• چهارشنبه / ۱۲ شهریور ۱۳۹۹ / ۱۲:۲۲
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 99061208846
  • خبرنگار : 71589

مونتاژ پیشران "سوپر هوی" موشک "استارشیپ" این هفته آغاز می‌شود

مونتاژ پیشران "سوپر هوی" موشک "استارشیپ" این هفته آغاز می‌شود

شرکت فضایی خصوصی "اسپیس ایکس"(SpaceX) متعلق به "ایلان ماسک" کارآفرین، مخترع و چهارمین فرد ثروتمند دنیا با شروع مونتاژ موتور پیشران موسوم به "سوپر هوی"(Super Heavy) برای موشک بزرگ "استارشیپ" در حال حرکت رو به جلو برای تحقق مأموریت خود به مریخ است.

به گزارش ایسنا و به نقل از آی ای، "ایلان ماسک" مدیرعامل "اسپیس ایکس" اعلام کرد این شرکت فضایی خصوصی اواخر این هفته شروع به ساخت نمونه اولیه تقویت کننده "سوپر هوی" می کند که گام بزرگی برای رسیدن به سیاره سرخ است.

ماسک در اجلاس مجازی "انسان به مریخ"(Humans To Mars) گفت: این خیلی جالب خواهد بود. وی همچنین از برنامه های شرکت برای ساخت تقویت کننده جدید در آینده نزدیک خبر داد.

پیشران "سوپر هوی" قدرتمندترین پیشران یا تقویت کننده موشک ساخته شده تاریخ خواهد بود. ابعاد این پیشران به راحتی بیشتر از موشک دو مرحله ای "فالکون ۹" یا موشک "فالکون هوی" است و تقریباً ۷۰ متر طول دارد و در صورت پر شدن با اکسیژن مایع و متان، وزن آن تقریبا ۳۵۰۰ تن خواهد بود.

"ماسک" گفت: ظرفیت رانش هدف اسپیس ایکس برای این تقویت کننده تقریبا ۷۵۰۰ تن است که به طور قابل توجهی بیش از دو برابر قدرت موشک های "سترن ۵"(Saturn V) متعلق به مأموریت های آپولو و موشک های "N-۱" شوروی است و همچنین نیروی سه برابری نسبت به موشک "فالکون هوی" دارد.

از نظر مهندسی، اگرچه این پیشران چندین برابر قدرتمندتر و بزرگتر است، اما "سوپر هوی" از لحاظ فنی ساده تر از "فالکون هوی" خواهد بود، چرا که از یک هسته واحد استفاده می کند و از همان حلقه های ساده استفاده شده برای ساخت نمونه های اولیه استارشیپ ساخته شده که باعث می شود ساخت "سوپر هوی" احتمالاً هزینه کمتری نسبت به "فالکون هوی" داشته باشد.

تاکنون آخرین نمونه اولیه اسپیس ایکس موفق شده تنها حدود ۱۵۰ متر از زمین بلند شود، اما "استارشیپ" فضاپیمایی است که می خواهد مردم را به ماه، مریخ و فراتر از آن ببرد.

بنابراین اسپیس ایکس برای سفر به فضای عمیق باید استارشیپ را به یک تقویت کننده مرحله اول مجهز کند که قادر باشد محموله های بی سابقه ای را با خود بلند کند. اگرچه "سوپر هوی" موتورهای کمتری نسبت به برنامه ریزی اولیه دارد، اما هنوز هم می تواند به جای ۳۱ موتور رپتور، ۲۸ موتور رپتور داشته باشد.

"ماسک" گفت: این هنوز هم تعداد زیادی موتور است. وی همچنین گفت که ممکن است در نهایت این موتورها بتوانند ۲۰۰ برابر وزن خود را بلند کنند.

نمونه اولیه موشک استارشیپ احتمالاً سال آینده به پرواز درخواهد آمد. "ماسک" گفت: اولین نمونه ها ممکن است کار نکنند. این یک قلمروی فتح نشده است. هیچ کس تا به حال یک موشک مداری کاملاً قابل استفاده مجدد نساخته است و داشتن چیزی به اندازه دو برابر موشک "سترن 5" که کاملا قابل استفاده مجدد باشد، واقعاً مسئله دیگری است. این عمیق است. این دروازه ورود به کهکشان یا حداقل خروج از منظومه شمسی است.

"ایلان ماسک" به معنای واقعی کلمه در حال مقدمه چینی برای انجام سفرهای فضایی عمیق است تا انسان را به اعماق فضا ببرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha