• یکشنبه / ۱ تیر ۱۳۹۹ / ۲۰:۳۹
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 99040100938
  • خبرنگار : 50189

فرمانده انتظامی استان کرمان خبر داد

کرمان، سی امین استان کشور از حیث تعداد پلیس راه

کرمان، سی امین استان کشور از حیث تعداد پلیس راه

ایسنا/کرمان فرمانده انتظامی استان کرمان با اشاره به نقش پلیس راه در حوادث جاده ای عنوان کرد: استان کرمان در تعداد پلیس راه سی‌امین استان کشور است لذا استان کرمان در این زمینه بدترین استان کشور محسوب می شود. متاسفانه ۵ پاسگاه پلیس راه به صورت کانکسی است که مشکلات زیادی دارند

سردار "عبدالرضا ناظری" عصر امروز یکشنبه اول تیرماه در جلسه شورای ترافیک استان کرمان گفت: در شورای راهبری استان باید بیشتر به دنبال احصاء پیشنهادات راهبردی باشیم تا بتوانیم برای اجرای طرح و پیشنهادات آنها را به وزیر کشور ارایه دهیم.

وی بر لزوم رفع نقاط حادثه خیز استان تاکید کرد و افزود: با توجه به افزایش جمعیت شهری و افزایش ترددها، توسعه شبکه ریلی، ایجاد خطوط مترو و ... مواردی است که باید احصاء و به وزارت کشور ارایه داده شود و پیگیر عملیاتی شدن آنها باشیم تا شاهد اتفاقات خوبی در چشم انداز ۲۰ سال آینده در استان کرمان باشیم.

فرمانده نیروی انتظامی استان کرمان پیشنهاد کرد: اکنون تحلیل تصادفات برمبنای تصادفات فوتی صورت می‌گیرد این در حالی است که بیشتر تصادفات رخ داده خسارتی هستند لذا برای اینکه تحلیل واقعی خیز شرایط موجود را داشته باشیم باید تصادفات خسارتی در تحلیل‌های خود بیاوریم و امیدواریم این تحلیل اثرگذاری لازم را داشته باشد.

وی بر لزوم تقویت بخشهای امداد و نجات، هلال احمر و اورژانس تاکید کرد و ادامه داد: ۶۰ درصد تلفات رانندگی در حین انتقال یا در مراکز درمانی اتفاق می افتد لذا توسعه مراکز درمانی یکی از برنامه هایی است که باید در دستور  قرار گرفته و باید تعداد اورژانس های جاده‌ای براساس استانداردهای جهانی باشد.

ناظری با اشاره به نقش پلیس راه عنوان کرد: استان کرمان در تعداد پلیس راه سی‌امین استان کشور است لذا استان کرمان در این زمینه بدترین استان کشور محسوب می شود. متاسفانه ۵ پاسگاه پلیس راه به صورت کانکسی است که مشکلات زیادی دارند و به دنبال استفاده از ظرفیت‌های شرکت‌های بزرگ اقتصادی استان برای ساخت پاسگاه و پلیس راه هستیم همچنین از ظرفیت بیمه نیز می‌توان بهره گرفت.

وی بر لزوم ترویج فرهنگ ترافیک تاکید کرد و در ادامه افزود: طرح انضباط ترافیکی در سه شهر بزرگ استان کرمان از ۲۰ خردادماه در کرمان کلید خورد و به دنبال ارتقای فرهنگ ترافیک هستیم و اگر انضباط ترافیک در شهر نهادینه شود قطعا در کاهش ارتکاب جرایم نیز موثر خواهد بود.

به گزارش ایسنا، "سید مصطفی آیت‌الهی‌موسوی" معاون امور هماهنگی عمرانی استاندار کرمان نیز در این جلسه گفت: استان کرمان در دو سال گذشته در رابطه با تصادفات و تلفات حوادث رانندگی وضعیت بهتری نسبت به سایر استان‌های کشور داشته به‌ طوری‌ که استان کرمان بر خلاف استان‌های دیگر در این موارد افزایش تلفاتی نداشته است.

وی با اشاره به آمار تصادفات ترافیکی در استان کرمان عنوان کرد: با توجه به شیوع کرونا و کاهش ترددهای بین شهری، در انتهای سال گذشته کاهش تلفات و تصادفات را در سطح استان شاهد بودیم.

معاون امور عمرانی استاندار کرمان با بیان این مطلب که مردودی خودروها در معاینات فنی ۲۳ درصد است، اظهار کرد: ۳۵ درصد خودروهای سبک معاینه فنی می‌گیرند که بعضی از آنها نواقصی دارند که باید در راستای رفع نقص بازگشت داده می‌شوند و هر زمان این نقص را برطرف کردند گواهی معاینه فنی برای آنها صادر خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha