• سه‌شنبه / ۲۲ مهر ۱۳۹۹ / ۰۸:۳۶
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 99072216110
  • منبع : نمایندگی خراسان رضوی

مدیر آموزش‌ و پرورش شهرستان خبر داد

ابتلاء ۵۳ دانش‌آموز و معلم کاشمری به کرونا/ دو مدرسه روستایی تعطیل شدند

ابتلاء ۵۳ دانش‌آموز و معلم کاشمری به کرونا/ دو مدرسه روستایی تعطیل شدند
عکس آرشیوی است

ایسنا/خراسان رضوی مدیر آموزش‌ و پرورش کاشمر از ابتلاء ۵۳ معلم و دانش‌آموز به کرونا از ابتداء تابستان سال جاری در این شهرستان خبر داد.

علی طاهریان، در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه ۲۸ نفر از مبتلایان به کرونا معلم و ۲۵ نفر دیگر دانش‌آموزان هستند، افزود: این افراد از ابتداء تابستان سال جاری به کرونا مبتلا شده‌اند.

وی تصریح کرد: اگر چه تا کنون هیچ‌کدام از دانش‌آموزان در بیمارستان بستری نشدند، اما ۴ نفر از معلمان پس از بستری در بیمارستان و ۲۴ نفر دیگر پس از قرنطینه خانگی بهبود یافتند.

مدیر آموزش‌وپرورش کاشمر عنوان کرد: متأسفانه باوجود اوج‌گیری شیوع ویروس کرونا و قرمز شدن کاشمر توجه افراد خانواده‌ها و به‌ طور کلی اجتماع به رعایت پروتکل‌ها کمتر شده است.

وی مطرح کرد: بر همین اساس آمار ابتلاء خانواده‌ها و اولیا روز به روز بیشتر شده و به تبع آن آمار دانش‌آموزان مبتلا نیز بیشتر شده است و نکته قابل توجه اینکه به نسبت جامعه آماری معلمان و دانش‌آموزان، نسبت ابتلاء معلمان به دانش‌آموزان خیلی زیاد است.

تذکر بهداشتی به ۷۱ مدرسه

طاهریان اظهار کرد: اگر چه توسط مرکز بهداشت چک‌لیست بازگشایی تمامی مدارس پر شده، اما در مرحله دوم بازدید کارشناسان به ۷۱ مدرسه به خاطر اینکه پروتکل‌های بهداشتی را به‌ طور دقیق رعایت نکرده بودند، تذکر داده شده است.

وی ادامه داد: باوجود اینکه هیچ اجباری به حضور دانش‌آموزان در مدرسه نیست و می‌توانند از طریق فضای مجازی تدریس آنلاین را ادامه دهند، اما در حال حاضر ۷۰ درصد دانش‌آموزان در مقاطع مختلف به مدرسه می‌روند، همچنین ۶۰ تا ۷۰ درصد دانش‌آموزان مقطع ابتدایی در مدارس حضور دارند.

مدیر آموزش‌ و پرورش کاشمر گفت: بیشترین علت ابتلاء دانش‌آموزان، ابتلاء پدر و مادر و یا افراد وابسته به آنها بوده است، برای تعطیلی مدارس، ادارات آموزش‌ و پرورش نمی‌توانند تصمیم بگیرند، اما گزارش‌های لازم را به فرمانداری  و اداره کل ارسال می‌کنیم.

تعطیلی دو مدرسه و دو کلاس درس

وی ادامه داد: با توجه به دستورالعمل‎های بهداشتی، تا کنون دو مدرسه‌ روستایی که امتیاز رعایت پروتکل‌های بهداشتی آن‌ها ضعیف‌تر بوده تا اطلاع ثانوی آموزش را از طریق فضای مجازی دنبال می‌کنند و دو کلاس درس هم به دلیل ابتلاء دانش‌آموز یا معلم تعطیل شده است.

طاهریان مطرح کرد: با توجه به اینکه کتمان بیماری از سوی والدین و اولیای مدرسه تخلف است اگر در محل اقامت دانش‌آموز و معلم فرد مشکوک و یا مبتلا به کرونا باشد آن دانش‌آموز و معلم تا دو هفته نباید در مدرسه حضور یابد و وظایف خود را باید از طریق فضای مجازی و دورکاری انجام دهند.

وی اظهار کرد: اولیا باید توجه داشته باشند که دانش‌آموز فقط سه ساعت در مدرسه حضور دارند و ۲۱ ساعت دیگر را در منزل، اجتماع و ارتباط با همسالان و نزدیکان است به همین دلیل درخواست داریم ضمن اینکه خود نسبت به رعایت موارد بهداشتی اعلام شده توجه بیشتری دارند، نظارت بیشتری به فرزندان نیز داشته باشند.

از طرف مدرسه به هیچ معلم و یا دانش‌آموزی ماسک داده نمی‌شود

مدیر آموزش‌ و پرورش کاشمر ادامه داد: خوشبختانه تا کنون با کمک خیرین مشکل خاصی نداشتیم، از سویی وزارت آموزش‌ و پرورش هم مبلغی را برای خرید وسایل و ملزومات بهداشتی به‌ حساب مدارس واریز نموده است، هم‏چنین با کمک گروه‌های جهادی هر روز ۳۰ مدرسه ضدعفونی می‌شوند.

وی اظهار کرد: از طرف مدرسه به هیچ معلم و یا دانش‌آموزی ماسک و لوازم بهداشتی داده نمی‌شود و در این خصوص تعهدی نداریم اگر بخواهیم ماسک بدهیم روزانه باید ۳۰ هزار ماسک مصرف کنیم که تهیه آن امکان‌پذیر نیست به همین علت توصیه‌ شده خانواده‌ها فرزندانشان را با ماسک به مدرسه بفرستند، اما اگر ضرورتی پیش آمد ماسک به دانش‌آموز فروخته می‌شود.

طاهریان یادآور شد: از تابستان در چند واحد هنرستان‌ها و کانون‌های یاددهی و یادگیری محلی، ماسک تولید می‌شود، اما این‌ها را توزیع نکرده‌ایم و باید برای شرایط خاص آماده باشیم، به‌ طوری‌ که به ۲۰۰ مدرسه شهرستان یک بسته ۱۰۰ تایی ماسک داده‌ایم البته بیشتر ماسک‌ها به مدارس محروم داده شده است. برای دانش‌آموزان بی‌بضاعت نه‌ تنها برای ماسک بلکه وجهی برای ثبت‌نام و کتاب دریافت نشده و حتی برای لوازم‌ تحریر کمک شده است.

کرونا و چاق شدن دانش‌آموزان

مدیر آموزش‌ و پرورش کاشمر در ادامه در خصوص علت برگزاری کلاس‌هایی مانند ورزش در مدارس گفت: چندین ماه بوده که دانش‌‏آموزان در خانه تحرکی نداشته‌اند و این موجب شده خطر ابتلا به بیماری‌های چاقی، افسردگی و ناهنجاری‌های قامتی افزایش یابد به همین دلیل توصیه ‌شده در شرایط فعلی حتماً تربیت‌بدنی فعال شود.

وی عنوان کرد: با این وجود برابر تأکید صورت گرفته ورزش‌های تجمعی ممنوع است و فقط ورزش‌های انفرادی مانند طناب ‏زنی و... انجام می‌شود، در حال حاضر حدود ۲۱ درصد دانش‌آموزان به خصوص دختران از چاقی رنج می‌برند، اما از ناهنجاری‌های قامتی آماری نداریم و در خصوص افسردگی نمی‌توانم آماری ارائه بدهم.

طاهریان در پایان گفت: از والدین و شهروندان درخواست داریم، از ایجاد شایعه و انتشار اخبار تایید نشده در فضای مجازی به جد پرهیز کنند و صحت مسائل را از منابع معتبر پیگیر باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha