• سه‌شنبه / ۲۳ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۴:۵۴
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 1403112317482
  • منبع : حوزه فراجا

دستگیری ۲۶۶ سارق در ماه گذشته توسط گشت‌های پلیس آگاهی در کشور

دستگیری ۲۶۶ سارق در ماه گذشته توسط گشت‌های پلیس آگاهی در کشور

معاون عملیات پلیس آگاهی فراجا گفت: در ماه گذشته ۳۸۷ دستگاه وسایل نقلیه مسروقه کشف و ۲۶۶ سارق توسط خودروهای گشت پلیس آگاهی در کشور دستگیر شده‌اند.

به گزارش ایسنا، سرهنگ حسن محسنی فر در تشریح این خبر  اظهار داشت: واحدهای گشتی روزانه با تجزیه و تحلیل وقوع جرائم و بر اساس ساعت و زمان وقوعات در حوزه های تعیین شده اقدام به گشت زنی می کنند که یکی از اهداف اصلی راه اندازی آن سرقت های زنده و دستگیری سارقان و افراد کیف قاپ و موبایل قاپ در حین ارتکاب جرم می باشد.

وی افزود: در دی ماه سال جاری در مجموع تعداد  ۳۸۷ دستگاه وسایل نقلیه مسروقه و تعداد ۷۲۹ دستگاه وسایل نقلیه تحت تعقیب توسط خودروهای گشت پلیس آگاهی کشف و ضبط شده اند.

معاون عملیات پلیس آگاهی فراجا، گفت: در این بازه زمانی در مجموع تعداد ۲۶۶ سارق و متهم توسط خودروهای گشت دستگیر شده اند که تعداد ۱۰۰  نفر از افراد سابقه دار و ۱۶۶ نفر نیز فاقد سابقه بوده اند.

وی تصریح کرد: از مجموع افراد دستگیر شده تعداد ۵۲ نفر در رابطه با سرقت وسایل نقلیه، ۷۱ نفر در رابطه با کیف قاپی و موبایل قاپی ۵ نفر سارق مسلح، ۲ سارق به عنف و بقیه نیز در رابطه با جرائمی از قبیل؛ سایر سرقت ها ،حمل کالای قاچاق، مظنون به سرقت و ... دستگیر شده اند.

سرهنگ محسنی فر خاطرنشان کرد: برخی از کشفیات مهم واحدهای گشت پلیس آگاهی در دی ماه سال جاری از خودروهای مسروقه و توقیفی حدود ۸ کیلو گرم تریاک، ۹ کیلو گرم هروئین، ۵۰ سانت شیشه ، ۷۲ دستگاه تلفن همراه ، یک قبضه اسلحه شکاری، یک قبضه کلت کمری، ۲۴۳ کارتن عینک طبی خارجی، مقداری سیم و کابل، لوازم جوشکاری و ..... بوده است.

بر اساس گزارش سایت پلیس، این مقام انتظامی گفت: اولویت این گشت ها در رابطه با جرایم خشن و زورگیری ها است و در این رابطه سریعا ورود پیدا کرده و با قاطعیت برخورد می کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha