• پنجشنبه / ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ / ۲۰:۱۷
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 1403112519083
  • منبع : بازار

بهترین نرم افزار حسابداری شرکتی رایگان / 5 مورد از بهترین‌ها

بهترین نرم افزار حسابداری شرکتی رایگان / 5 مورد از بهترین‌ها

داشتن بهترین نرم افزار حسابداری شرکتی رایگان برای کسب و کارهایی که تازه راه افتاده‌اند و هنوز حجم زیادی از معاملات را تجربه نکرده‌اند، می‌تواند گزینه خوبی باشد. استفاده از این نسخه‌ها برای کسب و کار ما شاید در ابتدا هزینه‌ای در پی نداشته باشد اما به مرور و با زیاد شدن معاملات، جای خالی یک نرم افزار حسابداری کامل و بدون محدودیت در کسب و کار ما حس خواهد شد.

به گزارش ایسنا به نقل از دنیای اقتصاد، بهترین نرم افزار حسابداری رایگان برای کامپیوتر را می‌توان از میان نرم‌ افزارهای متعدد در اینترنت جستجو و دانلود کرد. برخی از شرکت‌ها نسخه رایگان خود را برای جلب نظر مشتری و همچنین تبلیغات به صورت محدود و با زمان مشخص ارائه می‌کنند. استفاده از این نسخه‌ها کمک میکند تا بتوانیم حساب و کتاب‌های خود را تا حدودی سر و سامان دهیم و از طرفی هم با سیستم نرم افزاری و محیط کاربردی آن آشنا شویم.

معرفی بهترین نرم افزار حسابداری رایگان

همان طور که بخش فروش در یک شرکت قلب تپنده آن است، امور مالی و حسابداری نیز می‌تواند به منزله خون جاری در رگ‌های یک کسب و کار باشد. از کسب و کارهای خرد و کوچک مانند مغازه و فروشگاه‌های زنجیره‌ای گرفته تا شرکت‌های کوچک و سازمان‌های بزرگ، همگی نیازمند استفاده از نرم افزارهای حسابداری هستند. ماهم چاره‌ای جز این نداریم که برای کسب و کار خود از بهترین نرم افزار حسابداری شرکتی رایگان یا غیر رایگان استفاده کنیم.


 با توجه به پیشرفت علوم و فنون حساب و کتاب و پیوند آن با دنیای کامپیوتر و هوش مصنوعی، شرکت‌های تولیدکننده نرم افزارهای حسابداری در تلاش هستند که با نسخه‌های جدید و به روز، نظر استفاده کننده‌ها را به خود جلب کنند.

بهترین نرم افزار حسابداری شرکتی رایگان / 5 مورد از بهترین‌ها

اگر نگاهی به لیست نرم افزارهای حسابداری بیندازیم، می‌توانیم انواع نرم افزارهای شرکتی و فروشگاهی را ببینیم. نرم افزارهای فروشگاهی به طور معمول برای کسب و کارهای کوچک مانند مغازه و حتی کمی بزرگتر مانند فروشگاه‌های زنجیره‌ای مورد استفاده قرار می‌گیرد. نرم افزارهای شرکتی نیز بسیار تخصصی بوده و برای کسب و کارهای بزرگتر مورد استفاده قرار می‌گیرند. در ادامه با چند نرم افزار حسابداری رایگان و برخی از ویژگی‌های آنها بیشتر آشنا خواهیم شد:

نرم افزار حسابداری فرداد

نرم افزار فرداد از نرم‌ افزارهای محبوب حسابداری شرکتی است که دارای ویژگی‌های زیر می‌باشد:

  • نرم افزار فرداد مخصوص کسب و کارهای شرکتی است و برای کارهای فروشگاهی مناسب نیست مگر فروشگاه‌هایی که خدمات بازرگانی، تولیدی و پیمانکاری و امثالهم را ارائه دهند.
  • دارای 7 سطح تفضیلی است.
  • امکان استفاده همزمان چند کاربر از نرم افزار
  • پشتیبانی دائم دارد.
  • تمام ماژول‌ها یکپارچگی کامل دارند.
  • نسخه رایگان دارد.
  • در 4 نسخه اصلی بازرگانی، خدماتی، پیمانکاری و تولیدی ارائه می‌شود.

نرم افزار رایگان باران

این نرم افزار دارای ویژگی‌های زیر است:

  • نسخه رایگان دارد.
  • مناسب فروشگاه‌ها و کسب و کارهایی مانند لوازم آرایشی، رستوران و سوپرمارکت و . . . است.
  • امکان بررسی موجودی انبار و انبارگردانی دارد.
  • امکان افزودن تمامی زیر بسته‌ها را دارد.

و . . .

نرم افزار رایگان میم

این نرم افزار برای کسب و کارهای کوچک فروشگاهی بسیار مناسب است و ویژگی‌های بسیار خوبی از جمله موارد زیر را دارد:

  • امکان چاپ بر حسب آدرس مشتری
  • معرفی طرف حساب
  • نسخه رایگان

Wave

شاید بتوان گفت wave بهترین نرم افزار شرکتی رایگان در بین سایر نرم افزارهای خارجی است. ویژگی‌های این نرم افزار شامل موارد زیر هستند:

  • امکان اتصال کارت بانکی و حساب به نرم افزار
  • ردیابی درآمد و هزینه
  • امکان اضافه کردن همکاران به عنوان مهمان به طور رایگان

و . . .

Akaunting

این نرم افزار برای کسب و کارهای کوچک مناسب است.

نسخه رایگان دارد.

امکان مدیریت فروشندگان را دارد.

امکانات مختلفی نظیر همگام سازی حساب‌ها، پیگیری هزینه‌ها و . . . را دارد.

تمامی موارد نام برده شده در بالا، تنها برخی از نرم افزارهای موجود ایرانی و خارجی هستند. تعداد این نرم افزارهای رایگان بسیار بیشتر است و هر کدام ویژگی و امکانات خاص خود را دارند.

ویژگی‌های بهترین نرم افزار حسابداری شرکتی رایگان


هر کدام از نرم افزارهای حسابداری و مالی دارای ویژگی‌های مختلفی هستند. مهم‌ترین ویژگی‌های نرم افزارهای حسابداری از نوع شرکتی شامل موارد زیر هستند:

بهترین نرم افزار حسابداری شرکتی رایگان / 5 مورد از بهترین‌ها

  1. بهترین نرم افزار حسابداری شرکتی رایگان یا پولی، به طور دقیق و کاربردی گزارش‌های مالی را ارائه می‌کند. این ویژگی می‌تواند کمک کند تا ما بتوانیم برنامه ریزی کرده و به موقع گزارشات لازم را دریافت کنیم.
  2. اطلاعات این نرم افزار کامل و یکپارچه است. این به معنای توانایی نرم افزار در تجمیع سیستم برنامه ریزی منابع انسانی شرکت بوده و ابری بودن این نرم افزارهای می‌تواند کار ما را در مدیریت راحت‌تر کند.
  3. نرم افزار مربوطه کاملا با قوانین مالیاتی و بیمه کشور سازگاری دارد. این ویژگی‌ می‌تواند مسیر پیش روی ما را هموارتر کند. زیرا قوانین اداره مالیات و بیمه و سیاست‌های آنها دائما در حال تغییرات هستند.
  4. سطح امنیتی این نرم افزارها بالا است و اطلاعاتی که وارد آن می‌شود، فقط برای ما و مسئولان مربوطه قابل دسترسی است. به روز رسانی همیشگی این نرم افزارها از خصوصیات و ویژگی‌های مهم آن‌ها است که می‌تواند امنیت آنها را بالاتر ببرد.
  5. بهترین نرم افزار حسابداری شرکتی رایگان یا پولی، باید سرعت پردازش بالا و عملکرد خوبی داشته باشد. برای مثال می‌توان محاسبه حقوق اداره کار و مالیات و دستمزد کارکنان را در یک نرم افزار به صورت دقیق و سرع محاسبه کرد.

مزایای استفاده از نرم افزارهای حسابداری رایگان

اگر بتوانبم از میان نرم افزارهای شرکتی رایگان بهترین آن را انتخاب کنیم، مزایای گوناگونی دارد که در اینجا به چند مورد از مهم‌ترین آن‌ها اشاره می‌کنیم:

  1. دقت و کارایی افزایش پیدا می‌کند. استفاده از امکانات حسابداری به صورت دستی و قدیمی، دقت در کار را پایین می‌آورد اما نرم افزار می‌تواند این نقص را پوشش دهد.
  2. هزینه‌های ما با استفاده از بهترین نرم افزار حسابداری شرکتی رایگان، کمتر خواهد شد. زیرا قرار نیست بابت نسخه رایگان آن، پولی پرداخت کنیم. البته این را باید در نظر داشته باشیم که نسخ رایگان، محدودیت‌هایی هم دارند.
  3. امنیت بالایی دارند و خودمان تعیین می‌کنیم که چه کسی به حساب‌ها دسترسی داشته باشد.
  4. پشتیبانی و آپدیت نرم افزار کاملا رایگان است.
  5. امکانات متنوعی در نرم افزارها وجود دارد که کار ما را راحت‌تر می‌کنند. مانند مدیریت موجودی، صدور انواع فاکتور، گزارش‌های مالی و . . .

آیا نرم افزارها حسابداری رایگان محدودیت دارند؟

حتی بهترین نرم افزارهای حسابداری شرکتی رایگان هم با محدودیت‌های ارائه می شود. اصلا تفاوتی ندارد که ما نرم افزار حسابداری خود را از چه شرکتی دریافت کنیم. در تمامی نسخه‌های رایگان، محدودیت‌هایی وجود دارد که برای رفع آنها باید نسخه اصلی را خریداری کنیم. در واقع ما هیچ وقت نمی‌توانیم دانلود نرم افزار حسابداری رایگان بدون محدودیت برای کامپیوتر انجام دهیم.

برخی از شرکت‌ها با این که نسخه تقریبا کامل و رایگان از نرم افزارهای حسابداری خود ارائه می‌کنند، استفاده از آنها محدودیت زمانی دارد. در واقع یک نسخه دمو از نسخه اصلی در اختیار ما می‌گذارند که بعد از 30 روز، متوقف شده و باید نسخه اصلی را خریداری کنیم.

سخن پایانی

استفاده از بهترین نرم افزار حسابداری شرکتی رایگان یا پولی، این امکان را به ما می‌دهد که علاوه بر انجام امور مالی و حسابداری خود بتوانیم شمایی کلی از آینده کسب و کار خود داشته باشیم و همواره با گزارشات مالی ارائه شده، اوضاع مالی خود را بسنجیم.

انتهای رپرتاژ آگهی

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha