• چهارشنبه / ۱۲ شهریور ۱۳۹۹ / ۱۸:۲۶
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 99061209272
  • منبع : نمایندگی دانشگاه تهران

وبیناری برای تأمین نیازهای فناورانه صنعت فولاد ایران در حوزه تحول دیجیتال

وبیناری برای تأمین نیازهای فناورانه صنعت فولاد ایران در حوزه تحول دیجیتال
عکس دریافتی و تزیینی است

مرکز نوآوری تحول دیجیتال فولاد، وبینار نخستین رویداد از سلسله رویدادهای ۳S یا (Smart،Steel manufacturing ، Startup event) را ۲۳ مهر ماه امسال از ساعت ۹ الی ۱۳ برگزار می‌کند.

به گزارش ایسنا، این رویداد را پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با همکاری مجتمع فولاد مبارکه، دانشگاه تهران، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار می‌کند.

هدف رویداد ۳S، تأمین نیازهای فناورانه صنعت فولاد ایران در حوزه تحول دیجیتال است.

مرکز نوآوری تحول دیجیتال، نقطه آغازی جهت حرکت به سمت تحول دیجیتال در صنعت فولاد کشور است و با هدف ایجاد بازوهای تحقیقاتی و اجرایی وابسته به صنعت فولاد مبارکه، ارائه خدمات و محصولات منطبق با زنجیره ارزشی فولاد، استفاده از پتانسیل‌های دانشی موجود در دانشگاه جهت برطرف‌سازی چالش‌های موجود در صنایع، استفاده از ظرفیت‌های علمی و ایده‌های نوآور دانشجویان دانشگاه تهران جهت ایجاد کسب وکار در تحول دیجیتال، ترویج فرهنگ کارآفرینی و نوآوری و ایجاد مرکزی برای انجام تحقیقات مرتبط با گسترش و توسعه پایدار صنعت فولاد کشور ایجاد شده است.

مرکز نوآوری تحول دیجیتال مرکزی پیش‌رو، نوآور در تحول دیجیتال در صنعت فولاد است و مأموریت این مرکز را می‌توان ایجاد و شتاب‌دهی هسته‌های نوآور و پیش رشد و سپس تشکیل و حمایت شرکت‌های رشدی و پسارشدی جهت توسعه زنجیره ارزشی تحول دیجیتال در صنایع فولاد و سایر صنایع بیان کرد.

نخستین رویداد ۳S مرکز نوآوری تحول دیجیتال در قالب Reverse Pitch برگزار می‌شود. در این ‌Reverse Pitch چالش‌های فولاد مبارکه در تحول دیجیتال مطرح خواهد شد.

به‌کارگیری فناوری بلاکچین در واحد خرید و فروش، تهاتر بدهی در واحد خرید با به‌کارگیری فناوری بلاکچین، شفافیت در قیمت فروش محصولات نهایی شرکت‌های تابعه فولاد مبارکه با استفاده از فناوری بلاکچین و امن‌سازی مناقصه در فرایند خرید با روش‌های MPC از جمله چالش‌های فولاد است.

از دیگر چالش‌های فولاد می توان به پیاده‌سازی سیستم رأی‌گیری امن در سامانه مدیریت ارتباط با مشتریان فولاد مبارکه، کدینگ یکپارچه کالا، مواد و قطعات برای تحقق دوقلوی دیجیتال کارخانه فولاد مبارکه، تشخیص عیوب ظاهری تختال و ورق با استفاده از پردازش تصویر و یادگیری عمیق و لجستیک و انبارداری هوشمند با استفاده از RFID و IoT اشاره کرد.

تشخیص ناخالصی بر روی نوار نقاله، پیش‌بینی فشار غلتک‌ها در نورد گرم، افزایش دقت تخمین دمای کوره‌ها با استفاده از یادگیری عمیق و کاربردهای هوش مصنوعی و یادگیری ماشین در حوزه SIEM و ساختار مرکز عملیات امنیت برای شناسایی تهدیدات و حملات از دیگر این چالش‌هاست.

بر اساس اعلام پارک فناوری تهران، علاقه‌مندان شرکت در این وبینار می‌توانند از طریق لینک http://utstpark.ir/msc-digital-innovation-center/ نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha