اسماعیل بواشه در نطق پیش از دستور خود در صد و نود و چهارمین جلسه رسمی شورای اسلامی شهر بندرعباس، اظهار کرد: تیم فوتبال شهرداری بندرعباس در لیگ دو فوتبال کشور در سال قبل جایگاه پنجم را به دست آورد که جای قدردانی دارد.
وی افزود: این نشان دهنده این است که اگر از بازیکنان و کادر فنی بومی استفاده کنیم نتیجه خوبی خواهد داشت و هزینه های تیم را نیز بسیار کاهش می دهد اما موضوع مهم اسان است که ۴۰ روز دیگر مسابقات شروع می شود که هنوز کار انتخاب بازیکنان انجام نشده است.
این عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس افزود: مطالبات دو فصل قبل بازیکنان کامل پرداخت نشده و هر روز شاهد هستیم با توجه به تلاش هایی که داشته اند در راهروهای شهرداری به دنبال مطالبات خود هستند و هربار تنها ۵ درصد پرداخت می شود و در طول چند ماه تنها ۲ الی ۳ میلیون تومان دریافت می کنند.
بواشه تصریح کرد: مطالبات کادرفنی مدرسه فوتبال شهرداری بندرعباس نیز پرداخت نشده است. با انتصابات بدون شاخص ها و پشتوانه علمی مخالف هستم، اما امیدوارم تغییرات در سازمان فرهنگی، ورزشی شهرداری بندرعباس به سمت خدمت صادقانه به مردم و به دور از ریخت و پاش های شهرداری باشد.
عضو دیگر شورای اسلامی شهر بندرعباس نیز در نطق پیش از دستور خود اظهار کرد: درخواستی از هیئت رئیسه و کمیسیون عمرانی دارم باتوجه به اینکه قرار بود پروژه بی آرتی شش ماهه و یک ساله انجام شود، ۵ سال است که به پایان نرسیده و هزینه های زیادی به شهرداری بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان تحمیل کرده است و همین مقدار نیز باید هزینه شود تا به بهره برداری برسد.
فاطمه جراره بیان کرد: امیدوارم سریع تر نسبت به این موضوع اقدام شود و شورای شهر نسبت به این پروژه نسبت به همه درخواست های شهرداری برای پیشبرد این پروژه همکاری کرده اما هنوز اتفاقی رخ نداده است، این مشکل تنها مربوط به پروژه بی آرتی نیست، برای پروژه شهربازی بندرعباس نیز چندسالی است در شورای شهر بودجه اختصاص داده می شود و عوامل شهرداری باید بابت خساراتی که به مردم شهر بندرعباس وارد شده پاسخگو باشند.
نایب رئیس شورای اسلامی شهر بندرعباس نیز در نطق پیش از دستور خود عنوان کرد: امروز روز جهانی مولانا است و صحبت از مولانایی می کنیم که در ایران مظلوم واقع شده و به صورت رسمی هیچ بزرگداشتی برایش برگزار نمی شود باید بپذیریم که جامعه و جوانان ما به دنبال مولانا هستند و به دنبال مولانا بودن به دنبال عرفان بودن است.
فیصل دانش بیان کرد: ما باید به بحث مولانا مسیر درستی دهیم تا جوانان در مسیر اخلاق قرار گیرند، کشوری مانند ترکیه مولانا را متعلق به خود نی داند و با برگزاری جشن های بزرگ، صنعت گردشگری خود را نیز از این موضوع بهره مند می کندو باشگاه فرهنگی ورزشی شهرداری در این زمینه باید فعالیتی داشته باشد. حتی خیابانی به نام مولانا در شهر بندرعباس نداریم و باید مورد بررسی قرار گیرد.
وی افزود: به عنوان یک کارشناس ورزش می گویم متاسفانه بدترین دوران ورزشی هرمزگان را سپری می کنیم، شاهد هستیم روسای هیئت های ورزشی که بازوان فنی اداره کل ورزش و جوانان هستند، از میان افراد سیاسی انتخاب می شوند. احساس می شود که هیئت ها ورزشی را گروگان می گیرند تا با سیاسیون برای بقای خود معامله کنند.
نایب رئیس شورای اسلامی شهر بندرعباس تصریح کرد: این سیاسیونی که به عنوان رئیس هیئت انتخاب شده اند چقدر از ورزش می دانند، و اداره کل ورزش و جوانان از چند نفر از کارشناسان ورزشی مشاوره می گیرد. این مشکل را در رشته های مختلف ورزشی داریم. اوضاع ورزش استان و شهر بندرعباس خراب است، سلامت جسمانی و روحانی جامعه می تواند در ورزش تامین شود اما اداره کل ورزش و جوانان تبدیل به اداره ای منفعل شده است.
دانش ادامه داد: دستگاهی که باید مولد شادی و نشاط و ورزش باشد منفعل تر از همه عمل می کند، حمایتی از ورزشکاران حرفه ای و باشگاه های ورزشی نیز صورت نمی گیرد. ما اعتراض می کنیم تا جامعه به سمت مثبتی پیش رود.
انتهای پیام
نظرات