محمد بهروز عیسیزهی در گفتوگو با ایسنا درباره وضعیت هنرمندان صنایعدستی استان سیستان و بلوچستان در ایام کرونا و در پاسخ به این پرسش که چه اقداماتی از سوی این معاونت برای بهبود وضعیت فروش محصولات هنرمندان صورت گرفته است؟ اظهار کرد: وضعیت استان سیستان و بلوچستان نیز در روزهای کرونایی همانند سایر استانها و حتی میتوان گفت همانند دیگر نقاط دنیا، دچار مشکل شده است؛ اما خوشبختانه تاکنون کارگاهی نداشتیم که به طور کلی از کار افتاده باشد.
او با بیان اینکه «تولید صنایعدستی در این مدت کاهش یافته است»، خاطرنشان کرد: تلاش کردیم تا اندازهای که مقدور است به هنرمندان استان کمک شود و تسهیلاتی در اختیارشان قرار بگیرد. به عنوان مثال عدهای از هنرمندان که متقاضی دریافت وام بودند در سامانه کارا ثبت نام کردهاند و وامهایی به آنها تعلق میگیرد.
معاون صنایع دستی استان سیستان و بلوچستان همچنین حضور در فضای مجازی را از دیگر راهکارهای کمک به هنرمندان این عرصه عنوان و اظهار کرد: یکی دیگر از اقدامات صورتگرفته این بود که صنعتگران را به سمت فضای مجازی سوق دهیم و هم اکنون تعدادی از آنها در حال استفاده از این فضا برای فروش محصولاتشان هستند. در همین راستا با پارک علم و فناوری نیز تفاهمنامهای امضا کردهایم و با تأسیس خانه خلاق، وضعیت فروش آنلاین محصولات هنرمندان استان در شرایط بهتری قرار گرفته است. خانه خلاق سه ماه پیش با همکاری پارک علم و فناوری راهاندازی شد تا از طریق بهرهگیری از ظرفیت حمایت از استارتاپها بتوانیم شرایط فروش را برای صنعتگرانی که متقاضی فعالیت در فضای مجازی بودند، تسهیل کنیم.
او یادآور شد: با توجه به اینکه فروش محصولات صنایعدستی استان سیستان و بلوچستان به طور کلی وابسته به گردشگری نیست و بیشتر محصولات این استان همانند سوزن دوزی و حصیر به خود مردم استان فروخته میشود، از این نظر با مشکل چندانی مواجه نشدهایم. البته قطعا در روستاها هنرمندانی که در این حوزه فعال بودند دچار مشکل شدهاند و ما تلاش کردهایم که تا آنجایی که میتوانیم شرایط را تسهیل کنیم.
انتهای پیام
نظرات