رسول پاپایی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به ثبت نام مدارس هیئت امنایی اظهار کرد: مدارس هیئت امنایی ماهیتی کاملا دولتی دارند و بخشنامه ثبت نام مدارس دولتی برای مدارس هیئت امنایی نیز قابل تسری است.
وی افزود:مدارس هیئت امنایی مجاز به دریافت هیچ گونه وجهی هنگام ثبت نام نیستند.
مدیرکل امور شوراها و مناطق آزاد تجاری وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه البته با توجه به اینکه مدیریت مدرسه به روش هیئت امنایی یک مدیریت مبتنی بر مشارکت و سبکی از مدیریت مشارکت محور است، معمولا هیئت امنا فعالیتهای فوق برنامه طراحی میکنند گفت: اولیاء با علم به اینکه در این مدارس فعالیتهایی تحت عنوان فوق برنامه به صورت اختیاری تشکیل میشود علاقه مند به شرکت فرزندانشان در این کلاسها هستند.
پاپایی افزود: جزئیات فوقبرنامهها به اطلاع اولیاء میرسد و تنها هزینه فوق برنامه دریافت میشود و چیزی به اسم شهریه در مدارس هیئت امنایی نداریم.
وی با بیان اینکه نرخ فوق برنامهها یکسان نیست گفت: هیئت امنای هر مدرسه برنامه را تنظیم و مصوب میکند. مدارس برنامه عمل دارند و شورای آموزش و پرورش منطقه یا استان هزینه و نرخ فوق برنامه را با توجه به جغرافیا و اقتصاد آن ناحیه اعلام می کند. در واقع هر شهرستان هزینه فوق برنامه را با توجه به شرایط بومی تعیین میکند که رقم بالایی نیست.
مدیرکل امور شوراها و مناطق آزاد تجاری وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: سال گذشته نرخ فوق برنامه در برخی استانها ۱۰۰ هزار تومان بود و در کلانشهری مانند تهران برای متوسطه دوم در نهایت دو میلیون تومان تعیین شد. بنابراین هزینه فوق برنامه یک رقم واحد کشوری ندارد و مدرسه محور است.
پاپایی درباره بازگشت شهریه در ایام کرونا و تعطیلی مدارس اظهار کرد: رقم و هزینه فوق برنامه پایین است، در دوران تعطیلی مدارس، تقریبا ۲۰ درصد فوق برنامهها باقی مانده بود. تصمیم گیری در این باره مانند سایر مدارس دولتی در اختیار شورای مدرسه قرار داده شد که اگر فعالیت فوق برنامه ناقص مانده در تعامل با اولیاء آن را حل کنند.
انتهای پیام
نظرات