اسماعیل غنیان در کارگروه سرمایهگذاری این استان اظهار کرد: حفاظت و حراست از بنگاههای اقتصادی و کسب و کارهای آسیبدیده از کرونا ویروس ، در چارچوب مصوبات ابلاغی دولت در دستور کار قرار دارد.
وی از برپایی هشت جلسه اختصاصی در همین راستا خبر داد و افزود: در سال ۹۹ بالغ بر ۱۴۰۰ مورد بازدید اختصاصی در زمینه نحوه اجرای دستورالعملها و شیوه نامه پیشگیری از شیوع کرونا در بنگاههای اقتصادی پیشبینی شد که تا کنون و در ۸ ماهه امسال یکهزار و ۵۲ بازدید انجام شده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان با اشاره به بهرهگیری از همه استعدادها در این بازرسیها ادامه داد: در این بازرسیها با هدف نظارت بهتر از اعضاء کمیته حفاظت فنی و بهداشت کار استان، مسئولین خانه بهداشت کارگری، مسئولین ایمنی تایید صلاحیت شده، رابطین ایمنی و بهداشت و کارکنان و شاغلین درون واحدی استفاده شده است.
وی با برشمردن برخی از اقدامات در این بخش گفت: حذف ساعت زنی فیزیکی، تهیه مواد ضدعفونی دست و تجهیزات، شستوشو و ضدعفونی روزانهمحیط کار ادارات، برقراری نظام دورکاری، حذف کاغذ در فرآیند اداری، حذف جلسات غیر ضروری و ... از جمله مواردی است که به منظور جلوگیری از شیوع ویروس کرونا در اداره کل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان و سایر ادارات تابعه شهرستان صورت گرفت.
دکتر غنیان از رعایت 90 درصدی استفاده از ماسک در بین کارگران و کارکنان واحدهای تولیدی و صنعتی این استان خبر داد و خاطرنشان کرد: در همه واحدهای تولیدی و صنعتی این استان بر ضرورت رعایت حداکثری پروتکلهای بهداشتی و مصوبات ستاد مقابله با کرونا تاکید شده است.
وی به تداوم اجرای طرح تکاپو اشاره و تصریح کرد: در بحث طرح تکاپو، شناسایی رسته های اولویت دار کسب و کار استان و استفاده از مطالعات علمی این طرح در دستور کار قرار گرفت و می توان گفت این طرح،طرحی پویا و کاربردی است.
دبیر کارگروه اشتغال استان با اشاره به برنامههای این استان برای تحقق تعهد اشتغال سالانه استان گفت: در سال ۹۹ بالغ بر ۱۰ هزار و ۵۰۰ نفر تعهد اشتغال برای استان سمنان در نظر گرفته شده است که تاکنون ۵۳ درصد از اینمیزان محقق شده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته با توجه به مباحث و محدودیتهای ناشی از کرونا ۱۰ درصد کاهش داشته است.
وی به تداوم حمایت تسهیلاتی از بخش تولید اشاره کرد و افزود: بالغ بر ۳۲ میلیارد تومان در مرحله پنجم تسهیلات اشتغالزایی روستایی و عشایری در قالب تسهیلات ترمیمی به استان سمنان اختصاص یافت که به ده طرح پرداخت خواهد شد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اظهار کرد: از ۳۰۱ میلیارد تومان تسهیلات حمایتی و صرفا اشتغالزایی روستایی و عشایری، تاکنون ۸۳ درصد از تسهیلات اشتغال زایی روستایی و عشایری در استان جذب شده است که با تکمیل تسهیلات ترمیمی و تعیین تکلیف و پرداخت این تسهیلات ، درصد جذب بهبود خواهد یافت.
وی اضافه کرد: علاوه بر این در سال جاری به ۹۵ طرح، مبلغ یک میلیارد و ۶۳۰ میلیون تومان در قالب تسهیلات حمایتمالی جهت ایجاد اشتغال در مشاغل خانگی پرداخت شده است که حدود ۳۲ درصد از تعهد تسهیلات اعتباری اختصاص یافته در این بخش را محقق کرده است.
غنیان افزود: همچنین در بحث تسهیلات ویژه کرونا نیز ۳۸۲ میلیارد تومان سهمیه استان در سال جاری است که تاکنون ۴۲ میلیارد تومان از آن پرداخت شده که ۱۱ درصد از این میزان را شامل میشود.
وی یادآوری کرد: با پرداخت تسهیلاتاشتغالزایی که در بانکهای عامل استان در حال بررسی هستند، برای حدود ۲ هزار و ۷۰۰ نفر اشتغال جدید در استان فرآهم می شود.
انتهای پیام
نظرات