• یکشنبه / ۳۰ شهریور ۱۳۹۹ / ۱۰:۳۲
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 99063022530
  • خبرنگار : 50308

/۲۰ سپتامبر، روز جهانی ورزش دانشگاهی/

ورزش دانشگاهی فرصتی برای موفقیت مادام‌العمر

ورزش دانشگاهی فرصتی برای موفقیت مادام‌العمر

ایسنا/خراسان رضوی طی ۱۰ روز، دنیای ورزش دانشگاهی، هرچند به‌صورت مجازی، گرد هم می‌آیند و روز جهانی ورزش دانشگاهی (IDUS) را جشن می‌گیرند. فدراسیون بین‌المللی ورزش دانشگاهی(FISU) و فدراسیون‌های عضو ‌که امسال در محدودیت‌های اعمال‌شده به خاطر همه‌گیری کووید-۱۹ فعالیت می‌کنند، رویدادهای مختلف مجازی و ارتباطی محدود را ترتیب می‌دهند تا اطمینان حاصل کنند که روح ورزش دانشگاهی و دوستی در ۲۰ سپتامبر جشن گرفته می‌شود.

به گزارش فیزو نیوز، در روزهای منتهی به پنجمین دوره از این رویداد، رئیس انجمن ورزش دانشگاهی(NCAA)، دکتر مارک امرت، اهمیت ورزش دانشگاهی را به‌ویژه در این شرایط سخت بیان کرد.

وی اظهار کرد: "روز جهانی ورزش دانشگاهی برای انجمن ورزش دانشگاهی معنای خاصی دارد. آمریکا میزبان یکی از بهترین برنامه‌های ورزشی دانشگاهی در جهان است که در آن دانشجویان آمریکایی و بین‌المللی باهم رقابت می‌کنند. آموزشگاه‌های عضو سراسر کشور مزایای منحصربه‌فرد آموزش عالی نه‌تنها برای دانشجویان ورزشکار شرکت‌کننده، بلکه برای جوامع پذیرای برنامه دوومیدانی کالج محلی را درک می‌کنند. "

دکتر امرت از ابتدای تاسیس فدراسیون بین‌المللی ورزش دانشگاهی(FISU)  در سپتامبر ۲۰۱۸ عضو هیات‌علمی مشاوره آن و همیشه از حامیان اصلی خانه جهانی ورزش دانشگاهی بوده است.

وی می‌گوید: در این زمان سخت، دانشگاه‌های سراسر جهان باید سیاست‌هایی که سلامت و رفاه دانشجویان ورزشکار را ازنظر جسمی و روحی افزایش می‌دهد را همچنان اجرا کنند. ورزش‌های یکپارچه در آموزش عالی می‌توانند راهی برای موفقیت مادام‌العمر ایجاد کنند. به‌طور خلاصه، این همان چیزی است که فدراسیون بین‌المللی ورزش دانشگاهی و روز جهانی ورزش دانشگاهی ارائه می‌دهند.

اولگ ماتیتسین، رئیس فدراسیون بین‌المللی ورزش دانشگاهی، پیش از روز جهانی ورزش دانشگاهی گفت که ما می‌خواهیم دانشجویان اتحاد خانواده‌مان را احساس کنند.

روز جهانی ورزش دانشگاهی (IDUS) برای پنجمین سال، یکشنبه ۲۰ سپتامبر جشن گرفته می‌شود و جامعه جهانی ورزش دانشگاهی را به چند روش، دورهم جمع می‌کند.

ماتیتسین گفت: "ما به‌راستی می‌خواستیم نشان دهیم که همه دانشجویان در سراسر جهان از این ایده احساس خوشبختی و اتحاد می‌کنند. ما می‌خواهیم همه دانشجویان احساس کنند که ورزش قسمت مهمی از زندگی آنان است. وقتی گرد هم می‌آییم و این روز را جشن می‌گیریم، می‌توانیم اتحاد خانواده خود، خانواده دانشجویان و خانواده ورزش را احساس کنیم. "

قهرمان سابق تنیس روی میز در پیام سالانه روز جهانی ورزش دانشگاهی (IDUS) اظهار کرد: "روزهای دانشگاه از بهترین روزهای زندگی اوبوده است." ماتیتسین در پیام ویدیویی، توانایی ورزشی خود را  که تا امروز مانند گذشته باقی‌مانده است، به نمایش گذاشت و نشان داد که او فقط از ورزش صحبت نمی‌کند، بلکه درواقع به نصیحت خود نیز عمل می‌کند.

