• شنبه / ۱۰ آبان ۱۳۹۹ / ۱۳:۱۵
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 99081006066

مدیرکل امور فرهنگی وزارت تعاون:

بی‌توجهی به فرهنگ کار کاهش بهره‌وری را به دنبال دارد

بی‌توجهی به فرهنگ کار کاهش بهره‌وری را به دنبال دارد

ایسنا/فارس مدیرکل امور فرهنگی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به نام‌گذاری سال به نام «جهش تولید» و ملزومات تحقق این نام‌گذاری گفت: عدم توجه به فرهنگ کار باعث می‌شود بهره‌وری در تولید کاهش یابد.

شهریار احمدبیگی در جلسه شورای فرهنگی دستگاه‌های زیرمجموعه وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی در استان فارس با بیان اینکه عدم توجه به فرهنگ کار باعث می‌شود بهره‌وری در تولید کاهش یابد، گفت: فرهنگ کار به شکل واقعی و شایسته در کشور ما نهادینه نشده و این موضوع با مشکل‌های جدی و زیادی مواجه است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی فارس، او با تأکید بر اینکه ارتقای فرهنگ کار در سطح کشور نیازمند عزم ملی و همگانی است، افزود: هر جایی که فرهنگ و اقدامات حول این محور فعال باشد به سایر حوزه‌ها نیز می‌توان امیدوار بود.

احمدبیگی ادامه داد: سند نهضت ملی ارتقای فرهنگ کار در سطح کشور تدوین شده و پیش‌بینی می‌شود که تا اسفندماه امسال با رونمایی از آن توسط ریاست جمهوری یا رهبر معظم انقلاب، این سند به مرحله اجرا در آید.

وی اضافه کرد: در قالب اجرای سند نهضت ملی ارتقای فرهنگ کار همه دستگاه‌های اجرایی مرتبط از جمله آموزش و پرورش، وزارت علوم تحقیقات و فناوری و همچنین رسانه‌ها وظیفه دارند بدین نحو که آموزش‌های مورد نیاز پیرامون ارتقای فرهنگ کار از سطح مدارس آغاز و تا دوران سربازی و دانشگاه نیز ادامه خواهد یافت و فرهنگ کار به شکل زیربنایی در جامعه نهادینه خواهد شد.

احمدبیگی با بیان اینکه استان فارس در حوزه اقدامات فرهنگی رتبه برتر را در سطح کشور به دست آورده است، گفت: در این استان اقدامات ارزشمندی در حوزه فرهنگ کار انجام شده که از این بابت شایسته تقدیر است.

مدیرکل امور فرهنگی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار کرد: فارس مهد فرهنگ ایران زمین و فرهنگی‌ترین استان کشور به‌شمار می‌رود زیرا تاریخ و ادبیات ایران در این خطه شکل گرفته است.

سهراب مختاری، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان فارس نیز در ادامه این نشست گفت: مسائل و مشکلات حوزه فرهنگ بر موضوعات سیاسی و اقتصادی اولویت دارد زیرا تا مشکلات فرهنگی رفع نشود هرگز نمی‌توان سایر چالش‌های جامعه را برطرف کرد.

او با اشاره به اقدامات فرهنگی استان فارس افزود: سند فرهنگ کار و تلاش در این استان با کمک دانشگاه شیراز با ۱۲۲ برنامه عملیاتی تدوین شده است.

مختاری ادامه داد: امید است با تصویب هرچه سریعتر  این سند فرهنگی در شورای فرهنگ عمومی استان و با هدایت و راهبری مدیران ارشد استان جهت  ابلاغ و اجرای تمام برنامه‌ها و نهادهای عمومی و انقلابی و با یک عزم استانی با اجرای این سند فرهنگ  اسلامی در کار را رشد دهیم و از قبل آن بهره وری در تولید را در استان بالا ببریم.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان فارس با بیان اینکه فرهنگ کار نیازمند ابتکار، تلاش، پشتکار، وقت‌شناسی و نظم است، گفت: با ارتقای فرهنگ کار اثرگذاری و بهره‌وری نیز افزایش خواهد یافت که با اتکا به این توانایی‌ها می‌توان به راحتی مشکلات جامعه را رفع و همچنین تحریم‌ها را نیز بی اثر کرد.

وی با تأکید بر لزوم ارتقای سطح فرهنگ کار اسلامی نیز گفت: نقش حوزه فرهنگی و خصوصاً بسیج در این زمینه بسیار سازنده است و باید تلاش شود که حلقه‌های صالحین، این شجره طیبه به حلقه صالحین کار و تلاش تبدیل شود.

مختاری ادامه داد: پیشنهاد می‌کنم که از توان تشکلات کارگری در راستای ارتقای فرهنگ کار استفاده شود به‌گونه‌ای که در دل این تشکلات خانه‌های فرهنگ کار ایجاد و به نوعی تلاش‌ها به سمت افزایش سطح فرهنگ کار هدایت شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha