مهدی مسعودی در آستانه مراسم رسمی راه اندازی «رادیو وحدت» در گفتوگویی با ایسنا درباره هدف راهاندازی رادیو وحدت گفت: با توجه به توهینی که به ساحت مقدس پیامبر اسلام (ص) شد و بازنشر کاریکاتوری در این خصوص و مسائلی که باعث ایجاد تفرقه میان شیعه و سنی میشود، تصمیم بر این گرفته شد تا این ابتکار شکل گرفته و رادیو وحدت راهاندازی شود. این اولین سالی است که رادیو وحدت راهاندازی میشود. بر این اساس از اول ربیع الاول ـ بیست و هفتم مهر ماه ـ تا ۱۷ ربیع الاول (۱۳ آبان ماه) رادیو وحدت را خواهیم داشت. این رادیو ملی بوده و در سراسر کشور روی فرکانس ۵/ ۹۵ فعال است.
مسعودی دو محور اساسی مورد توجه رادیو وحدت را اینگونه شرح داد: محور اول بحث وحدت داخلی میان شیعیان و اهل تسنن ایران است. محور دوم بحث امت رسولالله است و نگاهی که تمام مذاهب اسلامی را با اتحاد و انسجام زیر مجموعه پرچم رسول اسلام (ص) قرار میدهد. این نوع وحدت با تفکر استعماری دشمنان که به سرزمین مسلمانان طمع کرده و ایجاد تفرقه و دشمنی میکنند، مقابله میکند.
او افزود: تلاش ما این است که با رویکرد وحدت بتوانیم تمام چهار فرق اهل تسنن ایران را در برنامههای رادیو مشارکت داده و از حضورشان استفاده کنیم.
مدیر رادیو وحدت درباره برنامههای این شبکه تازه تاسیس رادیویی توضیح داد: چندین ویژه برنامه داریم و یک برنامه خیلی ویژه تر برای هفته وحدت. در این برنامهها از ظرفیت برادران اهل تسنن در داخل و خارج از ایران بهره برده شده است.
مسعودی درباره تعامل با مخاطب در برنامههای این شبکه مناسبتی رادیویی گفت: بخشی از برنامههای شبکه تولیدی است و تعامل ندارد اما برنامههای صبحگاهی، عصرگاهی و یک ویژه برنامه در شب، برنامههای زنده هستند. نگاه این برنامهها نگاه تعاملی با مخاطب است. دوستان تلاش میکنند تا با نگاه امتداد پیام، بستری را فراهم کنند تا تعامل در بستر فضای مجازی هم فراهم شود.
او ادامه داد: علاوه بر این، ارتباطی که ما در شبکه وحدت با عناصر مختلف و نخبگان اهل تسنن داریم، تعامل را بیشتر میکند. مراکز و مجموعههای جهادی که حوزه تقریبی دارند گروههایی هستند که ما با بعضیها جلسه داشته ایم.
مسعودی در پایان درباره ادامه داشتن فعالیت رادیو وحدت در سالهای آتی عنوان کرد: ما تلاش کردیم تا این رادیو را به عنوان یک رادیو مناسبتی راه اندازی کنیم و ادامه دار بودن آن در سالهای آینده، منوط به تصمیم رییس صداوسیما و معاون صدا است.
انتهای پیام
نظرات