• چهارشنبه / ۱۹ دی ۱۴۰۳ / ۰۹:۲۶
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 1403101913958
  • منبع : نمایندگی سمنان

استاندار سمنان عنوان کرد:

نرخ بالای بهره‌ و سختگیری در پرداخت تسهیلات دو مانع رشد تولید و اشتغال

نرخ بالای بهره‌ و سختگیری در پرداخت تسهیلات دو مانع رشد تولید و اشتغال

ایسنا/سمنان عالی ترین مقام اجرایی دولت در استان سمنان از نرخ بالای بهره‌ و شرایط سخت دریافت تسهیلات به عنوان دو مانع اصلی رشد تولید و اشتغال در استان نام برد.

محمدجواد کولیوند، شامگاه گذشته ۱۸ دی در جلسه شورای هماهنگی بانک های استان در محل سالن جلسات یادگار امام(ره) استانداری با تاکید بر ضرورت بهبود فرآیندها در ارائه تسهیلات بانکی و افزایش شفافیت در عملکرد دستگاه‌ها، اظهار کرد: همه ما باید تلاش کنیم تا از مسائل روتین و ساختارهای موجود فراتر رفته و خلاقیت را در اجرای قوانین به کار بگیریم.

وی به اهمیت گردش نخبگان و جابجایی در مشاغل اشاره کرد و گفت: این امر می‌تواند به بهبود عملکرد و افزایش بهره‌وری کمک کند، با توجه به گزارش عملکرد ۹ ماهه وزارت کشور، لزوم بررسی دقیق درخواست‌های ارائه شده به بانک‌ها امری حائز اهمیت است.

کولیوند ادامه داد: باید مشخص شود که چه تعداد درخواست به بانک‌ها ارسال شده و چه تعداد از آن‌ها مورد تأیید قرار گرفته است، شفاف‌سازی در این زمینه می‌تواند به راحتی کارها و کاهش نارضایتی‌ها کمک کند.

وی با بیان اینکه مدیران باید با همکاری یکدیگر، مشکلات موجود در فرآیند معرفی تسهیلات به بانک‌ها را شناسایی و رفع کنند، خاطرنشان کرد: در جلسه بعدی باید گزارشی از تعداد درخواست‌های معرفی شده به بانک‌ها و میزان تسهیلات پرداخت شده ارائه شود تا بتوانیم نقاط ضعف را شناسایی کنیم، با همکاری و همفکری است که می‌توانیم به نتایج مطلوبی دست یابیم.

استاندار سمنان بر لزوم تسهیل فرآیند اعطای وام‌های قرض‌الحسنه تاکید و تصریح کرد: روند فعلی اعطای وام‌های کوچک زمان‌بر و پیچیده است، باید تلاش شود که این فرآیند تسهیل شود تا افراد بیشتری بتوانند از این تسهیلات بهره‌مند شوند.

کولیوند همچنین به اهمیت همکاری بین دستگاه‌های اجرایی و بانک‌ها اشاره کرد و گفت: اگر بتوانیم یک سیستم منسجم برای بررسی درخواست‌ها ایجاد کنیم، می‌توانیم به سرعت به متقاضیان پاسخ دهیم، لذا از این جهت ضرورت دارد تا مدیران بانکی شرایط جدیدی برای تسهیل اعطای این وام‌ها ارائه دهند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به اهمیت اعتماد مردم به سیستم بانکی اشاره کرد و افزود: نباید اجازه دهیم که مشکلات موجود در فرآیندهای بانکی، اعتماد عمومی را تحت تأثیر قرار دهد.

استاندار سمنان بیان کرد : برای هدایت نقدینگی به سمت تولید، نیاز به همکاری و همفکری بیشتر بین بانک‌ها و صنایع استان است.

وی از برنامه‌ریزی برای دریافت خط اعتباری از صندوق توسعه ملی به منظور حمایت از صنایع و کشاورزی خبر داد و گفت: کارهای کارشناسی در این زمینه در حال انجام است و امیدواریم که بتوانیم از این منابع برای ارتقای وضعیت اقتصادی استان بهره‌برداری کنیم.

استاندار سمنان به برخی از مشکلات تأمین مالی صنایع اشاره و اظهار کرد: نرخ بهره‌های بالا و شرایط سخت دریافت تسهیلات مانع از رشد تولید و اشتغال در استان می‌شود و بانک‌ها باید با همکاری بیشتر، شرایط را برای حمایت از واحدهای تولیدی تسهیل کنند.

عالی ترین مقام اجرایی استان خواستار برگزاری جلساتی با بخش خصوصی برای شناسایی مشکلات و چالش‌های موجود شد و گفت: بانک‌ها باید منابع خود را در استان صرف پروژه‌های تولیدی و کشاورزی کنند تا به رونق اقتصادی کمک شود، بانک‌ها باید با دولت هماهنگ باشند تا تسهیلات به موقع و به‌درستی به متقاضیان ارائه شود.

وی همچنین به اهمیت حمایت از مشاغل خانگی و کارآفرینان روستایی اشاره کرد و افزود: توجه ویژه به دامداران و مرغداران در شرایط کنونی بسیار ضروری است و بانک کشاورزی در این زمینه نقش مهمی ایفا کرده است، ما باید همکاری کنیم تا به اهداف خود برسیم و از فرصت‌های موجود بهره‌برداری کنیم.

کولیوند ضمن تاکید بر اهمیت ایجاد فضایی شفاف برای تسهیل فرآیندها، خواستار حمایت همه‌جانبه از طرح‌های اقتصادی و اجتماعی توسط شورای هماهنگی بانک های استان شد.
کولیوند بر لزوم تشکیل کمیته استانی برای رسیدگی به مطالبات معوق بانک‌ها تأکید کرد و با اشاره به تجربیات مثبت گذشته در این حوزه، گفت: در زمان‌های گذشته، با همکاری بین دستگاه‌ها و تصمیم‌گیری‌های منسجم، توانستیم به نتایج خوبی دست یابیم، بکی از چالش‌های اصلی ما در وصول مطالبات معوق این است که تصمیمات اتخاذ شده بدون ضمانت اجرایی باقی می‌مانند کما اینکه اگر تصمیمی گرفته شود و به مرحله اجرا نرسد، مشکلات بیشتری ایجاد خواهد کرد.

استاندار سمنان توصیه کرد: در این کمیته نمایندگان مجلس، دادستانی و استانداری حضور داشته باشند تا بتوانند به صورت هماهنگ به حل این مسائل بپردازند.

وی اظهار کرد: باید یک نسخه از پرونده‌ها تهیه شود تا اگر فردی به تعهدات خود عمل نکرد، دیگر نیازی به صدور دستورات جدید نباشد و روند کار متوقف نشود.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha