به گزارش ایسنا، دکتر مجید سرتیپی افزود: در طول همه گیری کووید- 19، انجام فعالیت بدنی برای همه چالش برانگیز شده است، اما در همین وضعیت نیز باید روش هایی مانند پیوستن به کلاس های ورزشی آنلاین و استفاده از مربی مجازی، انجام بازی های خانوادگی و حرکات ورزشی در منزل، طناب زدن و برخی دیگر از این ورزش ها را برای فعال ماندن و کاهش کم تحرکی پیدا کرد.
وی در خصوص اهمیت فعالیت بدنی در همه گیری بیماری کرونا افزود: فعالیت بدنی عملکرد ایمنی بدن را بهبود بخشیده و می تواند شیوع برخی بیماری های زمینه ای از جمله دیابت نوع 2 و بیماری های قلبی عروقی را کاهش دهد، فعالیت بدنی می تواند با کاهش علائم اضطراب و افسردگی به عنوان یک ابزار قدرتمند در مدیریت استرس عمل کند و می تواند به بهبود هرچه بهتر بیمار رها شده از کووید- 19 کمک نماید.
وی گفت: فعالیت بدنی برای افرادی که اخیرا به بیماری کووید-19مبتلا شده اند و یا افرادی که احساس بیماری می کنند و یا آزمایش آنها مثبت شده است، به هیچ وجه چه در خانه و چه در بیرون از خانه نباید فعالیت بدنی داشته باشند و باید در استراحت کامل به سر ببرند. انجام فعالیت بدنی در این شرایط، باعث پیشرفت هرچه بیشتر بیماری می شود.
به گفته مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، افرادی هم که اخیرا کووید-19 را تجربه کرده و بهبود یافته اند، نیز 2 تا 4 هفته بعد از اتمام بیماری نباید فعالیت بدنی متوسط تا شدید انجام دهند، این افراد پس از این دوران می توانند فعالیت های بدنی سبک همچون پیاده روی و دوچرخه سواری نرم داشته باشند و به تدریج شدت فعالیت بدنی خود را افزایش دهند و در صورتی که قصد انجام فعالیت بدنی در خارج از منزل را دارند باید تمام نکات مربوط به فاصله گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک در مناطق شلوغ را رعایت کنند.
دکتر سرتیپی افزود: داشتن فعالیت بدنی مناسب یکی از بهترین روش ها برای حفظ ذهن و بدن سالم می باشد و جهت فعالیت بدنی در خارج از منزل در طول دوره پاندمی باید رعایت فاصله گذاری اجتماعی، شست و شوی دست ها و رعایت آداب سرفه وعطسه از خود و دیگران محافظت کنیم و برای حضور در مکان های خارج از منزل استفاده از ماسک ضروری است.َ
انتهای پیام
نظرات