• دوشنبه / ۱۰ آذر ۱۳۹۹ / ۱۳:۳۰
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 99091007776
  • خبرنگار : 71588

اخراج هیات دیپلماتیک سودان جنوبی در اتیوپی

اخراج هیات دیپلماتیک سودان جنوبی در اتیوپی

دولت اتیوپی، اعضای دفتر نمایندگی دیپلماتیک سودان جنوبی در آدیس آبابا را اخراج کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از صدی البلد، دولت اتیوپی، اعضای دفتر نمایندگی دیپلماتیک سودان جنوبی در آدیس آبابا را اخراج کرد؛ این امر ساعاتی پس از اینکه سفیر اتیوپی در این کشور در تصمیمی ناگهانی اقدام به ترک جوبا کرد، صورت گرفت.

کارمندان سفارت سودان جنوبی تصریح کردند: به ما ۷۲ ساعت مهلت برای ترک کشور داده شده است و این تصمیم صبح امروز (دوشنبه) از سوی سرویس امنیتی اتیوپی به ما اعلام شد و آنها به ما گفتند که تا اطلاع ثانوی ما را در اینجا نمی‌خواهند.

این تصمیم پس از آن گرفته شد که سفیر اتیوپی در سودان جنوبی این کشور را در تصمیمی ناگهانی پس از اخبار منتشر شده در خصوص حضور رهبر اقلیم تیگرای اتیوپی در جوبا ترک کرد.

یک منبع در سفارت سودان جنوبی اعلام کرد: ما باخبر شدیم که سفیر اتیوپی در سودان جنوبی این کشور را ترک کرده است. ما دلیل آن را نمی‌دانیم اما شایعاتی وجود دارد مبنی بر اینکه رهبر اقلیم تیگرای در این کشور است و این امر باعث شد او کشور را ترک کند.

منبع مذکور همچنین اعلام کرد: ما به وزارت خارجه در خصوص این موضوع پیامی نوشته‌ایم و طی ساعات آتی پاسخ آن ارسال خواهد شد.

این در حالی است که دولت سودان جنوبی تکذیب کرد که دلیل ترک کشور توسط سفیر اتیوپی، اعتراض وی به هرگونه مخالفت از سوی سودان جنوبی باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha