• شنبه / ۱۱ مرداد ۱۳۹۹ / ۱۱:۲۱
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 99051107504
  • خبرنگار : 50187

مدیر اجرائی ستاد غدیر در استان کرمان:

امامت جامعه اسلامی مسئله ای نیست که بشود از آن عبور کرد/ اعلام برنامه های دهه امامت

امامت جامعه اسلامی مسئله ای نیست که بشود از آن عبور کرد/ اعلام برنامه های دهه امامت

ایسنا/کرمان مدیر اجرائی ستاد بین المللی غدیر در استان کرمان گفت: امامت جامعه اسلامی مسئله ای نیست که بشود از آن عبور کرد و امروز هم مردم به امام، هادی و رهبر نیازمند هستند آنگونه که آن روز نیازمند بوند و اسلام است که این مسئله را حتی بعد از پیامبر با تعیین دوازده امام و در دوران غیبت کبری با تعیین ولایتی که برای فقهای جامع الشرایط فراهم شده تا ظهور امام عصر(عج) استمرار داد.

حجت الاسلام"مهدی عربپور" صبح امروز ۱۱ مردادماه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: غدیر یکی از مسائل بسیار مهم و اساسی جهان اسلام است زیرا در غدیر رسالت و نبوت پیامبر پایان نپذیرفت و گرچه پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله خاتم الانبیاء بود اما هیچ گاه هدایت انسان ها و بشریت نمی بایست فراموش شده و از آن غفلت شود.

وی افزود: برهمین اساس در غدیر پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله که از جانب خداوند مامور بود فردی را به جانشینی خود منصوب کرد و این کار در ملاء عام انجام شد. مردم بیعت کردند و مسئله غدیر که هدایت بعد از پیامبر بود تا امروز ساری و جاری است.

عربپور تصریح کرد: امامت جامعه اسلامی مسئله ای نیست که بشود از آن عبور کرد و امروز هم مردم به امام، هادی و رهبر نیازمند هستند آنگونه که آن روز نیازمند بوند و اسلام است که این مسئله را حتی بعد از پیامبر با تعیین دوازده امام و در دوران غیبت کبری با تعیین ولایتی که برای فقهای جامع الشرایط فراهم شده تا ظهور امام عصر(عج) استمرار داد.

مدیر اجرائی ستاد غدیر در استان کرمان بیان کرد: در طول تاریخ بین جریان غدیریون و کسانی که به دنبال حق بودند با جریان نفاقی که با غدیر روبه رو بود و با انتصاب امیرمومنان در غدیر خم مایوس شده بودند، گفت و گو ها و مبارزات وجود داشته که جماعت نفاق به دنبال فراموشی غدیر بوده و جریان حق به دنبال احیاء این واقعه و تبیین غدیر و جایگاه امامت بوده اند.

وی افزود: علی رغم اینکه کسانی که موافق غدیر نبودند، افرادی را از میان برداشتند و عده ای شهید غدیر هستند، عده ای به زندان رفته و برخی را زبان بریدند تا از غدیر سخنی به میان نیاید و از فضائل اهل بیت سخنی گفته نشود اما به جهت اینکه باطل زائل شدنی و حق ماندگار است، علی رغم همه مشکلات و مزاحمت ها غدیر مانند گذشته درخشان است و ما باید همینطور درخشان این ماجرا را حفظ کنیم.

عربپور اظهار کرد: کسانی که به دنبال تفرقه بین جامعه اسلامی بودند، تلاش کردند با فراموشی غدیر به اهداف خود برسند اما عموم مسلمین، بسیاری از یاران و تابعین پیامبر هم شیعه و هم اهل تسنن به دنبال این بودند که غدیر حفظ شود و باقی بماند و با غدیر وحدت مسلمین تداوم پیدا کند.

وی تصریح کرد: ما امروز بعد از قرن ها میراث دار این سرمایه بزرگ هستیم، وظیفه داریم این سرمایه را حفظ کنیم هماطور که سینه به سینه تا امروز حفظ شده و ما به نسل های بعد انتقال بدهیم  که این کار تلاش، مجاهدت و فعالیت می خواهد.

مدیر اجرائی ستاد غدیر در استان کرمان گفت: باید امروز والدین، معلمان، اساتید دانشگاه، نویسنده، مورخ و ... همه دست به دست هم داده و این میراث را به نسل های بعد منتقل کنیم و نسل بعدی نیز تا زمان حضرت عصر(عج) این واقعه را منتقل کند.

وی در بخش دیگری از سخنانش افزود: جذب جوانان و تعامل با تشکل های جوان، تاکید بر وحدت امت اسلامی و برگزاری جلسات حتی در مناطق سنی نشین، جذب کمک های مردمی و خیّران، تعامل با سازمان های مردم نهاد و هیئت های مردمی، فعال سازی همه دستگاه های اجرائی و نهادهای انقلابی، فعالیت در راستای تبیین غدیر و آموزش های عمومی، ارتباط غدیر با بیانیه گام دوم انقلاب، توجه به بُعد حکومتی غدیر، ترویج، تبیین و تفسیر خطبه های نهج البلاغه، تبیین فضائل امیرالمومنین علیه السلام از اصول برنامه های بنیاد غدیر در استان کرمان است.

عربپور گفت: در بنیاد غدیر استان کرمان پنج کمیته تشکیل شده که فعالیت هایی را برنامه ریزی و اجرا خواهند کرد اما با توجه به شیوع کرونا و وضعیت استان کرمان، مراسم و جشن با حضور جمعیت زیاد را برگزار نخواهیم کرد و جشن های محدود و با رعایت دستورالعمل های بهداشتی در ادارات و برخی از مساجد برگزار می شود و جشن های محوری به صورت هر ساله نداریم.

وی با اشاره به برنامه های دهه امامت و ولایت در استان کرمان تصریح کرد: با پشتیبانی اداره اوقاف و امور خیریه استان کرمان و همکاری بنیاد شهید سردار حاج قاسم سلیمانی کتابی با عنوان "شهید سلیمانی، شهید ولایت" تدوین خواهد شد و این کتاب تا سالروز ولادت امام علی به اتمام خواهد رسید.

عربپور بیان کرد: شب عید غدیر نیز به صورت محدود و با رعایت اصول بهداشتی در صورتی که ستاد کرونای استان مجوز بدهد، در گلزار شهداء با همکاری مهدیه صاحب الزمان (عج) مراسمی برگزار و به صورت مستقیم پخش می شود.

مدیر اجرائی ستاد غدیر در استان کرمان اظهار کرد: تبلیغات میدانی با همکاری شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و شهرداری و اصناف، رژه موتوری، تهه کلیپ و موشن گرافیک در زمینه غدیر، پاسخ به شبهات و ... در فضای مجازی که تولید محتوا با همکاری حوزه های علمیه و به ویژه واحد خواهران و فعالان فضای مجازی انجام می شود، از جمله برنامه های ویژه دهه امامت و ولایت است.

وی با اشاره به اینکه اطعام، از مستحبات روز غدیر است، افزود: سال گذشته ۵۰ هزار پرس غذا در سطح شهرستان کرمان توزیع شد و امسال نیز با رعایت اصول بهداشتی این کار را انجام خواهیم داد.

عربپور با اشاره به کمک های مومنانه بیان کرد: کمک به آزادی زندانیان جرائم غیرعمد به ویژه زندانیانی که اهل تسنن هستند در دهه امامت و ولایت انجام خواهد شد و همچنین مسابقات مختلفی از جمله مسابقه حفظ خطبه غدیر، کتابخوانی غدیر، کلمات قصار نهج البلاغه و مسابقاتی برای فضای مجازی، تجلیل از خادمان سلامت همراه با عیادت از بیماران غیرکرونائی، برگزاری مراسم دعا و نیایش به صورت محدود در حسینیه ثارالله و بیت الزهراء از دیگر برنامه های دهه ولایت و امامت در استان کرمان است.

مدیر اجرائی ستاد غدیر در استان کرمان با اشاره به نامگذاری دهه امامت و ولایت عنوان کرد: امسال بر خلاف هر ساله و به دلیل شیوع بیماری کرونا، بازسازی واقعه غدیر را نخواهیم داشت.

عربپور تصریح کرد: بنیاد غدیر یک بنیاد مردمی است و با حمایت غدیریون این برنامه ها انجام خواهد شد و برای روزهای ۲۴ ذی الحجه روز مباهله و همچنین بیست و پنجم این ماه که روز نزول سوره انسان و مربوط به اهل بیت علیهم السلام است برنامه هائی پیش بینی شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha