به گزارش ایسنا، دکتر سارا ناجی طبسی در این باره گفت: نشریه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی این موسسه پژوهشی از سال ۱۳۹۱ با هدف گسترش دانش صنایع غذایی، انتشار یافتهها و نظریات جدید در این حوزه مقالات اصیل پژوهشی را به زبان فارسی و انگلیسی چاپ میکند.
وی افزود: این نشریه همچنین در بسیاری از پایگاههای دیگر نظیر پایگاه اطلاعاتی بینالمللی Food Science and Technology Abstracts (FSTA)، Directory of Open Access Journals (DOAJ)، Scientific Indexing Services (SIS)،Centre for Agriculture and Biosciences International (CABI)، American Chemical Society (CAS)، EBSCO، پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، پایگاه اطلاعات نشریات علمی کشور (Magiran)، پایگاه اطلاعات جامع نشریات جهاد دانشگاهی (SID) و پایگاه اطلاعاتی سیویلیکا نمایه و بهصورت الکترونیکی منتشر میشود.
بر اساس اعلام روابط عمومی مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، ناجی اعضای هیأت تحریریه این نشریه را متشکل از ۱۶ عضو دانست که ۷ عضو آن از اعضای هیأت علمی داخل کشور و ۶ عضو دیگر از دانشگاههای خارج کشور است و خاطر نشان کرد: تاکنون ۹ شماره و ۳۴ جلد از این نشریه به چاپ رسیده است که نسخه الکترونیکی آن روی سایت نشریه به نشانی http://journals.rifst.ac.ir/browse?_action=issue&lang=en قابل دسترس و سایر اطلاعات نشریه در این سایت قابل مشاهده است.
انتهای پیام
نظرات