بهروز بزرگی امروز، ۷ آذرماه در جمع شرکتکنندگان در کارگاه آموزشی مددکاری اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستانهای فارس با اعلام این مطلب گفت: این نظامنامه سندی بالادستی است که رویکرد مددکاری اجتماعی را در بنیاد شهید تغییر خواهد داد.
وی افزود: در نظامنامه مددکاری، گزارشها و مشکلات جامعه هدف به بهترین شکل ممکن بر اساس پایههای علمی و اجتماعی دنبال میشود و این مهم مددکاران را در خدمترسانی بهینه و به موقع یاری خواهد کرد.
بزرگی تصریح کرد: اجرای نظامنامه مددکاری توانمندسازی مددکاران در حوزه گزارشنویسی از مهمترین برنامههایی است که بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور برای حل مشکلات جامعه هدف خود در نظر گرفته است و مطمئنا نتایج آنها میتواند در برنامهریزیها و تصمیمگیریها نقش بسزایی ایفا کند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس نیز با بیان این موضوع که تمام ظرفیتها و توانمندیهای بنیاد برای حل مشکلات جامعه هدف پای کار آمده است، گفت: بخش اصلی کار در حوزه حل مشکلات بر عهده مددکاران است که این افراد میتوانند با به روز کردن علم و دانش خود وظایف خود را بهتر از قبل به نتیجه برسانند.
سردار ابراهیم بیانی افزود: اگر مددکاران اجتماعی در راستای انجام وظیفه خود علم و دانش را در دستور کار قرار دهند، بهتر میتوانند نقش هدایتی خود را انجام و جامعه هدف را از مشکلات نجات دهند.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی جهادکشاورزی فارس، در کارگاه آموزشی مددکاری اجتماعی که با حضور ۴۵ مددکار بنیاد شهید و امور ایثارگران ستاد استان و بنیاد شهرستانها برگزار شد، شرکتکنندگان با چگونگی اجرای فرآیند مددکاری در بنیاد، مهارتهای جدید، چگونگی استفاده از خدمات حمایت طلبها و خلق فرصتهای جدید خدماترسانی آشنا شدند.
انتهای پیام
نظرات