رود کاهش دهد.و این قطعات باعث کاهش دادن و ثابت نگه داشتن فشار در سیستم آبیاری قطره ای می‌شوند.

به این موضوع باید دقت کرد که اگر فشار آب در منطقه چند باشد نیازی به استفاده کردن از این قطعه نمی باشد به خاطر همین باید از پمپ های کوچک تر نیز برای افزایش فشار نیز استفاده کنیم که آب به تمام بخش‌های سیستم آبیاری قطری ما برسند.

کارشناسان سایت آهن بین تجهیزات مورد نیاز را برای این سیستم خدمت شما شرح می دهند.               

تنظیم کننده فشار به دو روش در سیستم آبیاری قطره ای   

۱. ثابت کننده فشار خروجی                                                       

این دستگاه که برای ثابت نگه داشتن فشار خروجی می‌باشد از خود کارخانه جهت ثابت نگه داشتن فشار خروجی استفاده می شود و به خاطر همین استفاده مجدد از آن و یا تنظیم مجدد آن امکان پذیر نمی باشد.

۲. تنظیم فشار خروجی به صورت دستی

این محصول که خود به عنوان یک فشار شکن شناخته می شود و به صورت حالت رزوه ای یا دنده ای دارد. جنس برنجی و معمولا بعد از شیر قطع و وصل نصب می شود به صورت دستی می توان میزان فشار را در آن تنظیم کرد.             

۳. صافی یا فیلتر                                                      

معمولا این نوع آبی که ما استفاده می‌کنیم دارای ذرات معلق و جامدی می‌باشد که ممکن است همین ذرات معلق و جامد به سیستم آبیاری قطره ای ماه لطمه بزند و گاز گرفتگی بخش هایی از آن گردد. بدانیم که هرچه میزان سختی آب ها بیشتر شود میزان ذرات اضافی داخل آن نیز افزایش پیدا می کند.                                                    

این ذرات چگونه برای سیستم آبیاری ما مشکل ایجاد می کند؟                                                    

 اتصالات و لوله هایی که در سیستم آبیاری قطره ای معمولاً استفاده می شود چون سایز پایین و کوچکی دارد اگر نوع آبی که درون این سیستم قرار می گیرد دارای ذرات اضافی زیادی باشد باعث می شود که در بعضی مکان های این سیستم این ذرات جمع شود و باعث مسدود شدن سیستم گردد.

برای رفع چنین مشکلی در سیستم آبیاری قطره ای بهتر است که از یک فیلتر یا صافی مناظره در سیستم آبیاری قطره ای استفاده کنیم. فیلترها و صافی های پلاستیکی که مخصوص این موضوع می باشند. البته بعضی از فیلترها صافی ها هستند که بصورت برنجی بوده و و دارای برند ایرانی و داخلی نیز هستند.

با دنده دار بودن اتصال شان به بقیه سیستم به صورت رزوه ای وصل میشود. صافی و فیلتری که داخل این نوع فیلترها می باشند را به صورت مش بندی دارای سازهای گوناگون است بهتر است از چند گاهی آنها را تمیز کنیم. 

۴. لوله در سیستم آبیاری قطره ای                                                 

لوله آبیاری قطره ای معمولاً به چند نوع تقسیم می شوند که ما دارای لوله اصلی و لوله های فرعی نیز می باشیم و یا انشعاب. معمولا لوله های اصلی از جنس پلی اتیلن میباشند که سایز ۱۶ اینچ بسیار مناسب می باشد برای این منظور این نوع لوله ها با صورت رول های ۲۰۰ متری و ۴۰۰ متری هستند که البته معمولاً برندهای ایرانی داروهای ۱۰۰ متر هم به وفور یافت می شود. لوله های پلی اتیلنی دارای آلیاژی به نام p۸۰ یا p۱۰۰ می باشد.

اگر به همین دلیل استفاده از این نوع لوله را در این سیستم لوله کشی قطره ای بیان کنیم باید بگوییم که معمولا در محیط باز و در معرض نور خورشید قرار بگیرند مقاومت خوبی دارند.

گریپر

این بخش ازجنس پلی تن یا پلی اتیلن نصب می شود. بیشتر هم در مکان هایی که باید آب پاشی به هدف انجام بگیرد، از این این مدت استفاده می کنند هم برای تنظیمی و هم به صورت سایت های متفاوت نیز یافت می‌شود از سایز ۲۲، ۲۴،۲۸ و ۳۲ نیز وجود دارد.

درپوش                                                

 معمول در انتهای هر خط باید از درپوش استفاده کنیم تا از جاری شدن آب در محوطه جلوگیری می نماید و معمولا از این تجهیز با خم کردن لوله و قفل کردن آن در سیستم آبیاری قطره استفاده میشود.

انتهای رپرتاژ آگهی

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha