• سه‌شنبه / ۱۰ تیر ۱۳۹۹ / ۱۵:۲۴
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 99041007789

سلسله نشست‌های مجازی چالش کرونا و زندگی مومنانه به ایستگاه چهلم رسید

سلسله نشست‌های مجازی چالش کرونا و زندگی مومنانه به ایستگاه چهلم رسید

ایسنا/قم سلسله نشست‌های مجازی چالش کرونا و زندگی مومنانه به همت دانشکده الهیات پردیس فارابی دانشگاه تهران و با همکاری جهاد دانشگاهی واحد استان قم به چهملین نشست خود رسید.

امشب چهلمین برنامه از سلسله نشست های مجازی چالش کرونا و زندگی مومنانه به شکل مجازی برگزار می شود. تاکنون 40 نشست از سلسله نشست های چالش کرونا و زندگی مومنانه برگزار شده است و تا زمان برگزاری همایش ملی، این نشست ها هر هفته شنبه ها و سه شنبه ها ساعت 21:30ادامه می یابد.

نشست های برگزار شده تا کنون شامل آسیب شناسی نظام حقوقی اساسی کشور در وضعیت کرونا ، چالش کرونا و شرور با عدل الهی، اخلاق اجتماعی و کرونا ، اولویت بندی گونه های امنیت از دیدگاه فقه و حقوق در عصر کرونا، اهمیت توسعه یادگیری الکترونیک در جامعه مهدوی به عنوان پیش نیاز ظهور، مساله مهدویت و موعودگرایی و پساکرونا، کرونا و نهضت جهانی توبه و بازگشت، کارآمدی دولت ها در مدیریت کرونا، کرونا و چالش دینداری، آرامش روانی و سیستم ایمنی، نظام سلامت و مواجهه با بیماری همه گیر کرونا، کرونا؛علم طب و علوم انسانی غربی و چالشهای راهبردی فرهنگ و کرونا ویروس بوده است.

از دیگر نشست های این سلسله برنامه می توان به کرونا و انگاره از خدا، زندگی مومنانه امام حسن (ع)با تاکید بر واگذاری خلافت، نقش مرگ باوری در کاهش اضطراب در ایام کرونا، کرونا و هزینه های فرصت از دست رفته، زندگی مومنانه و رمز و راز پیشگیری قطعی از کرونا، انعکاس شخصیت مولا علی(ع) در نگاه دیگران، حکمرانی فضای مجازی در عصر پساکرونا، اهمیت و معنویت لیالی قدر، کرونا و رابطه علم و دین، پاندمی کرونا و تاثیر آن بر اجرای قراردادها و چالش های خانواده در پساکرونا، اشاره کرد.

کار ویژه‌های روحانیت و حوزه‌های علمیه در شیوع کرونا، فلسطین، روز قدس و بحران کرونا، نقش خداباوری در حیات بشر با تاکید بر وضعیت کرونایی، فضای سایبر و مسئله حضور، تحلیل مرگ ناشی از انتقال ویروس کرونا از منظر حقوق کیفری، دانشگاه کرونا، کرونا و معنویت گرایی جدید، فرزندکشی؛ بررسی فقهی-جرم شناختی، تربیت معنوی کودک و نوجوان و آسیب شناسی آن در دوران کرونا و کرونا و مساله تمدنی آن،از دیگر نشست های این دوره بوده است.

از دیگر نشست های این سلسله برنامه می توان به کرونا و استعاره هایش؛شرحی پدیدارشناختی از فرآیند دیگرسازی از قربانیان و داغداران کرونا، کرونا؛ لایه های آن و تاثیرات پساکرونا بر تحولات آموزشی، فعالیت رسانه ای و بین المللی حوزه های علمیه در بحران کرونا، کرونا و آثار مثبت و منفی آن درخانواده، کرونا، اضطراب و تنهایی، کرونا و دو اتفاق در خانواده ها، اشاره کرد.

علاقه‎مندان می‌توانند جهت دسترسی به آرشیو نشست ها به کانال ایتا به نشانی @archivecorona مراجعه نمایند. همچنین برای شرکت در این نشست‌ها هم می‎‌توانند با مراجعه به سامانه امجد جهاددانشگاهی به نشانی http://amjad.jde.ir/qm این نشست ها را دنبال کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha