• سه‌شنبه / ۲۹ آبان ۱۴۰۳ / ۱۰:۵۴
  • دسته‌بندی: محیط زیست
  • کد خبر: 1403082921374
  • خبرنگار : 71078

رییس سازمان حفاظت محیط زیست اعلام کرد

سهم ۰.۲ درصدی محیط زیست از بودجه عمومی/ بازنگری ساختار ستاد احیای دریاچه ارومیه

سهم  ۰.۲ درصدی محیط زیست از بودجه عمومی/ بازنگری ساختار ستاد احیای دریاچه ارومیه

معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: سهم محیط زیست از بودجه عمومی ۰،۲ درصد است و تلاش می‌کنیم این میزان در بودجه سال آینده افزایش یابد.

به گزارش ایسنا، شینا انصاری در نخستین نشست خبری که امروز در سازمان حفاظت محیط زیست برگزار شد، افزود: تلاش می‌کنیم در جلسه بودجه سال آینده ضمن ارتقای حفاظت و پایش محیط زیست و استفاده از ظرفیت‌های مشارکتی مردم بتوانیم سهم محیط زیست از بودجه عمومی را افزایش دهیم.

وی با بیان اینکه تکالیف سازمان با منابع انسانی و مالی آن تناسب ندارد، گفت: تعداد خودروهای عملیاتی در مناطق چهارگانه ۸۰۰ دستگاه است این در حالیست که وسعت مناطق حفاظت شده بیش از ۱۹ میلیون هکتار است علاوه بر آن ۵۰ درصد پست‌های سازمان بلاتصدی است. 

انصاری ادامه داد: به ازای ۶۷۰ صنعت یک کارشناس پایش وجود دارد که تعداد صنایع در شهرهای صنعتی بیش از این است‌. در سطح حفاظتی سهم هر محیط بان ۷ برابر استاندارد جهانی است.

بازنگری ساختار ستاد احیای دریاچه ارومیه

رئیس سازمان محیط زیست همچنین از بازنگری ساختار ستاد احیای دریاچه ارومیه خبر داد و گفت: نظر سازمان محیط زیست این است که استان آذربایجانی غربی، نمی‌تواند مشکلات دریاچه ارومیه را از جمله اقدامات آموزش جوامع محلی و الگویی که انجام شده به ثمر برساند. هدف سازمان محیط زیست در اولویت اول بازنگری ساختار است.

وی درباره تامین انرژی و بازنگری درباره کیفیت تولید بنزین نیز، گفت: ما با توجه به اسناد بالادستی و قانون‌های اجرا شده آیین نامه در ارتباط با سوخت، نحوه تولید و عرضه همه سوخت‌های مصرفی با توجه به استاندارها ملاک عمل قرار گرفته است.

وی گفت: با توجه به پایش‌ها و گزارشی که می‌دهند و تصمیمات ما در حوزه سوخت و نیز پایش‌های سوخت به صورت فصلی شروع می‌شود و هدف این قانون این است که مشکلاتی پیش آمده از جمله تحریم‌ها و ناترازی جدی در تامین انرژی، پایش و نظارت ما نیز مستمر باشد.

وی همچنین از انتشار گزارشات پایش‌های سوختی خبر داد.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در ادامه به اجلاس کاپ ۲۹ اشاره کرد و گفت: ما با دبیر کل دیدار خوبی داشته‌ایم و در راستای همکاری با کشورهای عضو اکو نیز به نتایج مطلوبی در اجرای اقتصاد سبز رسیده‌ایم. اساسا کاپ ۲۹، بیشتر رویکرد مالی داشته است و این مسائل در باکو مطرح بود و کشورهای توسعه یافته بیشترین سهم را در تولید گاز گلخانه‌ای دارند و مقرر شد باید چه سازکارهایی داشته باشند و فرآیندها چگونه در نظر گرفته شود.

انصاری گفت: در خصوص روابط ایران وروسیه در حوزه محیط زیست، جلسه‌ای داشتیم . درموضوعات مختلف در حوزه انرژی و تنوع زیستی، مدیریت آلودگی ها، در اجلاس اخیر باکو نیز شرکت کردیم. با مدیران قزاقستان، ارمنستان، ترکمنستان صحبت کردیم، در حوزه آب و محیط زیست امیدواریم با انتقال تجربیات داشته باشیم.

در ادامه رئیس سازمان محیط زیست از اجرای قانون هوای محیط زیست خبر داد و گفت: دراین موضوع تکالیف و ظرفیت دستگاه‌های ذی‌ربط مشخص شده است.

وی با بیان اینکه قرار است به صورت مستمر تصمیمات کمیته پایش آلودگی هوا را پایش کنیم، افزود: استان اراک یکی از کلانشهرهایی است که کیفیت هوای آن به صورت مستمر در کنار سایر کلانشهرها پایش می‌شود.

 رییس سازمان حفاظت محیط زیست این را هم گفت که در نظر داریم خودروهای فرسوده را از رده خارج کنیم. عواملی که موضوع آلودگی هوا را تشدید می‌کنند باید اصلاح بشوند و ایستگاهای پایش آلودگی هوا باید قطعات آن‌ها بازسازی بشوند.

وی در خصوص توافق‌نامه پاریس گفت: ما به توافق‌نامه پاریس پیوستیم و حفظ منافع ملّی برای ما مهم است. چون کشوری هستیم که متکی به سوخت های فسیلی هستیم و منافع موضوع در دستور کار قرار دارد.

انصاری گفت: ما استفاده حداکثری از مشاهده مردمی داریم. ما تبادل نظر داریم اما خواهشمندیم از مردم یاری بجویند و از دیدگاه‌های خود ما را مطلع سازند.

ادامه دارد

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha