• سه‌شنبه / ۱۵ آبان ۱۴۰۳ / ۱۴:۵۵
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1403081511364
  • خبرنگار : 50455

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تاکید کرد؛

ضرورت نوسازی خطوط تولید واحدهای صنعتی سلفچگان قم

ضرورت نوسازی خطوط تولید واحدهای صنعتی سلفچگان قم
عکس تزئینی است

ایسنا/قم مدیرکل حفاظت محیط زیست استان قم، نوسازی خطوط تولید واحدهای صنعتی و استقرار صنایع پاک با فناوری‌های پیشرفته در بخش سلفچگان را ضروری دانست.

محمدحسین بازگیر مدیرکل حفاظت محیط زیست استان قم امروز ۱۵ آبان‌ماه در نشست با فعالان حوزه صنعت بخش سلفچگان قم، اظهار کرد: اهمیت و جایگاه محیط زیست در شرع مقدس اسلام و قوانین کشورمان کاملا روشن و مشخص است، اما متأسفانه آنگونه که باید و شاید نسبت به این مسأله حساس و حیاتی توجه نشده است.

وی با اشاره به وضعیت خشکسالی و توسعه نامتوازن صنعت در قم، محیط زیست این خطه را بسیار شکننده دانست و گفت: آب، خاک و هوای قم بر اثر ناملایمات دهه‌های گذشته، بسیار آسیب دیده و امروز همه برای بهبود وضعیت طبیعت و محیط زیست استان تلاش کنند.

بازگیر معضلات زیست محیطی در بخش سلفچگان قم را مورد توجه قرار داد و گفت: متأسفانه استقرار تعدادی از واحدهای آلاینده در این بخش، موجب ایجاد آلودگی‌های شدید زیست محیطی شده و مسئولان باید با توجه به ضرورت تأمین امنیت و سلامت مردم، این واحدها را تعیین تکلیف کنند.

وی با اشاره به روند شکل‌گیری سایت ۱۸ هکتاری پسماند صنعتی سلفچگان، از بروز نابسامانی و تخلفات متعدد در این سایت طی سال‌های گذشته خبر داد و گفت: بر اساس قانون، مدیریت پسماندهای صنعتی برعهده تولیدکننده آن است و مسئولان باید نظارت بهتری بر عملکرد واحدها داشته باشند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان قم بر ضرورت نوسازی خطوط تولید واحدهای صنعتی و استقرار صنایع پاک با فناوری‌های پیشرفته در بخش سلفچگان تأکید کرد و گفت: باید به خوبی از ظرفیت‌های قانونی به ویژه قانون هوای پاک جهت حفظ و حراست از محیط زیست در این بخش بهره مند شویم.

وی رهاکردن و سوزاندن پسماندهای خانگی و ضایعات کشاورزی را نیز یکی از مشکلات جدی در روستاهای قم عنوان کرد و افزود: ساکنان روستاها به ویژه دهیاران باید با توجه به آلودگی شدید پسماندها و پسماندسوزی برای آب و خاک و هوا، نسبت به مدیریت پسماندهای خود اهتمام جدی داشته باشند و آن را به مراکز مجاز منتقل کنند.

بازگیر در پایان با بیان اینکه باید تلاش کنیم فرهنگ حفاظت از طبیعت و محیط زیست در جوامع بومی و محلی توسعه یابد، تصریح کرد: روستاییان می‌توانند با کنترل چرای دام، مدیریت آب کشاورزی، کاشت نهال، تغییر الگوی کشت، مدیریت صحیح پسماندها و مقابله با شکار و صید و قاچاق حیات وحش، محیط زیست را برای آیندگان خود حفظ کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha