• جمعه / ۲۱ دی ۱۴۰۳ / ۱۴:۵۲
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1403102115588
  • خبرنگار : 50673

استاندار هرمزگان:

الگوی مشارکت بنگاه‌های اقتصادی در حوزه تأمین انرژی‌پایدار، پیاده‌سازی می‌شود

الگوی مشارکت بنگاه‌های اقتصادی در حوزه تأمین انرژی‌پایدار، پیاده‌سازی می‌شود

ایسنا/هرمزگان  استاندارهرمزگان، با اشاره به پیشتازی استان در بهره‌گیری از الگوی مشارکت در عرصه‌های مختلف پایدارسازی منابع تأکید داشت از ظرفیت مشارکت بنگاه‌های اقتصادی در حوزه تأمین گاز و انرژی‌های پاک نیز استفاده می‌کنیم.

 یزدان رضایی معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت نیرو با همراهی جمعی از مدیران دستگاه‌های تابعه وزارت نیرو با محمد آشوری تازیانی استاندار هرمزگان دیدار و در رابطه با موضوعات مختلف گفتگو و تبادل نظر کرد.

 استاندار هرمزگان در این نشست بر لزوم مستندسازی املاک دستگاه‌های تابعه وزارت نیرو در استان تاکید کرد و گفت: مستند سازی و اخذ سند مالکیت برای اراضی دولتی باید به عنوان یک ضرورت با نگاه صیانت از بیت المال دنبال شود.

وی با اشاره به فلسفه تصویب قانون مولد سازی عنوان کرد: مولدسازی دارایی‌های دولت باید با هدف تأمین درآمد پایدار انجام و در جهت رسیدگی به اولویت‌های توسعه‌ی استان هزینه شود.

استاندار هرمزگان ارزش افزایی اراضی و دارایی‌های دولت را مهم برشمرد و تصریح داشت: سبک سرمایه‌گذاری مشترک روش تبدیل دارایی‌های دولت به ثروت است که باید در فرصت مولد سازی مدنظر قرار گیرد.

آشوری با اشاره به پیشینه تصویب قانون خرید تضمینی آب از آبشیرین کن‌ها در مجلس، افزود: الگوی مشارکت بنگاه‌های اقتصادی در احداث آب شیرین کن‌ها ابتدا در استان هرمزگان آغاز شد، در حوزه برق نیز قانونی در مجلس تصویب شد که صنایع را ملزم به مشارکت در حوزه  تولید برق کرد.

وی ادامه داد: برنامه‌ریزی شده از ظرفیت مشارکت بنگاه‌های اقتصادی در حوزه تأمین گاز و انرژی‌های پاک نیز استفاده شود.

یزدان رضایی معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت نیرو با اشاره به طرح‌های آماده‌ی مولدسازی در استان هرمزگان، اظهار کرد: دارایی‌های قابل مولدسازی دستگاه‌های تابعه وزارت نیرو در استان هرمزگان فقط برای تکمیل پروژه‌های عمرانی اولویت‌دار دستگاه مربوطه با نظارت استاندار هرمزگان هزینه خواهد شد.

وی همچنین بر لزوم رسیدگی به تعهدات آبشیرین کن‌های بخش خصوصی در استان هرمزگان تاکید کرد.

معاون وزیر نیرو با تاکید بر لزوم برخورد جدی با استخراج غیر مجاز رمز ارزها، گفت: به ازای هر دستگاه ماینری که مردم گزارش دهند یک میلیون تومان پاداش اختصاص داده خواهد شد.

وی افزود: ما به دنبال محدود سازی کشور از ظرفیت ارز دیجیتال نیستیم و همه اشخاص حقیقی و حقوقی که نیروگاه خورشیدی احداث کنند می توانند از مزیت مجوز قانونی استخراج رمز ارز استفاده کنند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha