• یکشنبه / ۱۶ آذر ۱۳۹۹ / ۱۷:۱۸
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 99091612508
  • خبرنگار : 71567

اعتراض جمعی از دانشجویان دکتری کوی دانشگاه تهران+پاسخ دانشگاه

اعتراض جمعی از دانشجویان دکتری کوی دانشگاه تهران+پاسخ دانشگاه

عصر امروز (شنبه ۱۶ آذر) حدود ۵۰ نفر از دانشجویان دکتری ساکن خوابگاه های متاهلی دانشگاه تهران با حضور در ساختمان ۱۶ آذر این دانشگاه به تصمیم دانشگاه مبنی بر تخلیه خوابگاه ها برای دانشجویان دارای سنوات غیر مجاز تجمع کردند و خواستار تجدید نظر دانشگاه در اسکان این دانشجویان در خوابگاه های متاهلی شدند.

یکی از دانشجویان معترض در این زمینه به ایسنا گفت: دانشگاه تهران اعلام کرده است دانشجو بر اساس سنوات مجاز سه سال می تواند در خوابگاه اسکان داشته باشد البته صندوق رفاه دانشجویان نیز تاکید کرده است که اگر سنوات مجاز دانشجویان دکتری از سه سال بیشتر شد باید چند برابر جریمه پرداخت کند.

وی ادامه داد: دانشجویان دکتری که در خوابگاه متاهلی هستند سنوات مجازشان به صورت متعدد یک ماه تا یک و حتی سه سال هم تمام شده است اعتراض ما این است که دوره کرونا را جز سنوات مجاز حساب نکنند و دانشگاه همیاری را با دانشجویان داشته باشد. بر فرض مثال دانشجویی بر اساس مشکلاتی نتوانست تخلیه کند جریمه های او را صندوق رفاه تقبل می کند بنابراین دلیلی برای اعمال فشار به دانشجو نیست.

دکتر سعید حبیبا در گفت و گو با ایسنا، در توضیح علت تجمع تعدادی از دانشجویان دکتری در محوطه ساختمان ۱۶ آذر دانشگاه تهران تاکید کرد: بر اساس قوانین دانشگاه، دانشجویان فقط در سنوات مجاز تحصیلی اجازه اسکان در خوابگاه های دانشجویی دارند و بعد از اتمام سنوات مجازی تحصیلی ملزم به تخلیه خوابگاه ها به منظور استفاده سایر دانشجویان از این مکان ها هستند.

وی  در ادامه تصریح کرد: در حال حاضر دانشگاه تهران فقط ۴۰۰ ظرفیت خوابگاهی برای دانشجویان متاهل در اختیار دارد یعنی ۴۰۰ نفر نفر از دانشجویان متاهل می توانند از خوابگاه های متاهلی (که آپارتمان های ۶۰ و یا برخی نیز در متراژ پایین هستند) استفاده کنند. در حالی که ما ۵۰ هزار دانشجو در دانشگاه تهران داریم که  اگر فقط ۱۰ درصد این دانشجویان متاهل و غیربومی باشند یعنی ما ۵۰۰۰ دانشجوی متقاضی خوابگاه متاهلی داریم.

معاون دانشجویی دانشگاه تهران خاطر نشان کرد: حدود ۲۰۰ نفر از دانشجویان ساکن در خوابگاه های متاهلی ما کسانی هستند که سنوات مجاز آنها به اتمام رسیده و برخی از این افراد حتی ۲ تا ۶ سال و برخی هم یک یا چند ترم بیشتر از سنوات مجازشان در خوابگاه ها اقامت داشته اند و با توجه به اینکه تعداد زیادی از دانشجویان متاهل متاقضی خوابگاه متاهلی بوده و به شدت نیازمند اسکان در این خوابگاه ها هستند بنابراین باید با خروج دانشجویانی که سنوات آنها به پایان رسیده، امکان اسکان سایر افراد متقاضی واجد شرایط فراهم شود.

دکتر حبیبا تاکید کرد: ما به هیچ عنوان حکم تخلیه خوابگاه را برای دانشجویان دکتری فعلی که در سنوات غیرمجاز ساکن خوابگاه هستند، صادر نکردیم و فقط بر اساس تصمیم هیات امنای دانشگاه تهران قرار بر این شد از اول مرداد سال ۹۸ دانشجویانی که به صورت غیر مجاز (خارج از سنوات) در خوابگاه ها اسکان دارند هزینه خوابگاه را به نرخ روز و طبق نظر کارشناسی یعنی مبلغ ۳ میلیون ۸۰۰ هزار تومان پرداخت کنند.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه بسیاری از دانشجویان نیز به حکم هیات امنا اعتراض داشتند بر اساس پیگیری های من تصمیم بر این شد دانشجویانی که تا اول دی ماه خوابگاه را تخلیه کنند جرایم و هزینه هایی که قرار بود به نرخ روز بپردازند بخشیده شود و هزینه ای را پرداخت نکنند.

معاون دانشجویی دانشگاه تهران تاکید کرد: متاسفانه با این وجود دانشجویان فعلی که در سنوات غیرمجاز در خوابگاه ها ساکن هستند نه حاضر به تخلیه خوابگاه ها می شوند و نه اینکه قبول می کنند هزینه خوابگاه ها را بر اساس تصمیم هیات امنا پرداخت کنند.

دکتر حبیبا تاکید کرد: برخی دانشجویان، شیوع کرونا را عامل عدم دفاع از رساله یا سنوات غیرمجاز خود اعلام می کنند در حالی که این دلیل قابل قبول نیست چرا که در شرایط کرونا هیچ کدام از فعالیت های پژوهشی و آموزشی دانشگاه تعطیل نشده است. همچنان که ما در همین شرایط کرونا ۱۴ هزار دانشجوی جدید جذب کردیم و باید همه دانشجویان از امکانات دانشگاه استفاده کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۰۹-۱۶ ۱۸:۱۶

شما به دانشجوی بدبخت رحم نکنی... کی بکنه.

avatar
۱۳۹۹-۰۹-۱۶ ۲۲:۰۵

رحم چی؟؟؟ سنواتت تمام شده باید تخلیه کنی عزیز دل. والسلام

avatar
۱۳۹۹-۰۹-۱۶ ۱۹:۰۸

درود من سنوات غیر مجاز ندارم و قانونا سال بعد باید از رساله خود دفاع کنم ولی برای بنده هم نامه زده‌اند.

avatar
۱۳۹۹-۰۹-۱۶ ۱۹:۳۱

کذب محضه... اگر دنبال واقعیت هستید تشریف بیارید خوابگاه مطهری دانشگاه تهران، سعادت آباد، بلوار ۲۴ متری، کوی سوم شرقی، پلاک ۶... تعداد واحدهای خالی رو با هم میشمریم بعد هم میریم اداره خوابگاه‌ها ببینیم چند نفر در نوبتند! سنواتی که برای دانشجویان دکتری حساب شده ۶ نیمسال هست... که این هم خلاف مقررات صندوق رفاه هست. سنوات مجاز سکونت در خوابگاه برای دانشجویان دکتری طبق قوانین صندوق رفاه دانشجویی ۹ نیمسال هست...

avatar
۱۳۹۹-۰۹-۱۶ ۲۲:۰۶

نظر شما نادرست است. من در جریان کارها هستم. باید دانشجویانی که سنوات ایشان به اتمام رسیده تخلیه کنند تا جا برای سایرین باز شود. اونها هم هموطن شما هستند. از کره مریخ که نیامدن.

avatar
۱۳۹۹-۰۹-۱۶ ۲۲:۵۵

هر كدام از آزادمرداني كه مسوليتي در اين مملكت دارند مي توانند فردا قدم به روي چشم بزارند و مهمان سفره دانشجويي ما در خوابگاه متاهلين سعادت آباد باشند. شرايط زندگي ما را ببينند و بعد قضاوت كنند كه چه كسي در اين ماجرا مظلوم واقع شده است. اطهارات ايشان كذب محض هست

avatar
۱۳۹۹-۰۹-۱۷ ۰۰:۵۳

خوابگاه جلال طبقه ی یک تا سه چندین واحد خالی داره ولی کافیه کسی متقاضی باشه حتما زیرزمین یا طبقه چهار رو نشونش میدن تا پشیمون بشه کوچیکترین امکانات تاسیساتی رو در اختیار دانشجو نمیذاره الان هم هیچ مسئولی نداره آیا واحدهای ۲۵ متری ساخت ۴۰ الی ۵۰ سال پیش باواحد های مجهز یوسف اباد قابل مقایسه هست که معیار متراژ رو این منطقه در نظر گرفتن؟ اون مسئول تابه حال به خودشون زحمت دادن بیان خوابگاه رو ببینن؟

avatar
۱۳۹۹-۰۹-۱۷ ۰۰:۵۵

زمانی که شروع به تحصیل میکنیم مدام دانشگاه دانشجورو تشویق به ازدواج میکنه و اون زمان دانسجو با طیب خاطر از لحاظ مشکل مسکن باخودش میگه تو دوره دانسجویی که امکان کار تمام وقت موجود نیست خوابگاه یه مزیت و فرصته اما یک دفعه با همچین مشکلی مواجه میشه واقعا که