به گزارش ایسنا به نقل از موسسه حقوقی عدل نیکان، در این سیستم هماهنگ موکلین بر خلاف سایر مراکز حقوقی،قدرت انتخاب میان وکلای مختلف از حیث حق الوکاله،تجربه،میزان تحصیلات،رشته های فعالیت و…. را دارا می باشند. همچنین جهت نیل به اهداف والا مجموعه تمامی موکلین محترم با تعیین وقت قبلی می توانند از وکلا و مشاورها در تمامی امور قضایی (حقوقی،کیفری،خانواده و….)توسط مشاورین زبده و مجرب زیر نظر مستقیم ریاست مجموعه برخوردار شوند هدف موسسه حقوقی و داوری عدل نیکان گسترش عدالت می باشد.
آدرس خیابان ایرانشهر جنوبی بین خ سمیه و طالقانی جنب بارزسی کل کشور پلاک۱۱۴ طبقه همکف واحد ۱
تلفن ثابت
۸۸۸۱۴۷۹۰
۸۸۸۱۰۸۴۰
۸۸۸۱۴۶۳۶
خدمات موسسه حقوقی عدل نیکان:
مشاوره حقوقی:
مشاوره حقوقی وکیل ملکی : یکی از مشکلاتی که اغلب افراد با آن مواجه هستند و حجم بالایی از پرونده های دادگاه ها را تشکیل داده است، دعاوی ملکی می باشد. شاید برای شما هم پیش آمده باشد ملکی را خریده باشید در حالی که فروشنده در دفترخانه برای تنظیم سند رسمی حاضر نشده باشد و یا آپارتمانی را پیش خرید کرده باشید و سازنده در موعد معین نسبت به تکمیل آن اقدام نکند و یا زمینی را خریده باشید و بعداً متوجه شوید فروشنده اساساً مالک آن نبوده است. در همه این موارد عدم آگاهی شما به قوانین حوزه ملکی ممکن است حقوق شما را ضایع کرده و موجب ضرر و زیان جبران ناپذیری برایتان شود. در اینجا کسب مشاوره وکیل ملکی می تواند ابتدا با تنظیم یک قرارداد صحیح و اصولی از بروز اختلافات آینده جلوگیری کند و در صورت وقوع مشکل نیز با ارائه بهترین و مناسب ترین راهکار قانونی شما را در برون رفت از آن معضل کمک و راهنمایی کند.
راهنمای تنظیم دادخواست :
تنظیم دادخواست به عنوان یک سند پایه و اساسی در مراحل رسیدگی به دعاوی، نقش بسیار مهمی در ایجاد یک پرونده حقوقی دارد.این سند حاوی ادعاها، مشخصات طرفین دعوا، شرح دقیق و مفصل واقعه یا موضوع مورد اختلاف، خواستهها و درخواستهای حقوقی، توضیحات در مورد حقوق مورد مطالبه، شواهد و مدارکی که به تایید ادعاها کمک میکنند.
دادخواست چیست :
مطابق ماده 48 قانون آیین دادرسی شروع رسیدگی در دادگاه مستلزم تقدیم دادخواست میباشد. دادخواست نقطه شروعی است که طرفین دعوا از طریق تنظیم آن به دادگاه دعوت میشوند. این سند اجازه میدهد تا مطالبهها و تمام جنبههای حقوقی مورد نظر به صورت کامل و جامع آشکار شود.
آموزش تنظیم دادخواست :
مطابق ماده ۵۱ قانون آیین دادرسی مدنی ، دادخواست باید به زبان فارسی در روی برگهای چاپی مخصوص نوشته شده و حاوی نکات زیر باشد:
۱- نام، نام خانوادگی، نام پدر، سن، اقامتگاه و حتی شغل خواهان.
تبصره– در صورتی که دادخواست توسط وکیل تقدیم شود مشخصات وکیل نیز باید درج گردد.
۲- نام، نام خانوادگی، اقامتگاه و شغل خوانده.
۳- تعیین خواسته و بهای آن مگر آنکه تعیین بهاء ممکن نبوده و یا خواسته، مالی نباشد.
۴- تعهدات و جهاتی که به موجب آن خواهان خود را مستحق مطالبه میداند به طوری که مقصود واضح و روشن باشد.
۵- آنچه که خواهان از دادگاه درخواست دارد.
۶- ذکر ادله و وسایلی که خواهان برای اثبات ادعای خود دارد، از اسناد و نوشتجات و اطلاع مطلعین و غیره، ادله مثبته به ترتیب و واضح نوشته میشود و اگر دلیل، گواهی گواه باشد، خواهان باید اسامی و مشخصات و محل اقامت آنان را به طور صحیح معین کند.
۷- امضای دادخواست دهنده و در صورت عجز از امضاء، اثر انگشت او.
تنظیم شکواییه
شکواییه نوعی سند حقوقی است که برای آغاز اقامه دعوای کیفری از سوی شاکی تهیه شده و به دادستان ارائه میشود. وقتی جرمی اتفاق میافتد کسی که از جرم زیان دیده حق شکایت و درخواست احقاق حق خود را دارد. این شکایت از طریق متنی با عنوان شکواییه صورت میگیرد
تعریف شکواییه
شکواییه، شکایت نامه ای است که از طرف شاکی (شخصی که در جرایم کیفری متحمل ضرر و زیان، ضرب و جرح و… گردیده است)، تنظیم گردیده و حاوی موضوع شکایت وی از مجرم می باشد. امروزه فرم شکواییه به صورت چاپی در اختیار شاکی قرار می گیرد؛ این فرم حاوی اطلاعات لازم و ضروری از جمله مشخصات شاکی، مشخصات متشاکی (شخصی که شکایت علیه او انجام شده است)، عنوان جرمی که به وقوع پیوسته و همچنین گزارشی از ماوقع می باشد.
انواع شکواییه
بدیهی است که برای هر جرم کیفری باید شکواییه مخصوص به آن تنظیم گردیده و به دادگاه کیفری صالح، تقدیم گردد
تنظیم لایحه حقوقی چیست! جایگاه لایحه در محاکم قضایی؟
زمانیکه شما به یک دعوای حقوقی و کیفری وارد میشوید، یکی از راههای برقراری ارتباط با پروندهای که ایجاد شده است، لایحه میباشد. یعنی تفاوتی ندارد که شما در مقام شاکی یا کسی که از او شکایت شده، باشید. آنچه مهم است، دفاع از حقوق خود میباشد. شما ملزم هستید نکاتی را که در دفاع از خود مهم میدانید، به مراجع قضایی ارائه دهید. پس شما باید مطالب خویش را در قالب یک نوشته مکتوب به مرجع رسیدگی کننده ارائه دهید. از این نوشته تحت عنوان لایحه یاد میشود.
لایحه دفاعیه و کاربرد آن
زمانیکه یک دعوا به روند خود امتداد میدهد. مسیر شما با دادخواست یا شکوائیه آغاز خواهد شد. ولیکن طی مراحل بعدی شما میبایست به گونهای مرتب و منظم با پرونده هم قدم شوید. امکان دارد بارها و بارها به مراجع قضایی رجوع و به انجام دفاعیات از حقوق خود مبادرت ورزید. طی بیشتر این فرآیند شما میبایست در دادگاه تجدیدنظر و دادگاه بدوی، دفاعیات را به گونه لایحه دفاعیه ارائه کنید..
مشاوره حقوقی تلفنی
مشاوره حقوقی تلفنی یکی از روشهای نوین و در دریافت خدمات مشاورهای است که در سالهای اخیر به دلیل مزایای متعدد، محبوبیت زیادی پیدا کرده است. در اینجا به مزایای مشاوره تلفنی و دلایلی که باید از این روش استفاده کنیم، میپردازیم.
دسترسی آسان :
یکی از بزرگترین مزایای مشاوره تلفنی، دسترسی آسان و سریع به مشاوران متخصص است. با مشاوره تلفنی، نیازی به صرف زمان زیاد برای رفتوآمد به دفتر مشاور نیست و شما میتوانید در هر زمان و مکانی که باشید، به راحتی با مشاور خود تماس بگیرید. این موضوع به ویژه برای افرادی که در مناطق دورافتاده زندگی میکنند یا برنامههای شلوغی دارند، بسیار مفید است..
حفظ حریم خصوصی و راحتی بیشتر :
با مشاوره تلفنی، میتوانید در محیطی آشنا و راحت مانند منزل خود، به بحث و گفتگو با مشاور بپردازید. این امر به ویژه برای افرادی که ممکن است در جلسات حضوری احساس ناراحتی یا اضطراب کنند، یک مزیت بزرگ محسوب میشود.
زمانبندی مناسب :
یکی از مزایای برجسته مشاوره تلفنی، انعطافپذیری در زمانبندی جلسات است. شما میتوانید زمان مشاوره را بر اساس برنامه روزانه خود تنظیم کنید و نیازی به تعویق یا لغو جلسات به دلیل تداخلهای زمانی نخواهید داشت.
مشاوره تلفنی، برخلاف مشاوره حضوری، به افراد این امکان را میدهد که به راحتی و با دسترسی آسان از خدمات مشاوره بهرهمند شوند. این نوع مشاوره میتواند برای افرادی که به دلیل محدودیتهای مختلف مانند مسافت، زمان، مسائل جسمی، محدودیتهای مالی یا شرایط خاص نمیتوانند به مشاوره حضوری مراجعه کنند، بسیار مفید باشد.
انتهای رپرتاژ آگهی
نظرات