تومرایی درگفت و گو باایسنا با اشاره به اینکه در آذربایجان غربی ۱۹۵ واحد تولیدی بزرگ فراوری فعالیت دارند، تصریح کرد: استان دارای ظرفیت فراوری بیش از ۴ میلیون تن محصول کشاورزی است.
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی جهاد کشاورزی آذربایجان غربی با اشاره به اینکه ۳۵۰ سردخانه در استان با ظرفیت ذخیره سازی بیش از ۹۰۰هزار تن وجود دارد، خاطر نشان کرد: در صورت بهره گیری درست از این ظرفیت می توان از فساد محصولات کشاورزی جلوگیری کرد.
تومرایی با اشاره به اینکه سالانه محصولات باغی متنوعی در استان برداشت می شود، اظهار کرد: اعطای وام برای تجهیز و توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی توسط سازمان از جمله حمایت های است که برای افزایش حوزه فرآوری محصولات کشاورزی و جلوگیری از خام فروشی و فروش تازه خوری میوه انجام می شود.
وی با بیان اینکه تبدیل محصولات کشاورزی به چیپس میوه یا سایر فرآوری ها در کنار جلوگیری از هدر رفت محصول و فساد میوه، در آمد کشاورزان را نیز افزایش می دهد،یادآور شد: در صورت بهره گیری درست از ظرفیت های صنایع تبدیلی و تکمیلی استان بستر توسعه بخش کشاورزی استان فراهم می شود.
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی جهاد کشاورزی آذربایجان غربی ادامه داد: با مدیریت اصولی محصولات کشاورزی و ذخیره سازی مواد اولیه و استفاده از ظرفیت ها در کنار جلوگیری از فساد محصولات باغی استان می تواند ارزش افزوده محصولات کشاورزی را بالا برد.
انتهای پیام
نظرات