• یکشنبه / ۶ خرداد ۱۴۰۳ / ۱۶:۵۹
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1403030603456
  • خبرنگار : 71560

شاکری: یکی از راه‌های مقابله با فساد حمایت از شایسته‌سالاری است

شاکری: یکی از راه‌های مقابله با فساد حمایت از شایسته‌سالاری است

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: یکی از راه‌های مبارزه با فساد حمایت از شایسته‌سالاری بوده که می‌تواند به بدنه هر سازمانی برای مبارزه با فساد قدرت ببخشد.

اقبال شاکری در گفت وگو با ایسنا با اشاره به اینکه نظام اسلامی در مبارزه با فساد با کسی تعارف ندارد، بیان کرد: مبارزه با فساد دو سطح دارد. یکی مبارزه با فاسد است و دیگری مبارزه با ریشه فساد است. مبارزه با فاسد در حال انجام است اما نکته کلیدی این است که ما باید جلوی فساد را بگیریم. برای اینکه  بتوانیم ریشه فساد را خشک کنیم باید روند انجام کارها را بررسی کرده تا متوجه شویم در کجاها فساد ایجاد می‌شود. باید روزنه‌های ایجاد فساد را ببندیم.

وی در ادامه اظهار کرد: مجلس یازدهم با گام برداشتن در مسیر ایجاد شفافیت، همچنین صدور مجوز از درگاه واحد کسب وکارها  و حمایت از گزارشگران فساد تلاش کرد تا مبنا را اصلاح کند و مجاری فساد را ببندد. در برنامه هفتم توسعه نیز  خیلی از مجاری امور اصلاح شده تا راه برای ایجاد فساد بسته شود. ما به این سمت حرکت کردیم. هم مجلس یازدهم و هم دولت سیزدهم در مسیر مبارزه با فساد خوب کار کردند، اما هنوز کافی نیست.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مطلب دیگر که در بحث فساد باید به آن اشاره کرد این بوده که دیر روایت کردن و دیر اطلاع دادن ارزش مبارزه با فساد را کاهش می‌دهد. به عنوان مثال گزارش ابتدایی بیرون می‌رود، هنوز از بعد قضایی پرونده مورد بررسی قرار نگرفته است، اما هیچ ایرادی ندارد که در همان سطح ابتدایی اطلاع رسانی شده و اعلام شود که با قوت پرونده دنبال خواهد شد. این روایت گری فساد خود راهی برای پیشگیری از وقوع فساد است.

وی در ادامه تاکید کرد: از سوی دیگر با شایسته سالاری و افراد کاربلد می توان جلوی حیف شدن بیت المال را گرفت. این خودش نوعی مبارزه با فساد است. زمانی که افرادی که تخصص لازم را ندارند در یک جایگاهی قرار می گیرند خودشان می توانند عامل ایجاد فساد شوند. یکی از راه‌های مبارزه با فساد حمایت از شایسته سالاری است. شایسته سالاری یعنی اکثریت به اتفاق هر سازمانی از آمدن فردی روی کار احساس قدرت و رضایت کرده و احساس کنند که سازمان آنان ارتقا یافته است. این شایسته سالاری به بدنه هر سازمانی قدرت می دهد تا از درون با فساد و تخلف مبارزه کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha