• شنبه / ۹ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۲:۴۷
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1404010904030
  • خبرنگار : 71368

تعطیلی پایانه مسافری بیهقی برای عید فطر/ اختصاص ۴۰۰۰ پارکینگ رایگان برای نمازگزاران

تعطیلی پایانه مسافری بیهقی برای عید فطر/ اختصاص ۴۰۰۰ پارکینگ رایگان برای نمازگزاران

سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار و پایانه‌های مسافری شهر تهران با صدور اطلاعیه‎ای از تعطیلی موقت پایانه مسافری بیهقی خبر داد.

به گزارش ایسنا، سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار و پایانه‌های مسافری شهر تهران با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد: براساس مصوبه کمیته برگزاری عید سعید فطر، در راستای تسهیل تردد و رفاه حال نمازگزاران، ۴ هزار جای پارک رایگان در پارکینگ پایانه و پارک‌سوار بیهقی از بامداد روز عید سعید فطر تا پایان این مراسم باشکوه، به‌صورت رایگان در اختیار نمازگزاران و شهروندان گرامی قرار می‌گیرد.

 همچنین به‌منظور تسهیل جابه‌جایی نمازگزاران، خدمات‌رسانی مسافری پایانه از ساعت ۲۳ روز قبل از عید سعید فطر تا ساعت ۱۲ ظهر روز عید، به صورت موقت به حالت تعلیق درآمده و پس از پایان مراسم، فعالیت خود را از سر خواهند گرفت.

در پایان تأکید می‌شود، این اقدامات به‌منظور فراهم‌آوردن شرایط مناسب و تسهیل در تردد برای نمازگزاران در روز عید طراحی شده است و از شهروندان و نمازگزاران تقاضا می‌شود با استفاده از این ظرفیت و همکاری با عوامل اجرایی و همچنین با توجه به اهمیت کاهش بار ترافیکی، از وسایل حمل و نقل عمومی جهت حضور در این مراسم استفاده نمایند.

 انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha