به گزارش ایسنا، روایت آلبرت کوچویی از اخبار مهم رسانه های جهان در روز چهارشنبه (۷ آبان ماه) به شرح زیر است:
روزنامههای ایتالیا، به دنبال همهگیری ویروس کرونا نگاهی به قرنطینه و ایجاد محدودیتها، دارند. در میلان و تورین، برخی از مردم در اعتراض به محدودیتها به خیابانها آمدند.
«له رپوبلیکا» مینویسد: در ایتالیا میگویند ایجاد قرنطینه کامل در سراسر ایتالیا، ضروری است.
_ جدا از کرونا، گروههای راستگرای پوپولیست در ایتالیا در رنج هستند. سالوینی میگوید ما حزب زخم خوردهایم. سالوینی به خاطر سیاستهای ضدمهاجرتش و اتهام های بسیار به هنگام حضور در دولت، محاکمه خواهد شد.
* روزنامه های آمریکا در یک نگاه:
«یو اس آ تودی» می گوید: مرگ، بدهی، فرسایش، حاصل نصب دیوار مرزی آمریکا و مکزیک در چهار سال گذشته بود. وعده ترامپ برای نصب دیوار، پایان قاچاق مواد مخدر و مهاجرت دروغ بود. دیواری که اکنون، آرای جورجیا را آبی خواهد ساخت.
«وال استریت جورنال» هم نوشته است: آمریکا و هند پیمان دفاعی در برابر چین، امضا کردند. روابط عمیق میان دو کشور پس از امضای پیمان، حاصل آمده است.
_ امی کنی برت، قاضی منتخب ترامپ برای دیوان عالی، آرای دموکراتها را شش به سه در دیوان عالی ساخت. جوبایدن، به شتاب ترامپ، برای این انتخاب حمله کرد.
*نگاهی به اخبار انگلیس:
خبر نخست روزنامههای انگلیس از جمله «گاردین»، تایید واکسن کرونا، تولیدی آکسفورد است. آزمایشها نشان داد تزریق این واکسن در هر سنی، مورد تایید است. واکسن دانشگاه آکسفورد و «آسترازنکا» امیدی برای همه گروههای سنی است. واکسن«ان.زد.دی ۱۲۲۲» نیز از هم اکنون تا پایان سال میلادی آماده ارائه به جهان است.
«فایننشال تایمز» می گوید: آمریکا به تایوان، اسلحه فروخت و این سبب خشم چین شد. چین دست به تلافی زد و شرکتهای آمریکایی فروشنده اسلحه را تحریم کرد. آمریکا جت های جنگی اف۱۶ را راهی تایوان می کند. پایان ماه عسل واشنگتن ـ پکن.
در حاشیه اخبار نیز «گاردین» نوشته است: دانشمندان تایید کردند که در ماه، مقادیر قابل توجهی آب وجود دارد. حجمی از آب که میتواند برای همه ماموریتهای بشر به این کره کافی باشد. آب در فضا از ارزشمندترین منابع است. تا دهه ۹۰ میلادی تصور بشر این بود، که ماه، خشک است، اما سفینهای که در مدار آن به گردش درآمد، از وجود مقادیر عظیمی از یخ در قطبهای ماه خبر داد. اکنون رصدخانه «سوفیا» میگوید: در قطب ماه، مقادیر عظیمی از آب، دیده شده است. در طرحی با نام آرتمیس، دانشمندان، یک زن و یک مرد را راهی ماه خواهند کرد. روبات ها نیز برای کند و کاو در خاک ماه، با آنها همراه می شوند.
انتهای پیام
نظرات