به‌عنوان یک سنت، هرساله از سال ۲۰۱۶، روز جهانی ورزش دانشگاهی توسط سازمان آموزش، علوم و فرهنگ ملل متحد (یونسکو) به‌عنوان رویدادی اعلام می‌شود که ارتباط بین دانشگاه‌ها و جوامع محلی با ورزش، فعالیت بدنی و سبک زندگی سالم ایجاد می‌کند.

با انعکاس این احساسات، دکتر رافائل چیولی، رئیس اتحادیه جهانی فدراسیون‌های ورزش‌های بین‌المللی (GAISF)، از ایده این روز تمجید کرد.

وی گفت: طی پنج سال گذشته، روز جهانی ورزش دانشگاهی به عنصری کلیدی تبدیل‌شده است که تلاش می‌کند تا از یادگیری دانشجویان در سراسر جهان نسبت به ارزش‌های ورزشی اطمینان حاصل کند و آنان ورزش را بخشی از زندگی روزمره خود قرار دهند.

"هنگامی‌که ورزش و فعالیت بدنی باهم، در یک روز مورد تاکید قرار می‌گیرند، یک گام حیاتی جهت تاکید بر آن‌ها برمی‌داریم و با دانستن مسیرهای زیادی که جوانان امروزه به سمت آن کشیده می‌شوند، اتحادیه جهانی فدراسیون‌های ورزش‌های بین‌المللی از این حرکت برای اطمینان از تمرکز مداوم، مکرر و موثر بر ورزش بسیار استقبال می‌کند."

با در نظر داشتن این ارزش‌ها، فدراسیون بین‌المللی ورزش دانشگاهی(FISU)  و فدراسیون‌های عضو آن برنامه‌هایی از مسابقه حرکات موزون در اینستاگرام تا مسابقه "فعال‌ترین فدراسیون" (FISU America)، و مسابقه دویدن "اجرای دیجیتالی دانشگاهی" (adh-Hochschullauf digital)  توسط فدراسیون ورزش‌های دانشگاهی آلمان (adh) تا کارگاه‌های دانشجویی در چین تایپه را طراحی کرده‌اند.

در جمهوری خلق چین، جشن روز جهانی ورزش دانشگاهی (IDUS) در حال انجام است و فعالیت‌های آن به مدت یک هفته ادامه دارد. فدراسیون ورزش‌های دانشگاهی چین (FUSC) برای ایجاد اعتمادبه‌نفس و غلبه بر بیماری همه‌گیر و نیز تشویق دانشجویان بیشتر برای انجام ورزش‌های بیشتر "مسابقه دو" راه‌اندازی کرد.

هدف از "مسابقه دو " این است که تیم‌های دانشگاهی با حداکثر ۵۰۰ دانشجو در هر تیم، مسافت طولانی ۲۰۲۰ کیلومتری را دنبال کنند. تیم‌های کوچکتر از دو تا چهار دانشجو نیز می‌توانند مسافت کوتاه ۲۰۲۰ کیلومتر را بدوند و تمام نتایج در برنامه مشخص Joyrun  ثبت می‌شود.

دکتر Yanqing Xue، معاون رئیس فدراسیون ورزش‌های دانشگاهی چین (FUSC) گفت: "ما معتقدیم که این مسابقه نه‌تنها اضطراب و استرس دانشجویان را می‌کاهد، بلکه الگوی خوبی در سراسر کشور برای دانشجویان جهت مشارکت بیشتر در فعالیت‌های بدنی است و آنان را تشویق می‌کند تا ازنظر ذهنی و جسمی به دنبال تعالی باشند. "

سفیر دانشجویی فدراسیون بین‌المللی ورزش دانشگاهی، آخیلا نیلاویرا از انجمن ورزشی دانشگاه‌های سریلانکا (SLUSA) اولین مسابقه ورزشی بین دانشگاهی را در ۱۵ سپتامبر با مشارکت دانشجویان دانشگاه سراسر این کشور برگزار کرد.

این روز، فرصتی برای متحد کردن جنبش ورزش‌های دانشگاهی در سراسر جهان و ارتقاء آگاهی از اهمیت ورزش در موسسات آموزشی و در زندگی روزمره دانشجویان است.

همه نگاه‌ها به‌روز یکشنبه، ۲۰ سپتامبر است تا ببینند که روز جهانی ورزش دانشگاهی (IDUS)  در سراسر جهان چگونه جشن گرفته می‌شود. برای دریافت آخرین به‌روزرسانی‌ها، عکس‌ها و فیلم‌ها با وب‌سایت FISU و کانال‌های رسانه‌های اجتماعی همراه باشید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha